Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (57)
Raspunsuri - Pagina 7
Livsy spune:
Dragele mele,
Astazi fiind eu putin mai libera am zis hai sa imi iau inima in dinti si sa va scriu - ce-i drept ca mai incercasem dar cu ”ajutorul" internetului n-am reusit sa va trimit ce scrisesem.
Vad ac este o zi speciala pentru ca Ioanact s-a internat si asteapta sa isi tina in brate fetita, este minunat! Alina draga, ne rugam pentru tine, Doamne AJUTA!
Vad ca ati scris mult si ma bucur din suflet. Am citit in mare goana ce s-a scris si trebuie sa revad, dar stiu ca ati scris frumos si intotdeauna va fi ceva special la acest topic si Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru asta.
Nu in ultimul rand, multumesc din inima tuturor celor care mi-au scris de ziua mea (e atat de mult de atunci
!!!), am avut deosebita bucurie sa stiti ca este ziua mea si va sunt tare recunoascatoare pentru gandurile voastre bune. Va doresc asemenea, binecuvantare de la Dumnezeu, iubire si sanatate!

BUN VENIT Ramonei! Sper ca Dumnzeu sa te mangaie curand cu un copilas sanatos!
Va imbratisez din inima pe toate, cu mult drag si cu multa recunostinta Doamne AJUTA!
Ioanact, te asteptam cu vesti! 

deeva73 spune:
Ziua buna fete dragi si Cipicah,
Am intrat sa binevestesc...
Azi dimineata la 10.30 s-a nascut Iustina. Are 3400 grame, este sanatoasa, frumoasa, seamana foarte bine cu surioara ei Ioana.
Felicitari Alina !!! Bine ai venit pe lume Iustina, sa ai o viata frumoasa alaturi de familia ta !!!
Alina este bine, [putin obosita, zilele urmatoare mai vorbesc cu ea la telefon si va tin la curent.
Livsy bine ai revenit printre noi, te-am asteptat si ti-am simtit lipsa.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
bebelu86 spune:

BINE AI VENIT BB IUSTINA

sa dea Domnu sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa aiba o viata frumoasa plina cu bucurie si dragoste 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Livsy spune:
FELICITARI !!! si de la mine! BINE AI VENIT, IUSTINA! MULTA SANATATE SI BINECUVANTARI PENTRU MAMI, BEBE SI TOATA FAMILIA!

Doamne Ajuta!
Hera25 spune:
Alina felicitarii sa-ti traiasca bebelina si sa va bucurati de ea toata viata.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
danutza2783 spune:
Felicitari Ioanact si multe pupaturi bebitzei Justina.
Sa aiba o viata plina de lumina si fericire alaturi de scumpii ei parinti si surioara ei si de ce nu, de viitori fratiori.
Doamne Ajuta!

ramonacopil spune:
http://www.youtube.com/watch?v=PEulyxBCA6c
Fetelor daca va place genul acesta de muzica va rog sa-mi scieti pe PM adresele de mail sa va trimit. De asemenea mai am o multime de cantecele pt copii.
mada23 spune:
Alina.....FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII 
bine ai venit Iustina, sa fii cuminte, sanatoasa si papacioasa, mami sa te refaci repede
Madutz
o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">
days...
iar sunt optimista ![]()
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."