Bazar (7)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Si revenind la treburile noastre... finalizatele: boticelina, mamagiuliei, ionik, cornelia.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

am actualizat pentru Mercedes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ana,noi facem tratament cu pulmozyme si niste solutii saline(ambele aerosoli)Din pacate pulmozyme e singurul medicament care se da compensat,doar ca nu-s bani!Anual se aloca niste fonduri pt programul national de mucoviscidoza,doar ca nu se aloca deloc,sau nu se aloca suficient.Prin urmare,noi n-am mai primit din febr pulmozyme,iar o cutie cu 6 fioale costa 640,ajungand lunar la un cost de peste 30mil(in conditiile in care-i faci o fiola pe zi),iar in exacerbari doza poate creste,deci costul creste..Acum,am vbit la casa de asigurari,la MS si sper sa se remedieze problema.
Asa,infara de pulmozyme,facem trat cu kreon,la el lipsind enzimele pancreatice si suplinim cu kreon,in functie de analizele lunare sau de starea lui de sanatate,in sensul k marim mereu doza din cauza scaunelor moi si dese.(la fiecare masa,gustare el trebuie sa ia kreon)
Ia un complex de vitamine care se gasesc doar in SUA si Canada,numite ADEK's-fiind special creat pt cei cu fibroza chistica.(contine vitaminele liposolubile pe care el le pierde f usor sau nu le asimileaza din mancare)
Si ia imunostimulatoare,avand sistemul imunitar mai slabit decat restul,trebuie protejat foarte mult.O serie de vaccinuri care pt restul sunt optionale,iar pt noi obligatorii.Ar trebui sa faca zilnic 2 sedinte de fizioterapie,dar in Cta nu exista fizioterapeuti pt copii si mai mult,nici pt adulti nu stiu mare lucru despre aceasta boala si despre fizioterapia respiratorie,iar pt mine este foarte frustrant.
La el se aduna un mucus foarte vascos,din cauza pierderilor de sare din corp,iar acest mucus e musai sa fie scos,altfel ii blocheaza caile respiratorii.Iar in exacerbarile pulmonare aceste sedinte de fizioterapie se fac de mai multe ori pe zi.
De aceea eu vreau sa merg la Timisoara,la centrul national de mucoviscidoza,sa invat eu fizioterapie,caci pt el este vitala.Am vbit acolo si ei au fost de acord sa-i faca o evaluare si sa ma invete tehnici de fizio conforme cu varsta.
Asa..tot in tratament este inclusa si alimentatia hipercalorica,cu acizi grasi,oligoelemente,minerale,antioxidanti(suplimente)
Musai la orice raceala tratament cu antibiotic conform antibiogramei,caci la el o simpla raceala poate da complicatii grave..
Si in rest,fier,tratamentul pielii ,ca lui i se ia pielicica de pe manute si picioruse,chiar daca ia ADEK's,care contine vit A si ii tot dau si mancare cu vit A o gramada!
Si zau ca am o tona de medicamente in casa,in functie de starea lui..bronhodilatatoare,chestii pt stomacel..Vreau sa-i iau si ceva hepatoprotector,dar ceva homeopat.
Analize lunare si la 2-3 luni ii faceam analize complete,cu secretii de peste tot(gat,nas,bronhii),ca nu cumva sa aiba vreo bacterie./germene in caile respiratorii,sange,urina,scaun..
Cum ne descurcam?Cum putem si incercam sa facem in asa fel sa-i fie lui bine,sa-l vedem pe el bine,fericit.
gata,ca e calare pe mine..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Olga, am uitat niste cubulete de la jocul ala mare ...asa ca musai o sa ne mai vedem

....................................................................................
De vanzare

SUPER!!!! Credeam ca nu le mai ai

David este innebunit dupa jucarioare. Toate ii plac. De ieri se tot joaca cu ele

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Licitez B178 pt. David:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/B36Luni#5458489348101082274

Lora, mami de Iustina si 19+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

actualizez.

Pentru mamicile care au licitatii finalizate seara asta, uitati-va cu atentie va rog caci am impresia ca un produs s-a pierdut cind le transferam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Am primit azi pachetele de la mari_paun , ducky - multumesc pentru bonus si cricor . Sunt foarte frumoase, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu am mai pus doua produse la categoria 1-2 ani. Doua bluzite.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am revenit si eu si musai sa-mi dau peste cap ca am inteles gresit: JOCURILE NU SUNT SIGILATE. Sunt in stare impecabila, dar nu noi -noute.
Imi cer scuze ca am indus lumea in eroare.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Andra, stai linistita ca nu ai produs nimic! Iar Mari nu are de ce sa se simta sifonata, pt ca ea nu a cerut nimic gratis, credeam ca s-a inteles deja. Daca nu, ziceti, ca scot BATA!!! Ce D-zeu, suntem oameni maturi, Mari mamica greu incercata ( ia ziceti, cate nu ne rugam seara sa ne tina cel de sus sau cine-o fi copiii sanatosi si sa nu avem nevoie de bani) iar tu Andra ai un suflet minunat care incerci sa ajuti acesti copii. Asa ca hai sa lasam in urma asta si treceti la treaba! Ca avem copii aici care au nevoie de noi!

Leditia, eu te "stiu" de multi ani, cand ne chinuiam cu sarcini pierdute, cu drumuri la dr T........nici nu banuiam atunci ca o sa ne intalnim pe aici.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput