Bazar (7)
Raspunsuri - Pagina 20
alex_andra spune:
Fetelor, am trimis pe mailul comun produse de la marybehappy
hainutele sunt f frumoase si f bine ingrijite.
sunt 13 seturi si o pereche de pantofi.
fiecare din cele 14 , au cate un cadout dragut, ca de pilda, o pereche de ciorapei, clame de par, botosei de casa, manusa de baie, etc.
Pantofiorii au cadou o sepcuta.
daca va intereseaza produsele ei, cand licitati va spun si ce cadou au.
multumim marybehappy
Parca am vazut pe-acolo si un set cu hannah montana. stiu ca parca erau niste doritoare pe aici
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
Alex@Sara spune:
se pare ca am castigat sandalutele K77 .Saptamana viitoare o sa le platim si sa facem si plata restanta pt Robi
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
kid spune:
Incep sa actualizez.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ada_coman spune:
Buna seara!
Am primit toate cele 3 colete, multumesc frumos.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Supralicitez:
H86 - 7 ron
E212- 7 ron
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Licitez
G70 - 7 ron
G65 - 5 Ron
Daria
Karina
POZE
ducky spune:
Licitez si pentru I88, ca vine ziua lui Glad si n-am nimic pentru el. Va fi super la gradi in toamna. Si tot de la ea,H85 si H81 pentru finuta mea. Felicitari pentru preturile accesibile pe care le ai.
Si E89, tot de la Mari (daca am noroc la curea, mi le trimiteti impreuna, va rog)
Pt Carmina...blugii mei (adica H67) au 68 lungime, 29 talie.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matilda33 sub nici o forma nu ajung la banca in timp util, dar in week-and am sa-mi verfic inca odata contul si poate reusesc sa fac transferul on line (nu am uitat ca am 2 plati de facut!!!! pana acum ) dar voiam o intrebare legata de colete, ca tot s-a ajuns cu discutia aici: la coletele mici, de 1-2 produse, nu am outea oare sa le punem in plicuri A4, acelea care au chiar partea de jos ceva mai lata?!?! am trimis ceva in strainatate si ptr ca la colet era ceva de genul 60 ron primul kg, am trimis ca si plic. Ma gandesc ca e posibiil sa ne ajunga un coletel cat un plic, ppoate chiar un plic recomandat. chiar asa, hai Selene sa incercam metoda, dupa ce-ti confirm plata, ai putea incerca sa bagi produsul intr-un plic de acela?!? o seara frumoasa tuturor, si un week-end zambaret!! |
matilda, stiu tarifele Postei Romane pe de rost. Un plic/pachetel sub 1 kg costa 2,48 RON. valenitei i-am trimis CD-uri in plic.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Selene_Bunny spune:
Unde sunt produsele de la Marybehappy? :D
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
ionik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea fetelor, stiti pe cineva care impleteste frumos?? In Bucuresti, preferabil Berceni sau zona centrala? ieri am pierdut caciulita preferata a fetitei mele( si a intregii familii de altfel)- mai degraba cred ca ne-a furat-o cineva in parc din carut De ieri suntem toti f suparati, azi am fost cu fetita in oras si am batut la picior Victoriei, Unirea, tot Lipscaniul, City mall, Sun Plaza si nu am gasit Era ca o papusica cu ea , vreau sa-mi impleteasca cineva dupa o poza..stiti pe cineva? stiu ca sunt si probleme mai grave pe lumea asta dar .... Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
as putea incerca sa te ajut,insa tre sa vad o poza cu caciulita,ca sa ma pot decide daca pot sau nu