Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Abia acum am reusit sa intru si eu si ma grabesc sa va servesc cu ceva desi e cam tarziu. Deci, pt cine nu a mancat, un osso bucco cu tagliateli cu un pahar de vin iar la desert un tort dupa reteta de amandina. Multumim de urari Mamidepuiuti, Cristies, Cris.m si Plateea Ieri am avut vizita asistentei si avem 5,700kg. Totul e bine si vom rari vizitelee la doua sapt. Eu nu am mai intrat ca de vreo cateva zile Arthur e mai cuminte si doarme si ziua 2-3 ore legate asa ca pot sa fac si eu cate ceva prin casa. Pupici Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptam primul Paste din viata printului pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
noapte buna,fetele...ne citim dimineata...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Ruxita spune:
eu imi fac un ceai de tzatze ca incep sa ma panichez rau daca imi simt sanii mai goi, mai bine plesnind si durerosi, offf!
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
evyme spune:
Am reusit sa vad si eu maimuta!!! Facut si eu testul si se pare ca atitudinea mea este matura dar intr-o maniera haioasa si am atat simtul umorului, cat si al penibilului
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=yHsTf1rvF_E" target="_blank">colaj pufuleti
evyme spune:
Vazand mesajul postat de ruxita mi-am dat seama ca n-am sters de la semnatura linkul catre colaj Remediat problema
poze gravi
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Cred ca ma retrag si eu, ca m-a ajuns nesomnul de azi-noapte... Pustiu` a fost mai linistit in seara asta. Dupa baita a adormit in timp ce-l imbracam, a facut nani vreo ora, timp in care am papat si eu si am facut un dus, s-a trezit urland, a mai papat un pic si iar urlat pana l-am bagat in wrap. Acum doarme in wrap de vreo juma de ora si nu-l mai astept sa se trezeasca pt urmatoarea masa, ma culc direct si-mi da el desteptarea cand o fi cazul... Sper doar sa nu repete programul de azi-noapte ca o iau pe aratura
O noapte cat mai linistita sa aveti, mamici si pufuleti!
poze gravi
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Revin, ca eram curioasa s-o vad si eu pe Nikole, vazut, admirat, placut
Si am mai citit mailul de la Lorex Cat de adevarat este... Trist, dar foarte adevarat! Eu mai am bunici doar din partea mamei, stau undeva pe langa Ploiesti si mergem la ei cam la o luna-doua; de fiecare data cand plecam tataie are lacrimi in ochi... Incearca sa le ascunda, dar eu le vad acolo, si-i promit de fiecare data ca ne vom intoarce curand... Atat de fericiti au fost cand si-au vazut stranepotul... Mamaie e bolnava, slabita, sta numai in pat, si cand l-am dus pe pustiu` i l-am pus in brate si nu s-a mai dezlipit de el pana am plecat... Parca este alta lume acolo, la ei, parca ei nu traiesc in lumea asta egoista si rece care ne inconjoara pe noi; aerul e mai curat, fructele si legumele au alt gust, chiar daca nu sunt perfecte si nu lucesc...
Hai ca m-am intins ca o placinta, dar nu strica sa reflectam din cand in cand la ce este cu adevarat important in viata...
poze gravi
poze bebe Sebastian
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti alexutzzza am vazut un tub de spray cand ii schimbi scutecul lui yannis...CE ESTE? ce-mi place sa vad cum seamana baietii cu mamele lor...io asa zic:yannis tie iti seamana cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
a nu stiu la ce poza va referiti dar singurul spray folosit e apa termala, uneori il dau si la putzulica /funduletz . Eu incerc sa il spal la fiecare sch de scutec dar daca are numai pipi si lenea e mare procedez la spray si servetel
de Yannis
evyme spune:
Si cum se pare ca doar eu am ramas sa bantui pe aici, acum chiar plec la
AM ZIS!
poze gravi
poze bebe Sebastian
alexutzzza spune:
tananaaaam! am reusit! v-am ajuns! da v-am alergat ceva..sunt la zi!
nu am apucat insa sa accesez mailul unde banuiesc ca o sa gasesc minunea lui cristies...sunt obo tare acuma...prima zi singura in Grecia a decrs f bine datorita voua! tati a trebuit sa plece azi !!!! tocmai azi de ziua lui...a trebuit sa se intoarca la birou dar vine vineri seara si ne intoarcem in romania luni dupa-masa.
Intr un fel e bine aici ca nu treb sa calc/gatesc/fac curat...avem mama din dotare (a lui) problema cu mama din dtare este ca la varsta de 77 de ani, nu @functie@ vorba palteei language settings si e setata din fabrica pe greaca, iar io nu prea am downloadat din asta....ma rog, ne intelegem, beau , mananc, dorm, si culmea primesc musafirii, adica babe cu aceleasi diffunctionalitati de fabricatie care vin sa il vada pe Yannis si evident ma intreaba diverse, inteleg jumate, uneori mai mult de jumate, nu prea pot raspunde dar problema e ca ...ma stiti nu ma pot abtine sa nu zic si io ceva...si uite asa...mai invatam..
Am petrecut bine, la ei se pune mielu in protzap ca la noi se face si se mananca in noaptea de Inviere o supa care seamana cu drobu nostru, se pun aceleasi organe si ierburinnuma ca se gateste supa la care se adauga orez, gustul si mirosul sunt asemanatoare drobului. nu e primul Pasti aici, am serbat si anu trecut tot aici, frumos, capra la protzap in spate in curte mancat pe saturate, primit cadouri ptr Yannis care contineau toate si ciocolata sau prajituri de la cofetarii vestite sau praline si torturi ptr mami buni grecii, au multi prieteni...si toti aduc daruri peste daruri....au venit cu jucarii frumu e la fisher price si ELC, cu haine de vara ptr 6-12 luni si de toamna-iarna ptr 9-12, deci f frumos. Yannis a fost in mall (intr-o zi cand nu era aglomerat ca fugise poporu din Atena la rude si gratare) am fost la taverne , cafele si o plimbare la o ora de Atena (2 ore la intors ca era ca la noi pe DN 1 duminica cand vin toti d la munte) Yannis deja nu mai doarme asa mult ziua si avem parte de multe poze cu ochii deschisi.
E cuminte plange numa cand nu inaintam biberonu dupa 15 minute de zambete si rasete...(se trezeste si cand ne vede e plin de fericire nu stiu de unde si unde incape atata fericire intr-un copil..ma termina! ma topeste!!! zambeste gangureste da din maini si din picioare si moare de ras ) socializeaza cu toata lumea,se uita la tot de la stewardeze la ospatari si in genere tot ce misca sau tot ce sta dar e luminos sau viu colorat .
La Inviere nu l-am luat ca aici dupa cese canta Hristos a Inviat ebadaboom mare de artificii si pocnitori si m-am gandiit la urechiusele lui. Dormea cand am plecat, biserica era aprape asa ca l-am lasat cu mama sotului.....
Ce sa mai zic?...trimit si imi amintesc..
de Yannis