help,dr bun pt maine!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
sursula spune:
Offf,Mona,ce rau imi pare pentru sufletelul tau de mamica devotata!Sa stii ca si mie mi se inflama unul dintre ganglioni destul de des in copilarie,dar niciodata nu a fost ceva grav.Eu zic ca sugestia fetelor cu Budimex-ul e f buna!Curaj!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
monalac spune:
azi am fost la budimex,la urgenta,ne a consultat o dr pe nume butnar.
i s a facut un test pt depistarea tbc,radiografie la gat si plamani,pt depistarea unor eventuali ganglioni[din fericire,nu are] si hemograma[care a iesit buna].i a dat tratament cu antibiotic si inflamator tp de 7 zile si daca nu se retrage,mi a spus sa merg la spitalul colentina,la sectia de infectioase,pt analize suplimentare.
a fost destul de ingrijorata de marimea ganglionului...
emilia.m spune:
S-ar putea sa fie vorba despre o boala infectioasa caz in care as recomanda Victor Babes.
Cand aveam 14 ani am fost suspectata de mononucleoza si m-au internat la Budimex. Mi-au facut antibiotic pana n-am mai putut, dar fara folos. M-au transferat la Municipal. Dupa o luna de chin m-au transferat la Victor Babes.
Mi se inflamasera foarte mult toti ganglionii din corp, amigdalele rosii cu pustule vizibile de puroi, ficatul si splina marite, dureri de stomac, febra foarte mare (39,5) care nu scadea sub 38 cu nimic nici macar cu fiole de algocalmin.... D
iagnosticul initial de mononucleoza nu s-a confirmat, nici pana in ziua de azi nu se stie exact ce a cauzat infectia dar a fost un episod unic din viata mea si totodata un hop de care nu as fi trecut fara ajutorul medicilor de la Victor Babes care m-au pus pe picioare in 10 zile de la internare cu un tratament simplu (gargara cu apa si bicarbonat, perfuzii pt hidratare, dicarbocalm, paracetamol, supozitoare cu scobutil.. etc). Mi-au tratat toate simptomele sub atenta supraveghere si m-au lasat sa ma odihnesc si sa ma refac intr-o rezerva, in carantina.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
monalac spune:
EMILIA,cris n a facut febra,gatul e ok,n are alta simptomatologie...de asta ma ingrijorez asa de tare...
emilia.m spune:
Medicul de la Budimex nu ti-a recomandat analize de sange? Daca are VSH marit e cel mai probabil vorba de o infectie care inca nu se manifesta. Baietelul prietenei mele a avut la varsta de 11 ani un ganglion marit cand i-a iesit maseluta de minte. Vad ca mai e un caz silimar in actualitate legat de ganglioni si dentitie:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150959
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.