Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
noi am facut vaccinul de la stat si nu a avut reactie postvaccinala pt irina sa-i treaca mai repede cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
noi am facut vaccinul de la stat, dar a facut febra a doua zi.
i-am dat jumatate de supozitor de paracetamol si la 4 ore cealalta jumatate, mi-a recomandat multe lichide, si cum alaptez exclusiv, l-am tinut intruna la tzatza... si i-am pus comprese reci pe locul intepaturii... a fost marait 3-4 zile dupa vaccin,
sper sa iti fie de folos experienta noastra.
acum ne preg de vacc de 4 luni.. uhhhh
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Nik0le spune:
noi am facut vaccinul de la stat si nu a avut reactie postvaccinala pt irina sa-i treaca mai repede cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Multumesc! Acum, daca s-ar opri si din urlat, ar fi perfect! Mi se rupe sufletul de ea ca n-am ce sa-i fac.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
xela_07 spune:
al meu nu a facut febra dar i s-a inrosit zona f tare. a cedat dupa vreo 4 zile. nu a cedat nici la comprese. se accentua puternic la baie. nu stiu de ce ... Andreea nu a avut nimic de la infarix ...
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina noi am facut vaccinul de la stat, dar a facut febra a doua zi. i-am dat jumatate de supozitor de paracetamol si la 4 ore cealalta jumatate, mi-a recomandat multe lichide, si cum alaptez exclusiv, l-am tinut intruna la tzatza... si i-am pus comprese reci pe locul intepaturii... a fost marait 3-4 zile dupa vaccin, sper sa iti fie de folos experienta noastra. acum ne preg de vacc de 4 luni.. uhhhh Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
Andrelina, multumesc! Bafta la vaccinul de 4 luni, sa nu mai fie probleme!
xela_07 spune:
ne-am interesat si noi la ambasada, tb pasaport ...
am intrebat si la noi la sectie si se fac doar in n iorga .
cris.d - stii cumva care e programul? ma gandeam sa merg dim la prima ora si sa ma bag in fata cu tupeu . tu cum ziceai ca vrei sa faci?
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
Nik0le spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
al meu nu a facut febra dar i s-a inrosit zona f tare. a cedat dupa vreo 4 zile. nu a cedat nici la comprese. se accentua puternic la baie. nu stiu de ce ... Andreea nu a avut nimic de la infarix ... Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Bine macar ca n-a facut febra. Nici Isa mea n-a avut nicio reactie la vreun vaccin.
Nik0le spune:
Mesteresc capitol nou in timp ce legan pe picioare bebe colicos...
Nik0le spune:
Capitol nou aici.