Bazar (7)
Raspunsuri - Pagina 31
ana l spune:
Deci m-am luminat. Multumesc mult de raspunsuri.
Leditia, retineam eu un baiat cu fibroza chistica dar nu stiam cine e. Crede-ma ca nu am curaj sa citesc pe net despre boala asta. Ma ingrozesc prea tare. Stupid me, trebuia sa fac legatura intre tine si numele de la cont.
V-am unit si pe tine Leditia, si pe Dodo intr-o singura mama cu 2 copii.
Nu v-a bufnit risul cind ati citit rindurile mele? Nu ati ris de mine?
copiii mei minunati, Edy & Daria
Leditia spune:
Ana,un pic asa.Dar nu e bai,e normal sa nu tii minte atatea date si atatea diagnostice care da,sunt greu de retinut.
Sunt aici multe fete de la odiseea mea,care stiu cazul de la bun inceput,care m-au sprijinit mereu si mai sunt si fete care ma cunosc inca de pe vremea cand pierdeam sarcini intr-una si plangeam pe umarul lor..
Insa cu timpul ne vom cunoaste mai bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
ana l spune:
M-am uitat pe bloguri. Am recunoscut poza lui David cu pampersii. David e mai mare decit Daria mea cu 16 zile. Sa fie sanatosi!
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l M-am uitat pe bloguri. Am recunoscut poza lui David cu pampersii. David e mai mare decit Daria mea cu 16 zile. Sa fie sanatosi! copiii mei minunati, Edy & Daria |
Deci teoretic,am face parte din aceeasi odisee.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
ada_coman spune:
Ana pe 3 ian e nascuta Daria ta?
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ana l spune:
Asa e Leditia.
De Bogdan stiam de la Mamagiuliei de pe alt forum.
Acum am luat lista de pe prima pagina si am dat clik la nume. Am revazut povestile tristev si m-am lamurit acum cu bolile si mamicile , si in unele cazuri si cu virstele.
Leditia, ce tratamente mai faceti acum? Cum va descurcati?
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada_coman Ana pe 3 ian e nascuta Daria ta? Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008 Daria Karina POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU |
Pe 2 decembrie 2008. Am sa trec si eu la semnatura.
ada_coman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana l
Pe 2 decembrie 2008. Am sa trec si eu la semnatura. copiii mei minunati, Edy & Daria |
Aaaa...pai Daria ta e mai mare decat David cu 16 zile
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ana l spune:
Ai dreptate. Am lipsit e la ora de mate.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
Mercedes spune:
Incep eu seria licitarilor la jucariile puse de mamagiuliei
licitez J99 15lei,mamagiuliei,pt.David- 15 lei.