Ce sa fac?
Raspunsuri - Pagina 4
carolinah spune:
E foarte bine daca iti va placea f tare, copilului tau ii va face bine o mama activa si implinita, va avea un model in fata!
Filofteia, rolul nostru ca parinti este sa crestem niste copii care sa fie capabili ca, la vremea potrivita, sa-si ia zborul din cuib. Dupa aceea, inca mai avem muuulti ani de viata in fata noastra, ani care, daca nu-i planificam si pregatim dinainte, ni se vor parea goi si inutili, petrecuti intr-un cuib gol si el...
balerrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah E foarte bine daca iti va placea f tare, copilului tau ii va face bine o mama activa si implinita, va avea un model in fata! Filofteia, rolul nostru ca parinti este sa crestem niste copii care sa fie capabili ca, la vremea potrivita, sa-si ia zborul din cuib. Dupa aceea, inca mai avem muuulti ani de viata in fata noastra, ani care, daca nu-i planificam si pregatim dinainte, ni se vor parea goi si inutili, petrecuti intr-un cuib gol si el... Caro |
Bine zis.
-- C
filofteia spune:
Citat: |
Filofteia, rolul nostru ca parinti este sa crestem niste copii care sa fie capabili ca, la vremea potrivita, sa-si ia zborul din cuib. Dupa aceea, inca mai avem muuulti ani de viata in fata noastra, ani care, daca nu-i planificam si pregatim dinainte, ni se vor parea goi si inutili, petrecuti intr-un cuib gol si el... |
Caro , exact de asta mi-e frica... cand puiul va zbura o sa ma uit in urma si raman fara nimic, mai ales ca puiul deja da sa faca aripi, il simt ca se descurca destul de bine si singur ... trebuie doar supravegheat, am inca bona si se pare ca o voi pastra, iar din clasa a V-a va fi la scoala de la 13 la 18, cand oricum eu sper sa fiu acasa. De fapt am o bona exceptionala si ma gandeam cu regret ca n-o voi mai putea plati, dar asa lucrurile se schimba...o pot plati, am nevoie de ea si are si familia ei un venit suplimentar (isi creste singura copilul).
De fapt jobul l-am acceptat... acum imi fac procese de contiinta ca ma gandesc doar la mine. Va trebui inca o data sa am incredere in instinctul meu care-mi spune ca va fi bine.
Nu am intrebat inca de cand trebuie sa ma prezint , voi intreba luni, am amanat ca vorba lui Hannen... daca imi spune maine?
pepene spune:
hannen, eu nu vreau sa spun decat ca imi place sotul tau pt. ca te sustine in ceea ce iti doresti tu sa faci. e minunat!
succes la interviu!
hannen spune:
here I am
da,am luat-o de la capat.Marti seara iar m-au sunat respectivii .Vroiau sa afle daca m-am mutat in Tokyo.Intimplarea face ca eram exact in Tokyo in momentul respectiv (da` n-am zis ca ma fugarea barbatul daca-i ziceam ca eu plec la un interviu)
Iar am inceput sa ma framant .E asa o situatie tensionata .
O solutie minune nu exista oare?Adica una care sa impace si capra si varza...
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Alizee spune:
Hannen, daca vreti neaparat sa va mutati la Tokio, asta este o cazia ideala.
Pe de alta parte, este vorba doar despre un interviu; nu ar trebui sa-ti creezi atatea ganduri si spaime.
Succes.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.