Salut fetelor, imi cer scuze ca am deschis un subiect nou pe o intrebare cam mica. Cine stie daca in Galati se fac inseminari intrauterine?! Telefonul, adresa daca se poate! De asemenea ma intereseaza daca in Galati se mai fac analize la hormoni si analiza genetica - cariotipul, care-s preturile.
Multumim anticipat,
Tania.
Inseminari se fac doar in Iasi sau Bucuresti.Analize hormonale se fac si in Galati dar pt cariotip tot in Bucuresti trebuie sa mergi.Problema e ca in iasi nu prea stie nimeni de vreo reusita prin inseminare iar in Bucuresti sunt!
Esti departe de Bucuresti?Din Galati in Bucuresti sunt vreo 180 km daca bine imi amintesc.Eu sunt la 300 km de Bucuresti iar Oana din Suveava la 500km.Conteaza distanta daca este cu reusita?
Gabi si Monica 2 ani .
Gabi multumesc pentru informatie. As vrwea sa stiu cum se numeste institutia (cred ca e una singura) unde se fac analizele la FSH, LH, Estradiol (E2), Progesteron, testosteron in Galati?! TELEFONUL, ADRESA. Merita incredere institutia?
Si ce preturi sunt in mediu?! Daca sunt ca in Bucuresti, atunci spunmi-le pe cele din Bucuresti.
Merita incredere institutia?
Best Regards.