Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 2
Nik0le spune:
cris_mario
mamidepuiuti de ce doar o poza? Hmmm, pai zilele astea nu-mi mai face nimeni poze, fetele sunt mult mai interesante. Adevarul e ca avem in casa o intelegere tacita, eu fac poze si tati filmeaza, poza pe care v-am aratat-o e exceptia care confirma regula. E si recenta, de acum cateva zile, de-asta m-am mobilizat sa v-o arat.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
mamidepuiuti spune:
alexutzzza am vazut un tub de spray cand ii schimbi scutecul lui yannis...CE ESTE?
ce-mi place sa vad cum seamana baietii cu mamele lor...io asa zic:yannis tie iti seamana
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti alexutzzza am vazut un tub de spray cand ii schimbi scutecul lui yannis...CE ESTE? ce-mi place sa vad cum seamana baietii cu mamele lor...io asa zic:yannis tie iti seamana cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
da, da, si eu-s curioasa!! banuiesc ca e ceva de dat pe fund, ca nu-mi imaginez ce altceva...
mama lui STEFAN
mamidepuiuti spune:
cristies succes cu pregatirea botezului!sunt convinsa ca va iesi supercalifragilistic!tu esti intotdeauna cu temele facute
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
danyelana tocmai azi nu ai intrat pe la noi?sper ca sunteti bine...
rebiana mai are mara mucisori?
arwen,tu?nu ne mai spui nimic?
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
nush ce maimute vedeti voi...eu am o tanti cu fatza imbotzita si apoi o prinde calcatorul si o indreapta,o reclama cu o banca de celule stem;astea pe stg...iar pe drt o tanti mai plinutza[eu o suspectez ca ar fi gravi ]ce intreaba cu dreptatea si o reclama la LP...unde-i maimutza ca o caut disperata?...
asa creste Alex
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti nush ce maimute vedeti voi...eu am o tanti cu fatza imbotzita si apoi o prinde calcatorul si o indreapta,o reclama cu o banca de celule stem;astea pe stg...iar pe drt o tanti mai plinutza[eu o suspectez ca ar fi gravi ]ce intreaba cu dreptatea si o reclama la LP...unde-i maimutza ca o caut disperata?... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
maimuta apare cand si cand, se tot ruleaza reclamele alea...e o maimutza blonda, imbracata in rochie...n-am dat click sa vad mai departe...e acolo, fii atenta. bine, nu pierzi nimic
mama lui STEFAN
mamidepuiuti spune:
myky imi pare rau ca nu merge cu LM.,dar asta e...si cu LP e bine..ce a zis doctorul?important este sa creasca piciul...
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_g
maimuta apare cand si cand, se tot ruleaza reclamele alea...e o maimutza blonda, imbracata in rochie...n-am dat click sa vad mai departe...e acolo, fii atenta. bine, nu pierzi nimic mama lui STEFAN |
sar'na ...
ce face batranetea cu omul...nu mai merge atentia distributiva...
asa creste Alex
rox_y spune:
dupa cortina.
Cris mario.eu citeam din urma si cand sa raspund sau sa imi dau si io cu parerea hop..se schimba si capitolul..asa ca m-am lasat pagubasa.O sa incerc sa intru mai des...ca acum sunt la zi cu DC.
Sa va spunem ceva in legatura cu noi.
Matza mea are 6.450 la 3 luni mancam doar de la san, dormim in timpul zilei maxim 3 ore (azi a depasit limita 3 in casa ..si inca mai doarme si 2 ore jumate afara), in timpul noptii dormim cam 5 ore neintrerupt, apoi inca 3-4 ore...nici eu nu reusesc sa o invatz cu suzeta..desi am 3 in casa mai gustos e puminisorul..si mai nou degetul mare
Eu....mai am 5 kg de dat jos...nush cum, ca nu reusesc sa tin diete , defapt nu prea am reusit pana acum.
trimt...ca s-a trezit matza.
app am primit colajul....super, i-a placut si sotului
cristies.
am fost foarte emotionata sa vad toti pufuletii la un loc
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana