Hai camilecu,rmkristine!Bv Denisa! Iepu 2010!(130)
Raspunsuri - Pagina 10
honeybaby spune:
salutare !!!!
Am ajuns ieri acasa!!! Am fost asa de pierduta in spatiu incat nu am ajuns pe forum. Efectiv nu stiam unde am puse scutecele , unde am servetelele unde sunt hainutele. M-am trezit cu bebeluna in pasarica goala si cu nimic pregatit
. Noroc ca e fata de treaba si intelege, se uita la mine si zambea. Pana am luat eu tot ea s-a facut de caca pana la talpite. Cam asa ne-am distrat noi aseara.
Dupa ce in maternitate a fost bebelusul perfect: papat titi, dormit, zambit aseara a fost totul ok pana la 2 noaptea. De la 2 noaptea am trezit-o eu la 7 dim sa suga si surpriza nu a vrut tzatzi. De ce nu stiu . O lua si ii deadea drumul suparata cA SI cum nu i-ar fi placut gustul. Pana la urma m-am muls si i-am dat bibe. A papat 50-60 ml fara probleme. nu stiu ce sa mai cred. A uitat brusc cum sa suga ??? O fi de la foile de varza care le-am pus pe san, s-o fi schimbat gustul laptelui??? Nu vreau sa se invete cu bibe dar nici sa planga nu am putut s-o las. Sau poate nu stiu eu cum s-o pun la san......
Au fost ai mei la mine si s-au tot mirat de ea...poate e deocheata ??
Revin mai tarziu ca nu mai pot sa stau la laptopul sotului iar calc meu trebuie montat pt ca a facut sotul mutari in casa.
Va povestesc atunci in aventura cu moternintatea si poate pus si poze
Va multumesc tuturor pt urari, mesaje , telefoane. Sunteti de milioane si ma bucur ca v-am cunoscut !!!!

.
Denisa,
40 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
CoriMami spune:
Buna,
am mai tras un pui de somn si sunt mai bine acum.
Am pus la semnatura si 3 poze cu mine, cea in care am parul lung e din dec 2009, apoi e una din ianuarie 2010, si cea in care sunt cu copilul e din martie. Copilul nu prea seamana nici cu mine, avem noi noroc ca-i frumusica
, iar eu dupa nastere nu ma mai pozez decat de la gat in sus...ca restul s-a triplat de prin februarie, si asa a ramas
.
Babyangel si eu am dat jos 10 kg in prima saptamana si am sperat ca mai dau usor macar 5-6, dar nimic, au stationat
, ba din contra s-a mai pus unul la loc.
Oana, mult succes cu botezul si Doamne ajuta sa ii fie mult mai bine lui Eric dupa botez, sa dispara toate colicile si supararile
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
ladyD spune:
Buna, tuturor mamicilor si viitoarelor mamici. imi cer scuze ca nu am putut intra mai devreme sa va scriu...dar snt inca in ceata...
deci... PE 02.04 LA 10:45 S-A NASCUT BRIANNA MARIA , O SCUMPETE....DE INGERAS. am stat in spital pana marti pt ca am prins zilele libere si nu a putut nimeni sa ne faca externarea pt ca nu am putut declara copilul nefiind nimeni la declarari. Suntem bine amandoua...bebelina papa numai san inca din a treia zi de spital, dar de cand am venit acasa are un program f haotic de papa...la 1:30 sau la 3 ore...uuoofff, cred ca dureaza pana ne gasim un program.
la voi mamicilor, cum papa bebeii?
va pup dulce pe toate si va multumesc pt incurajari!
a fost o experienta unica intr-adevar!
40+
honeybaby spune:
Petele rosii dupa copr par a fi o malformatie venoasa capilara, tot un fel de hemangion din cate am in inteles.
Am fost ieri la Budimex si dr de acolo care vroia sa ne interneze sa opereze a zic ca nu e caz de operatie dupa ce ne-a vazut. Asteptam pana pe la o luna jumate -doua sa incepem un tratament cu cortizon si nu mai stiu ce. Nu ma incanta indea de cortizon dar asta e . Pana atunci o sa ma caut pe net mai multe despre asta.
Asta dupa ce miercuri ne-au innebunit de cap toata ziua : duceti-va ca neurologie, ba nu la Chirurgie, Ba care e neurologic, ba nu, e encrinologic.
Mada- imi pare rau ca nu ti-am raspuns
. Efectiv nu stiam ce sa-ti spun . In momentul in care ai sunat tu avem vreo 3 diaglostice si nu stiam ce sa cred si ce are defapt. Era terminata de oboseala si tel suna in cotinuu.
Nu este nici problema neurologica exclusa dar momentan e ok . Nu are pete pe ficat sau pe creier cum era posibil dar pot sa apara pana la varsta de un an. O sa urmarim periodic chestia asta.
Eu sper sa dispara singure desi sunt multe. Cele dupa fata sunt mai pale. Ar fi pacat sa nu fie si ea o fetita normala ca e frumusica foc. Are boticul Angelinei Jolie asa cum am visat-o eu 
Cam asta e povestea petelor in mare
Denisa,
40 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
greenfrog spune:
scriu cu o mana, cu cealalta il tin pe piscotel in brate.
anca nici la mine nu se mai satura, cere lsa doua ore de mancare. cred ca o sa ii suplimentez curand masa. noi incercam un nou medicament cintra colicilor. se numeste colief, se gaseste la sensiblu.
eu ajut lactatia cu galactogil.
babyangel spune:
LadyD , felicitari si sa-ti traiasca iepurasul!
Cu papatul, eu zic ca te poti si insela..adica , atunci cand "cere " la 1 ora jumate, de fapt poate sa planga din alte motive , dar simptomele sunt la fel: isi papa manutele su casca gurita..dar nu neaparat de foame..SAU...nu a papat suficient la masa precedenta...si atunci e clar ca ii este foame mai repede..
Eu cu Codrin stiu clar ca daca cumva doarme mai mult si papa doar la 4-5 ore, atunci urmatoarele 2 mese sunt la 2 ore-2 ore.jumate..sa recupereze![]()
Honey, bine ai venit acasa..si acomodare usoara...pana la urma ai gasit la timp scutece si hainite ? Noi am patit de 3 ori dupa baita, cand il tineam in prosop la "uscat"..si-a dat drumul cu de toate..pe mine, pe pat, pe jos
..adu inapoi cadita ca degeaba ii facusem baie ca era tot un kk peste tot. Super..
Cu petele, era vorba de Maya ta? C am pierdut cred ca un mesaj
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greenfrog scriu cu o mana, cu cealalta il tin pe piscotel in brate. anca nici la mine nu se mai satura, cere lsa doua ore de mancare. cred ca o sa ii suplimentez curand masa. noi incercam un nou medicament cintra colicilor. se numeste colief, se gaseste la sensiblu. eu ajut lactatia cu galactogil. |
Eu beau 2 l de ceai de lactatie, si pana acum nu am crezut ca e cazul si de suplimentare...ieri am incercat si a dormit 4 ore jumate...Azi am incercat din nou, si doarme de la ora 10( la 9 fara ceva mancase)...deci cred ca nu a fost coincidenta, nu?
Astept Galafor-ul luni, si incerc sa vad cu cat creste lactatia...Daca nu..asta e..il tin pe completare..decat sa fie asa de plangacios de la o masa la alta..
Anca
mami de
Codrin de
Lucashttp://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
ladyD spune:
babyangel-multumesc de urari!
incerc sa-mi dau si eu seama pana la urma cum e cu papa...nu de alta dar nici nu mai apuca sa se intareasca tzitzi bine.
Tu ce faci, cand papa daca adoarme il mai trezesti, nu sa pape mai mult?
Piticutza mea adoarme repede la mami cu tzitzi in gurita si nu papa mereu cum ar trebui.
40+
asteropipan spune:
DENISA bine a-ti venit acasa!!!!va dorim acomodare placuta, multa sanatate, laptic mult, printesa papacioasa si necolicoasa.
iubita, off imi pare rau sa aud de pete
.imi pare bine insa ca te aud cat de cat optimista.asta e bine in special pt cea mica, pt ca ea simte orice si pt laptic. si cu siguranta totul va fi bine.
diagnosticele astea... nu poti avea incredere 100%.ai vz si la Andra cate i-au spus si pana la urma totul e ok.
asa ca, cu Dumnezeu alaturi, vei trece si peste acest hop.
iar MAYA e o FETITA NORMALA oricum si frumoasa foc cu siguranta![]()
abia astept sa vad poze cu voi doua
va pupicim dulce 
iar cu tzitzi , INSISTA. si a mea e f maraita in ultimul timp , dar ii bag tzata in gura si i-o misc sus , jos, ii storc si cateva picaturi, ma cocoses toata sa i-o tin in gurita, ca se misca si ma impinge cu manutele, ce n-ai vz. dar nu ma las. vreau sa omai alaptez cel putin o luna.sa vezi faza, ea plange de rupe iar eu cu tzatza in gura, si pana la urma o ia.trage de 2-3 ori , dupa o luam de la capat. mi-am facut spatele varza, dar asta e...nu ma las,si o picatura din lapticul meu e f importanta pt ea.
bafta multa si asteptam pozici si sa ne spui cum a fost nasterea, epidurala ...

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
greenfrog spune:
Anca si eu tot asa gandesc. ieri l-am cantarit inainte si dupa masa. la unele mese manaca putin 40-50 ml si in mai putin de o ora si jumate ii e foame din nou. il smotocesc bine dar tot nu vrea sa manance mai mult. atunci cand ii este foame mananca in jur de 120 ml si mi se golesc ambii sani.