Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ce-mi plac mie bobocii tai,satulico sa-ti traiasca!
si chiar nu se poate...aici la noi,toata lumea are prieteni multi!suntem prietenoase...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor, multumesc frumos pentru complimente. Eh, in poza de la Paste reusim intr-adevar sa slabesc la kg dorite, dar de cand s-a dat liber la mancarea de dulce am tot bagat in mine ca o sparta si s-au pus la loc cele 3 kg in plus care s=au asezat strategic unde nu voiam , evident, fund, burta.

Despre Danut: e dulce si ciudos in acelasi timp: daca ii iau manuta de la gura sau de pe fata sa nu se zgarie, pune buza si plange de ciuda , iar eu rad cu gura pana la urechi ca e tare haios.

Am fugit sa fac baita piticului.

Va dulce si va doresc o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Lipseste omul o zi de acasa si voi umpleti un capitol intreg!!!
Dar sunt multumita de mine. Azi am fost sa semnez contractul cu DJ-ul pt botez, am fost la servici sa-mi completeze adeverinta cu venituri pt cic, apoi in Cora la cumparaturi Am profitat de faptul ca a scapat tati mai repede de la servici si l-am pus la volan sa ne plimbe prin oras

Din urma o sa recuperez, dar mai tarziu, ca acum trebuie sa fac baitza lui pustiu`.

Ah, apropo, a papat la 13.30 inainte sa plecam de acasa si a dormit pana am ajuns acasa, la 19.00. Normal, daca azi noapte m-a trezit pe mine din ora in ora pt papa acum era obosit. Sa vedem cum se comporta la noapte...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

www.youtube.com/watch?v=yHsTf1rvF_E" target="_blank">colaj pufuleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Nic0le, da, am vazut colajul, la semnatura lui evyme. Da, dragut, pentru protagonisti - ma uitam la bebei si sotul face "ne-ai pus pe youtube?" a trebuit sa-l linistesc ca nu. (are fobii vizavi de expunerea copiilor, a datelor reale pe Internet...)

am 2 teme de casa - botez si petrecerea de dupa - acasa - deci meniu si cumparaturi - idei? nasha mi-a zis de nash ca e cam ciufut si nici macar ea nu-l nimereste si nu prea mananca mancaruri facute de altcineva - de ex. sarmale, sau aluat fiert... si de ce ma complic in halul asta? e mai simplu si s-ar putea mai ieftin sa-i duc la restaurant si am scapat de ei (???)

si b) ne-am propus deprinderi de mancare sanatoase - le-am prezentat noul regulament - adio mezeluri, paste o data la 2 saptamani, adio bauturi acidulate, adio paine alba, bun venit paine neagra, mai mult ceai verde (bleah!), carne - doar piept de pui si peste, branza vaci, iaurt zilnic, laptic, cereale... am omis ceva? suntem toti cu tendinte de supraponderali (copilu are deja vergeturi la 14 ani pe zone extinse ale corpului, sani, coapse, gambe, sotul am zis eu ca mai are un pic si-l naste pe fratiorul lui fiisu). vreau sa-mi iau in serios rolul de mama care ofera familiei ei mancare, curatenie, confort, sanatate, caldura, etc.

Am o intrebare - cand incep sa fie periculosi? adica sa se miste (nu neaparat sa se tarasca) astfel incat sa existe riscul sa cada? (3, 4, 5 luni?) Dorm cu copilul jumate de noapte separati (in patutul lui) si jumate lipiti si dimineata vad ca in timpul noptii s-a deplasat in sensul tzatzei cate 10-15 cm.

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Am o intrebare - cand incep sa fie periculosi? adica sa se miste (nu neaparat sa se tarasca) astfel incat sa existe riscul sa cada? (3, 4, 5 luni?) Dorm cu copilul jumate de noapte separati (in patutul lui) si jumate lipiti si dimineata vad ca in timpul noptii s-a deplasat in sensul tzatzei cate 10-15 cm.

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Teoretic pe la 5 luni se pot intoarce de pe burtica pe spate si invers, dar pot sa "migreze"si mai devreme. Nu se deplaseaza voluntar dar se foiesc si asa ajung in alt loc Si de pe la 3 luni se pot intoarce accidental de pe o parte pe alta.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Caius (21.01.2010)

Teoretic pe la 5 luni se pot intoarce de pe burtica pe spate si invers, dar pot sa "migreze"si mai devreme. Nu se deplaseaza voluntar dar se foiesc si asa ajung in alt loc Si de pe la 3 luni se pot intoarce accidental de pe o parte pe alta.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

pe al meu nici acum, la 2 luni jumate, nu as avea curajul sa-l las nesupravegheat inafara de patutul lui, ca a inceput sa se propteasca in picioare si sa-si ridice fundul...da din picioare ca nebunul...asa ca, ochii pe el ca pe butelie!

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Abia acum am reusit sa intru si eu si ma grabesc sa va servesc cu ceva desi e cam tarziu. Deci, pt cine nu a mancat, un osso bucco cu tagliateli cu un pahar de vin iar la desert un tort dupa reteta de amandina.

Multumim de urari Mamidepuiuti, Cristies, Cris.m si Plateea

Ieri am avut vizita asistentei si avem 5,700kg. Totul e bine si vom rari vizitelee la doua sapt.

Eu nu am mai intrat ca de vreo cateva zile Arthur e mai cuminte si doarme si ziua 2-3 ore legate asa ca pot sa fac si eu cate ceva prin casa.

Pupici

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptam primul Paste din viata printului

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

ufff am avut sesiune de comunicari cu sot sa vedem cum facem cu nasiii credeti-ma ca nici la ora asta nu stiu exact cum va fioff ma bag la somn ca e clar!
la multe luni Arthur!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Intru si eu doar sa va spun ca mare lucru n-am realizat azi, gaza a fost foarte maraita si nu se linistea decat pe umar admirand biblioteca.
Insa am vazut poze foarte frumoase (Nik0le sunteti foarte frumoase , Alexutzzza te invidiez din suflet iar Yannis creste asa frumos, Bobocii lui Satulica , pe Onitza si baietii ei superbi, Dienuta de Rox_y e o mandrete... sper ca n-am uitat pe nimeni).

Ce vroiam sa zic... Ruxita, super hotarare, daca nu-mi promitea Mamidepuiuti ca ma ia la ea apelam la tine cu adoptia. Asa... ai scapat.

Ana, si mie mi-e frica sa-l las singur... se rasuceste si pe burta si se taraste pana unde vrea daca are vreun obiectiv imediat...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Bubu, merci de urari

Cristies, am primit colajul, merci dar nu reusesc sa-l deschid Il poti trimite pe mail normal, fara transfer? Merci mult

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptam primul Paste din viata printului

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput