Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ramona..imi pare tare rau cuvintele sunt prea putine pentru ati mangaia durerea, si eu sunt o mamica de ingeras de 20 s, in mai fac un an ..primele sase-sapte luni au trecut foarte greu, apoi rugaciunile au dat rezultate si nu mai era acea durere sfasietoare, mi-am acceptat crucea...e greu sa-ti dau un sfat sa poti trece mai usor peste durere, nu exista...doar multa, multa rugaciune si rabdare, incearca sa pleci in vacante doar tu si sotul, eu desi initial am refuzat, nu mi se parea corect, mi-au prins foarte bine iesirile, eram eu si sotul si durera noastra, atat, ne-am "imprietenit" cu ea si am mers mai departe.
Nu stiu daca ai mers la preot sa-ti faca rugaciunea, sa mergi multa putere o sa-ti dea.
O imbratisare, mare, mare si ai incredere in DD nu ne va lasa, e mare milostivirea Lui si ne va ajuta.

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">
days...
iar sunt optimista
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1271131200" target="_blank">Sinaxarul de azi!

cami_antonia multumesc!
Am cateva nr de tel ..va voi tine la curent.
Azi am programare la 15:30. Abia astept!

Ramona imi pare sincer rau de pierderea suferita!
Cu ajutorul lui Dumnezeu veti avea pruncul(ii) mult dorit(i)!
Te-a sfatuit f bine mada23 sa mergi la un preot, sa-ti citeasca (Rugaciunea cand leapada femeia).
Te-am trecut in lista!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 39+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ramona is alaturi de tine, nu exista cuvinte pe lume sa-ti aline durerea. Ma rog la Domnu sa-ti dea rabdare si sa te bucure cat de curand.

mvb te pup, asteptam vesti bune de la voi.

mada23 mi-era dor sa te vad ca apari pe topic, vezi ca primavara apar berzele.

housepocket cu nike am vorbit eu pe mail, bebe ii bine, dar ea tot cum o sti, ii este rau, nu poate manca.

ioanact ti-am trimes PM.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonacopil spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari. La preot am fost deja duminica. N-am crezut ca o sa mai am lacrimi la cat am plans pana acum dar dupa ce am iesit din biserica am plecat plangand din nou. Am impresia ca tot cerul se sprijina la mine pe cap. Nimic din ce fac nu-mi iese bine. Mai greu e ca nu am nici servici acum (firma unde am lucrat a dat faliment) asa ca nu prea pot sa-mi permit iesiri sau ceva de genul acesta. Mai am somaj pana la inceputul lui august si gata. Macar servici daca as gasi sa nu mai mucezesc acasa daca barza nu mai vine.
Ioanact multumesc ca m-ai trecut pe lista. Am omis numele sotului. Il cheama Ciprian.
Am inteles ca moastele Sf. Nectarie au facut adevarate minuni. Stiti cumva la ce manastiri/biserici sunt? In Grecia nu cred ca o sa ajung curand (insula Eghina)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ramona imi pare rau pt ce ai patit

Moastele Sf. Nectarie le gasesti la Manastirea Radu VOda. la podul Marasesti se face o straduta unde este manastirea.

Pe mine m-a ajutat ff mult Sf. Nectarie e un sfant drag mie.

Roaga-te lui cu mare credinta si vei vedea ca iti va asculta rugaciunile si te va ajuta sa treci peste acest moment dificil din viata ta.

va pe toate

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

ramona te-as putea ajuta cu o recomandare pentru servici.
Activeaza-ti PM-ul si iti spun mai multe.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ramona.. eu mi-am gasit linistea la Manastirea Radu Voda in Bucuresti, acolo sunt particele din moastele Sf Nectarie , de cate ori am drum trec pe la el, mult ajutor mi-a dat, primul meu copilas ii va purta numele. E un loc deosebit, mereu ma" cheama" la el iar dupa ce plec, parca plutesc nu am nici o grija, toate se duc. Poate reusesti sa-i citesti acatistul, eu il citeam in fiecare seara, ai sa vezi ca vindeca.
Nu-i musai sa plecati in mega vacante si in jurul orasului, la o manastire, undeva sa fiti numai voi si DD , sa-ti plangi durerea, dar sa stii cand sa spui stop, trebuie sa mergi mai departe pentru puiutzii tai care te asteapta, va fi bine, trebuie sa avem incredere

Deeva.. si tu ai grija trebuie sa o ciufulim bine de data asta (pe doamna barza)

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">
days...
iar sunt optimista
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Dragele mele va trimit un link cu un filmnlet cu viata parintelui Arsenie Boca

http://video.crestinortodox.ro/ivHDzOsA0v7/Sfantul_Ardealului_Parintele_Arsenie_Boca_1_2.html

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonacopil spune:

Deeva73 Cum pot activa PM?

Mergi la inceput