BravoSabina, Artu ! Flori liliac mai-iun-2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

buna, burtici!
mai primiti fetite la odiseea voastra?
AM DPN pe 28 iunie dar am o vaga presimtire ca o sa imi faca cezariana pe la sf lui mai-inceputul lui iunie.Pt ca si eu ca si arturicii am placenta putin previa, adica e coborata. a fost peste col a urcat putin dar nu suficient cat sa stau linistita. mai merg la eco pe 23 sa vedem cum stam.
eu am o sarcina obtinuta in vitro dupa mai multi ani de tot felul de incercari
as vrea sa o salut in mod deosebit pe tatyana,pe care o cunosc de la aspirante, am citit despre tine ca esti in spital demultisor, dar am incredere ca o sa duci peste 37 de saptamani!

felicitari noilor mamici, carla, sabina si arturicii pentru fetitele voastre! doar fetite pana acuma, sunt mai grabite ele oare?:)

Stefania 29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Acum o sa incerc sa raspund din amintiri:

Ioana, bine ca ai rezistat si totul s-a terminat cu bine pentru voi doua. Sabina e superba.

Sabina mai e putin si ajungeti cu surioarele la Ale. Nu pui pe fiecare la un san?

Carla mazarichile tale sunt foarte gingase....le doresc sa creasca cat mai repede mari

Imi pare bine ca aveti laptic

Tati_ana cum mai sunteti?

Ale la colica renala se da no-spa, scobutil si picaturi care sunt admise in sarcina (nu stiu cum se numesc), dar cred ca ar tb sa faci si o urocultura.....

Nati, pe mine ma dor coastele din zona in care sta fata cu picioarele, in dreapta, cand stau in fotoliu si intinsa pe partea dreapta. Uneori noaptea cand dorm pe dreapta ma dor coastele posterior....

Vero eu credeam ca la Cluj e mai bine decat in Bucuresti

Felicitari celor cu bebei in grafic

Atat a putut sa-si aminteasca neuronul insarcinat

Roxy 36+ cu Diana AMR 3+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Bine ai venit Claudia....sarcina si nastere usoara i-ti doresc....o sa te trec in listutza

Daca tot sunt pe aici, fac eu capitol nou

Roxy 36+ cu Diana AMR 3+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

multumesc frumos, Roseanne,ca ma treci pe listutza voastra mai ai putzintel, tu ai fost printre primele la aceasta odisee, am citit de la inceput, va cam stiu pe toate dar nu am scris pt ca am avut(inca mai am ) foarte multe emotii...

arturicii, daca ai timp sa imi raspunzi tu aveai placenta previa totala sau la distanta de col? a mea e la 1 cm distanta dar sunt ingrijorata ca de la 22 sapt e tot la fel, nu s-a miscat, este si posterioara deci sanse sa se intample ceva spectaculos nu stiu cate am...
As vrea sa te felicit pentru Sabina, e perfecta! arata mai bine decat multi copii nascuti la termen!

Stefania 29s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Va invit la CAPITOLUL 66

Mergi la inceput