Bazar (7)

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Andra, stai linistita ca nu ai produs nimic! Iar Mari nu are de ce sa se simta sifonata, pt ca ea nu a cerut nimic gratis, credeam ca s-a inteles deja. Daca nu, ziceti, ca scot BATA!!! Ce D-zeu, suntem oameni maturi, Mari mamica greu incercata ( ia ziceti, cate nu ne rugam seara sa ne tina cel de sus sau cine-o fi copiii sanatosi si sa nu avem nevoie de bani) iar tu Andra ai un suflet minunat care incerci sa ajuti acesti copii. Asa ca hai sa lasam in urma asta si treceti la treaba! Ca avem copii aici care au nevoie de noi!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...

Cred ca am si eu dreptul sa imi spun parerea, caci am ceva vechime la bazare.
Iar eu cred ca nu este corect ca o mamica care are deschis caz la bazar sa liciteze orice produs care nu este destinat persoanei pentru care este deschis cazul.
Concret, in cazul lui mari_paun, care a licitat si haine de graviduta si haine pt bebe si scoica de masina pentru bebele care va veni. Asa au fost, gratis. Noi, aici la bazar, donam produse si ne straduim sa strangem banuti sa contribuim la terapia Emei.
Sau la operatii, terapii, aparate care trebuiesc achizitionate urgent.
Iar toate produsele licitate si castigate de Mari(produse care nu aveau legatura cu terapia Emei), au mers la cazul Emei, ceea ce nu mi se pare corect. Chiar daca ar licita Mari ceva si ar plati in contul altul caz de la bazar, nu ar fi ok din punctul meu de vedere.

Asa ca eu consider ca scoica pusa de alex_andra in bazar, ar fi trebuit scoasa la licitatie si castigata de persoana care oferea mai mult pt ea.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Kid , eu nu am atat de multa vechime la bazare, doar ca am cumparat in trecut si vand in prezent, doar mi-am spus si eu parerea.....

eu am propus ca, de acum inainte, sa poata licita orice mamica numai daca banii vor merge in alt cont decat al ei ( si daca va castiga licitatia, bineinteles). Ma gandeam ca asa practic s-ar duce banii la alt copil care are nevoie iar mama respectiva cumpara lucruri de la bazar si banii ei merg aici nu la magazine sau in alta parte. Pentru ca si mamicile de aici au nevoie de diverse lucruri, chiar daca au copiii bolnavi tot tb sa cumpere haine, etc...Vad ca tu spui ca nu e ok nici asa, atunci regula ar tb sa fie ca mamele de aici sa nu aiba voie sa liciteze pt nimic....mai concret, asta ai vrut sa spui, nu?

mai sunt pareri?

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Fac reduceri de preturi la produsele

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/B36Luni#5457838634121200354
de la 10 lei la 6 lei

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5441063268269274818
de la 8 la 5 lei

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5454899631497571890
de la 10 la 6 lei

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5451344120782632626
de la 25 la 15 lei

Olga, mamica lui David iepurasul

actualizez

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

As vrea sa scot de la licitatii papuceii clark's. Multumesc.

am actualizat si acum merg la supralicitatie

Bazar general pe DC

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid

Licitez L215B 14 lei.

actualizez

PS:era deja actualizat

Bazar general pe DC

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neata!

ana multumesc ca te-ai oferit sa ma anunti

eseea multumesc pt felicitarida,in principal de asta am "disparut"mi-a fost tare rau la inceputul sarcinii iar de acum intram in mutari,renovari deci mi-e si mai greu sa intru plus david care sta agatat ca o maimutica de mami toata ziua

as vrea sa mai licitez c107

de David si 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

as vrea sa mai licitez c107

Oli in mail a ajuns doar descrierile nu si fotografiile
Actualizez,nushulica felicitari

Fetelor care ajutati la bazar VA ROG PUNETI "COD FOLOSIT" unde este cazul,va rog

Am adaugat produse donate de kriss79 sunt la
-body 1 luna
-botosei minunati
-haine de dama-de aici
-incaltaminte nr 38
- posete,si altele-de aici

Bazar general pe DC

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Andra, stai linistita ca nu ai produs nimic! Iar Mari nu are de ce sa se simta sifonata, pt ca ea nu a cerut nimic gratis, credeam ca s-a inteles deja. Daca nu, ziceti, ca scot BATA!!! Ce D-zeu, suntem oameni maturi, Mari mamica greu incercata ( ia ziceti, cate nu ne rugam seara sa ne tina cel de sus sau cine-o fi copiii sanatosi si sa nu avem nevoie de bani) iar tu Andra ai un suflet minunat care incerci sa ajuti acesti copii. Asa ca hai sa lasam in urma asta si treceti la treaba! Ca avem copii aici care au nevoie de noi!

Noi, 2 minuni:

Cred ca am si eu dreptul sa imi spun parerea, caci am ceva vechime la bazare.
Iar eu cred ca nu este corect ca o mamica care are deschis caz la bazar sa liciteze orice produs care nu este destinat persoanei pentru care este deschis cazul.
Concret, in cazul lui mari_paun, care a licitat si haine de graviduta si haine pt bebe si scoica de masina pentru bebele care va veni. Asa au fost, gratis. Noi, aici la bazar, donam produse si ne straduim sa strangem banuti sa contribuim la terapia Emei.
Sau la operatii, terapii, aparate care trebuiesc achizitionate urgent.
Iar toate produsele licitate si castigate de Mari(produse care nu aveau legatura cu terapia Emei), au mers la cazul Emei, ceea ce nu mi se pare corect. Chiar daca ar licita Mari ceva si ar plati in contul altul caz de la bazar, nu ar fi ok din punctul meu de vedere.

Asa ca eu consider ca scoica pusa de alex_andra in bazar, ar fi trebuit scoasa la licitatie si castigata de persoana care oferea mai mult pt ea.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

sunt in ceata!!! mai am voie sa licitez ori ba!!! eu sunt de acord cu propunerea Eseei...dar daca nu se poate, asta e.
oricum cand vad ceva ce-mi place anunt!!! si hotarati cum facem

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 12+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Nu m-a-ntrebat nimeni si-s si nou-nouta pe aici dar mie propunerea lui Eseea mi se pare cea mai de bun simt. Ar fi unfair ca tocmai mamicile cu pui bolnaviori sa nu poata lua lucrusoare de aici, ele care au cel mai incercat buget dintre noi toate. Cand un body nou e 12 lei mi se pare de mare ajutor sa-l poti lua de aici (unde stii ca sunt hainute bunute la preturi decente) cu 3-4 lei... parerea mea . Banutii oricum merg tot catre un pui aflat la nevoie...

bunny, da, teoretic 92 e pt 2 ani, dar fi-mea poarta deja hainute si 104 (unele) si majoritatea 98. La alea chinezesti intram direct in cele de 4 ani

Ana la grupa G a ramas o poza cu pantalonasii G68 pe care i-am castigat eu deja, poate ar fi mai bine sa fie scoasa, sa nu se creeze confuzii si sa mai liciteze cineva odata

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti

video bazar

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Ana la grupa G a ramas o poza cu pantalonasii G68 pe care i-am castigat eu deja, poate ar fi mai bine sa fie scoasa, sa nu se creeze confuzii si sa mai liciteze cineva odata

Am sters eu dublura

Bazar general pe DC

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput