BravoSabina, Artu ! Flori liliac mai-iun-2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
r_ocsy spune:
Neata burtici !
Maine ma duc si eu la coafor , abia astept ... se pare ca ne-a luat pe rand valul arnzarii si dichiselii .
Ruxi : se pare ca fiecare dintre noi are cel putin o experienta neplacuta la capitolul "prioritete gravidelor" !
Sabina : sper sa iti treaca cat mai repede dermatita si sa va lase luni acasa asa cum iti doresti !
Laurita : mai ai asa de putin pana pe 19
Nana : reclamatii ca as sforai ca un mistret am si eu de la sot dar rezista eroic pentru ca isi spune ca printre atatea drumuri la toaleta si invarteli dureroase prin pat am si eu dreptul sa dorm bustean cu riscul de a fi el cel nedormit .
Elena : cand ma ridic din pat si eu am burtica tare pentru 1-2 minute (asta cred ca ar fi normal ) dar senzatia de tensiune nu am avut-o decat in perioada in care ma necajeau contractiile ( si atunci am stat foarte mult in pat, am luat cateva pastilute si cam in 3 zile nu mai aveam senzatia respectiva ).
R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
r_ocsy spune:
corina : astept si eu cu nerabdare pozele , poate imi fac si eu
R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
bubu30 spune:
Buna dimineata si de la noi !
Ce bine ca a mai trecut o noapte
Laurita felicitari pt. programare.
Doamne-ajuta sa fii tu urmatoarea mamica de aici, conform programarilor
Acum bblina ta va fi berbecut, initial nu voiai in 22 (tauras)?
Bineinteles ca cel mai important e sa fie sanatoasa
Nana din cate vad nici tie nu cred ca iti sunt tare dragi noptile
Si eu m-am trezit azi-noapte din ora in ora, nu mai puteam sa adorm, dar probabil ca asa trebuie sa fiu pregatita pt ce va urma dupa nastere, sa am antrenament de nopti albe.
Atunci avantajul va fi ca o sa treaca mai repede timpul, avand ocupatie, acum doar masor tavanul.
Si eu ma chinui sa aplic ”mult pat”, dar altfel nici nu prea pot ca ma obosesc tare.
Felicitari Elena pt. prefix nou
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
bubu30 spune:
Elena si eu patesc la fel cu intaritul burticii dar eu nici pe atat nu sunt un exemplu bun, eu avand o burta f. mare si f. grea, plina cu 2
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
r_ocsy spune:
Apropo de trezitul des noaptea , stiti la ce ma gandesc de fiecare data in drum spre toilet ?
Ca abia astept sa nu mai fac atatea excursii la wc , dupa care imi dau seama ca voi face in continuare excursii dar in alt scop ... si pana la urma ma resemnez cu gandul ca macar voi fi mai usoara si ma voi da jos din pat mai usor si nu voi mai avea dureri de fiecare data cand ma intorc dintr-o parte in alta in patut
R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
cris_09 spune:
Neata burticute!!!!
Ma uitam la semnaturi...Laurita-37 sapt...Eu 36WOw!!,mai e atat de putin,nu-mi vine sa cred
poze
Cristina36+ cu Sebi
AMR 4 sapt
ancutzicab spune:
Neata, dragelor!
Incerc sa nu uit pe nimeni, dar nu contati prea mult pe asta :
Ioana(Artu) - mi s-a luat o piatra de pe inima ieri, dupa ce v-am citit povestea. Slava Domnului ca sunteti bine amandoua, sa va bucurati de printesa - e perfecta!!!! - si refacere cat mai rapida!
Veronica - bine ca ai scapat de spital, incearca sa nu te gandesti prea mult la asta, nu lasa experienta asta nasoala sa te marcheze!
Nana - felicitari pentru iubirici grasunici, imi pare rau ca nu reusesti sa te odihnesti, hai, curaj, ca nu mai e mult!
Nati - imi pare rau sa aud ca floricica are circulara, dar nu cred ca e ceva foarte grav. La Luca nici nu am stiut ca are, am aflat la expulzie, cand a urlat doctorita la mine sa nu mai imping ca omor copilul ! Dar nu s-a intamplat nimic, slava Domnului!
Laura - sa fie intr-un ceas bun programarea, asteptam o noua floricica de liliac!
Sabina - ma bucur ca sunteti bine si ca fetele papa la san, va tin pumnii ca Iustina sa recuoereze cat mai repede si sa iesiti cat mai curand din spital.
Mai vrem poze artistice cu mamici, tatici, burtici, mi-ati facut si mie pofta.
Va pup si sper ca nu am uitat nimic important.
Anca 31+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
anamariam79 spune:
Ola burticutze si mamicutze.
ARTURICII, uraaaa, in fine avem vesti de la voi. Stresanta dar cu happy end povestea nasterii Sabinei. Ma gandeam ca pe acolo lumea din spitale e ceva mai deschisa la minte, dar in fine, atat frecus... Oare aici ar fi facut cezariana mai repede? Frumusica foc Sabina, si nu arata absolut deloc a prematur! Dar deloc! De ce e considerata prematur, ca e nascuta la 35+? Ca la greutate e ok, lungime nu mai zic, iar aspect.... e fotomodel.
SABINA, ma bucur sa te reauzim si ca sunteti bine toate 3, si cu laptic si cu toate. Cand plecati acasa?
VERO, BUBU, incep sa cred ca doar la o clinica particulara esti tratat asa cum ne-am dori noi toate, din pacate tarifele sunt cum sunt, si distantzele pana la aceste spitale la fel. M-am resemnat, nu am nici un fel de super asteptari legate de spital, chiar ma astept nu chiar la ce e mai rau, dar pe aproape. Atat imi doresc, beeb sa fie sanatos, si eu la fel, si sa nu luam tot felul de dermatite sau stafilococi. Macar bebe.
Eu una nu mai am chef de nimic, nici de lucrat, nici de nimic altceva. Abia atept sa vina bebe, sa incep o noua etapa.
Ana 34+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR -5 saptamani
bebica mea mica si scumpica
ticker
tigruta spune:
Si eu stau cat mai mult in pat si i-au no spa cu scobutil..ca oricum nu pot sa fac nimic ca nu sunt in stare..
Rocsy ca mi-am adus aminte si eu am 3 nunti in luna mai, la care trebuie sa mergem obligatoriu, dar mai greu va fi cu bugetul ca se va simti serios..
Cu trezitul noaptea asa zic si eu ca macar dupa ce nasc nu voi mai fi asa grea si ma voi deplasa mai usor..
Elena 30+ Luca
r_ocsy spune:
Sa stii Elena ca nu te invidiez deloc pentru cele 3 nunti , chiar te inteleg perfect pentru ca si la noi bugetul e atacat .
Stii ce am mai remarcat eu in legatura cu tensiunea burticii ? Ca cu cat stai mai mult in pat cu atat se accentueaza !!! Nu stiu daca doar mi se pare sau e chiar asa.
Laurita : distractie placuta maine la botez
R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !