Ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la noi situatia a fost oarceum inversa. adica sotul a primit o oferta f buna de munca dar intr-o zona de mare rahat. mai multi bani, mai bun job, am decis (impreuna) sa go for it si ne-am gandit ca poate ar fi mai bine sa raman eu cu copiii in utah si sa vina el aici singur. am intors situatia pe toate partile si am decis ca nu e in stilul nostru sa traim separati si ca nu e in interesul nimanui. eu aici job n-am sanse sa gaseasc (e un satuc cu 20,000 locuitori) dar m-am gandit ca ma sacrific vreo cativa ani cat devine sotu' expert in jobul lui dupa care ne mutam undeva unde-s locuri de munca ca ciupercile
de fapt, nici nu-mi dau seama daca are vreo noima pt trine experienta mea, doar ca eu n-as putea sta fara sot, cred ca asta vrui sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

la noi situatia a fost oarceum inversa. adica sotul a primit o oferta f buna de munca dar intr-o zona de mare rahat. mai multi bani, mai bun job, am decis (impreuna) sa go for it si ne-am gandit ca poate ar fi mai bine sa raman eu cu copiii in utah si sa vina el aici singur. am intors situatia pe toate partile si am decis ca nu e in stilul nostru sa traim separati si ca nu e in interesul nimanui. eu aici job n-am sanse sa gaseasc (e un satuc cu 20,000 locuitori) dar m-am gandit ca ma sacrific vreo cativa ani cat devine sotu' expert in jobul lui dupa care ne mutam undeva unde-s locuri de munca ca ciupercile
de fapt, nici nu-mi dau seama daca are vreo noima pt trine experienta mea, doar ca eu n-as putea sta fara sot, cred ca asta vrui sa zic

philip,e ok orice fel de experienta.Nu vezi ca de asta pling si eu pe aici.Nu pot sa stau fara el!Cred ca o iau rara.
Nu-mi pica deloc bine ideea distantei.Evident vor fi weekend-urile impreuna...dar totusi,nu e seara de seara .Eu trag sperante sa-l corup repede sa vina si el...hmmmm

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

eu ma duc spre pat,adica spre o noapte alba.Voi bagati idei ca eu le citesc dimineata la cafea.Maine e musai sa le raspund (si la mail )dar sunt sigura ca ma vor si suna.
ma`c sa ma perpelesc

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu zic sa te duci la interviu. Daca nu te duci o sa te intrebi mereu cum ar fi fost daca...
Mergi si vezi care-s conditiile, daca te accepta, etc. Este o hotarire importanta intr-adevar, insa deocamdata n-ai zis nici da nici nu si inca nu stii daca vei fi cea aleasa pentru post.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Buna dimineata!

delidana,corect!N-am zis ca gata,sunt deja angajata.eu vroiam sa ma pregatesc psihic pt. un eventual raspuns pozitiv.
Daca era undeva mai aproape nu aveam atita bataie de cap,ma duceam fara atitea framintari .

Oricum,dupa lupte seculare care au durat citeva ore m-am decis sa le raspund la mail in felul urmator,le-am multumit pt. timpul si interesul acordat si din respect pt. asta am mentionat ca am citeva precizari in caz ca nu am fost destul de "clear" de la inceput.
Am mentionat ca inca nu locuiesc in zona ,ca intentionam sa o facem dar ca probabil acest lucru va necesita timp si efort...
Pt. ca nu vreau sa le "fur" din pretiosul timp aiurea,vreau sa stiu daca exista posibilitatea cel putin pt. o vreme sa fac naveta.
If so...putem sa trecem la pasul urmator,interviul.
sounds stupid???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Nu stiu ce sa te sfatuiesc in privinta interviului, ttransportului sau al slujbei propriu zise dar in privinta familiei iti pot spune sigur ca ar fi o mare lovitura despartirea asta .
Nu numai pentru voi doi (desi mi-e greu sa cred ca daca va iubiti destul de mult incat nu exista temeri legate de o terta persoana, atunci veti putea sta despartiti unul de altul) dar poate hai voi sunteti adulti si veti gasi o cale insa pentru fete ar fi sigur un mare dezechilibru.
Sunt anumite motive pentru care copiii ar intelege traiul separat de unul dintre parinti insa asta nu este sigur printre ele.Si nici tu nu cred ca vei fi destul de tare in explicatii pentru ca undeva continuu va exista o autoinvinovatire datorita faptului ca ai luat copiii lasand tatal.
Eu in mod sigur nu m-as muta cu copiii de langa el doar pentru asta.Stiu sigur asta.As munci mai putin, as face naveta, nu as mai munci deloc o perioada dar sigur nu as pleca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Hannen, ai facut foarte bine ca le-ai trimis emailul acela; si-i foarte smart ce ai scris in el. Mai mult ca sigur ca o sa aprecieze, o sa te cheme la interviu si probabil o sa iti dea o relocation sau o locuinta temporara acolo, pina va cautati ceva de locuit permanent.
Sotul a lucrat aproape 1 an la 3 ore distanta; la inceput pleca luni dimineata, statea toata saptamina si venea acasa vineri seara, apoi a inceput sa stea acolo luni, marti, miercuri, iar joi si vineri lucra de acasa. I-au dat camera la hotel, apoi un apartament de inchiriat. Intre timp ne-am uitat dupa case de cumparat, ne-au construit astia casa si ne-am mutat cu totii. Acum ii ia maxim 40 min de condus pina la office (pe strada normala, nu highway rapid) si sintem super fericiti cu casa, zona aleasa, el cu jobul ...

Parerea mea e ca nu ai ce pierde daca incerci; daca iti place ce iti ofera, daca iti insipira incredere, daca iti place zona si vreti sa locuiti acolo ... de ce nu?

Oana 36+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Multumesc mult pt. sfaturi si suport psihic.
Mi-au raspuns.Lucrurile s-au "asezat" fain zic eu,momentan.Dl. Vice President mi-a multumit pt. mail si mi-a sugerat sa-i contactez imediat ce ma mut in Tokyo ,chiar doreste sa ma vada la un interviu.
Deocamdata sunt safe!pfiu(rasuflu usurata)

Acum (cum zicea guestus) ma apuca regretele celelalte.
Aseara al meu avea o migrena si discutiile nu au fost prea lamuritoare pt. mine.In schimb dimineata era in ton cu cele care m-au sfatuit sa ma duc macar pt. experienta.Sa incerc daca asta vreau si sigur o sa gasim o solutie.Hmmm,pai bine mey,acu` zici dupa ce le-am trimis mailul?

Oricum,mi-a ramas posibilitatea sa-i contactez si sa reprogramam in caz ca ma razgindesc si ma mut totusi.Sper

Multumesc inca o data si stati pe aproape ca nu se stie in ce ma mai bag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Hannen, mult succes in tot ceea ce va fi pt tine si familia ta.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Hannen, mult succes in tot ceea ce va fi pt tine si familia ta.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Allinta multumesc!

Mergi la inceput