Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (57)
Raspunsuri - Pagina 20
pogonici1977 spune:
azi la ora 5 am programare la dct..sa mi vada gatul si amigdalitele..abia vb ma doare si acum gatul
maria08..abia dupa 15 mai il sun pe dct sa mi caute un loc in sala de operatie..deci mai am de asteptat..dar timpul trece repede
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
caciantoni spune:
Osteneala este placuta Domnului
Un batran pustnic era nevoit sa-si aduca apa necesara dintr-un loc indepartat. Intr-o zi, din cauza oboselii a cazut la pamant.
- La ce sa ma mai chinuiesc atata cu caratul apei, isi zise batranul. Imi voi muta coliba la marginea raului si acolo voi locui.
In timp ce spunea acestea, a auzit pe cineva venind dupa el, numarandu-i pasii.
- Cine esti?, ii zise batranul.
- Sunt ingerul trimis de Dumnezeu pentru a-#355;i numara pasii si a te rasplati pentru osteneala ta.
In urma celor vestite de inger, batranul s-a sculat si si-a mutat coliba si mai departe de apa.
alinushca spune:
Adevarat a inviat!
ma bag si eu nitel in seama. foarte foarte frumoasa Justina! Doamne ajuta sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurie! acum "blaesc" si eu pe fetite. cred ca ascund una, cu voia lui Dumnezeu.
Livsy, am sa iti scriu, promit, nu te-am uitat. Doar ca am fost cam scoasa din functiune in ultima vreme.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 11+
caciantoni spune:
"Faptele savarsite de oameni sunt de trei feluri: conform firii, mai prejos de fire si mai presus de fire. Fireasca este pacea, impotriva firii este dusmania si mai presus de fire, sunt iertarea si binele dezinteresat."
mada23 spune:
Multe flori pentru toate

Vin si eu o rugaminte, va stiu fete cu suflet mare, sa ajutati cat puteti, da-ti o sansa, numai o clipa daca iti inchipui si e cumplit sa-ti stii puiutul asa, ajutati cum puteti, cat puteti., e un luptator.
Nu-i cunosc personal, a aparut povestea in ziarul local(Viata Libera-Galati) m-a impresionat mult.
http://razvanfilip.blogspot.com/
Madutz
sufletulmeu
days... iar sunt optimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
nike974 spune:
plec la dr.
am emotii fff mari.
azi, din nou o zi fara niciun pic d emancare.
am reusit sa beau 50 ml de cafea si atat.
imi este foame, foame organica.
astept seara sa pot manca ceva.
dau rezultate destul de bune mamaliga, putin paine uscata,ceva cartofi.............
deeva73 spune:
mada23 multumim pentru postare, vom incerca sa ajutam cum putem fiecare.
nike Domnu' sa va aibe in paza, pe tine dimpreuna cu pruncul mult dorit!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
mada23 spune:
Nike ..
nu pot sa-ti spun decat atat, Bunul DUmnezeu sa te aibe in paza sa, e foarte greu prin ce treci, Sf Maicuta sa fie cu tine

Deeva..

Alina..
m-am topit toata
ce frumos la baita si cum incerca Ioana sa te ajute, era tot o miscare, ce poate fi mai minunat, mami cu puii langa ea 
Doamne ajuta tuturor!
Madutz
sufletulmeu
days... iar sunt optimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
alinushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada23 Multe flori pentru toate ![]() ![]() Vin si eu o rugaminte, va stiu fete cu suflet mare, sa ajutati cat puteti, da-ti o sansa, numai o clipa daca iti inchipui si e cumplit sa-ti stii puiutul asa, ajutati cum puteti, cat puteti., e un luptator. Nu-i cunosc personal, a aparut povestea in ziarul local(Viata Libera-Galati) m-a impresionat mult. http://razvanfilip.blogspot.com/ ************************************************* Madutz sufletulmeu ![]() days... iar sunt optimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> "I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile." endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota |
nici nu este exorbitanta operatia, sigur se vor strange banii daca dati si mesajul mai departe la altii. Sa le ajute Dumnezeu!
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 11+
ANITA75 spune:
buna fetelor!
ioanact ,fata cea mica e f cuminte la baita ,mi-a placut filmuletul daca era mai lung era super
,am vazut ca nu ti-e frica sa-i faci baie ,bineinteles ca esti obisnuita de la cea mare ,dar asa de micuta.. ai putina teama 
va imbratisez pe toate si va doresc numai bine