Fulgusori Nov - Dec 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Lumi asa de frumos ai scris tu aicea..... imi pare rau ca domnisorica de Annabelle tine tare la dfieta, dar lasa ca o sa dea ea de gust la papica acusi.

Ionela ma bucur ca iti vine sotul acasa, cred ca nu mai poti de nerabdare si eu numar zilele ca si al meu vine pe 17. ne bucuram ca Mihnea e bine si ca verisorul tau a primit vesti bune si are sperante mari.

Diana ma innebunesti cu toate port bebe-urile astea, imi plac de mor!

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Andre indiferent ce decizie va lua mama ta, suntem alaturi de tine. daca pleaca iti va fi greu la inceput, dar nu imposibil sa te descurci singura. ai incredere in tine.
many, imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin atata chin. speram sa nu mai fiti nevoiti sa treceti niciodata prin atatea greutati, imi imaginez cum e ca mama sa asisti la chinul puiului tau, mie una imi dau lacrimile si cand ii fac vaccinul, dar tu esti o curajoasa si ati reusit sa treceti si de asta.

Mergi la inceput

noapte buna. va pe toate si speram ca ziua de maine ne va aduce mai multa voie buna pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Va pup! Iar am ramas in urma... Dar asta nu inseamna ca v-am uitat. Noi am venit in Romania duminica (parca n-am postat de atunci, nici nu mai stiu ). Duminica asta avem botezul. Asa mult ma bucur ca am reusit sa venim si ca il vom boteza aici, cu familia si prietenii. Am hotarat totul pe fuga, dar bine ca am reusit. In mare suntem bine, doar ca cred ca iar a racit Nicholas un pic. Nu are febra, doar mucisori si tuseste un pic. Parca am mai intrebat, voi le dati ceva puilor de raceala?

Azi merg sa-mi fac unghiile la sora mea la salon (unde e super - am fost acum doua zile pt prima data) si il iau si pe bebe. Daca cineva e in zona (Mosilor) si vreti sa ne cunoastem, mi-ar face placere. O sa ajung, probabil, pe la ora 1. Daca vreti sa ne vedem, trimiteti PM sau email si stabilim.

Numai bine si sper sa ajung si eu la zi cu ce se mai intampla cu fulgusorii nostri.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimi!

pentru toata lumea. Reusisem eu aseara sa adorm cupilul pe la 22, dar la 22.30 a fost fresh si ne privea pe amandoi cu ochii lui mari, de parca dormise o noapte intreaga si era foarte odihnit!Abia la 01.00 a adormit de tot...dupa o ora de leganat, pupat, cantat, plimbat cu el prin casa!

Bon!

Allez y! Sa vedem pe ordinea de zi ce avem azi:

la multe lunite bebelusilor :

Elisabeth de Katyuscha21
Nicholas James de LauraGarner
Katya Natalia si Sofia Alena de Larisel
Cezara Maria de Dankutza

Sa fiti sanatosi si cuminti si parintii vostri sa se bucure infinit ca va au in vietile lor!

LauraG bine ai revenit in Ro! Ce ma bucur ca faceti aici botezul micutului! Nicaieri nu e ca acasa!

Monis hai no nu te supara! Ca nu are rost! Am mai zis eu niste treburi asa ca nu mai reiau. Cert este ca parerile tale sunt apreciate aici...asa ca te rog sa nu te superi si tu!

Raluci vazut ceva poze pe feisbuc....cu Bubu somnorila, dar si dolofnael la baita!Tot am vrut sa iti zic apropo de masaj, ca eu fac din ala anticelulitic inca de cand eram in 5 luni...si ca efecte se vad. Abia astept sa vad pozicile profesionale!

RamoC vestile bune despre Domi ma bucura nespus, asa ca nu pot decat sa va doresc sa continuati tot asa!

As vrea sa le strig pe: Simina, Smaranditza, Lalu, Strumfy, Pady,Miany, Betty,Lylyana, katy, Dienutze, Cuscra(Biara), Broscutza...si mai sunt inca fete care nu au mai postat!
Eu va pup pe toate si va imbratisez...si va astept pe aici sa mai povestim!

DianaR astept si apa plata de la tine. Vroiam sa iti zic ca ieri am inceput din nou sa ii dau cereale, dar preparate cu lapte de-al meu...si i le-am facut putin mai consistente....adica nu asa apoase cum i le faceam inainte. Pot sa spun ca parca a mers mai bine, fiindca le-a papat pe toate...si nici nu le=a mai scos afara din gurita. Acum are treaba cu lingurita...o prinde cu manuta, si si-o baga singur in gurita...bineinteles sa o roada......mai mult ne jucam noi! Treaba cu legumele congelate si eu o practic...de obicei, imi pun pe iarna ardei i si zarzavaturile pentru supe si ciorbe in congelator, dar si fasolea verde!Apropo de fasole verde si de varza....ma tot gandesc sa incerc sa mananc o ciorba de fasole, insa mi-e putin teama de reactia copilului...pana acum am evitat...de teama sa nu faca din nou crampe sau sa ii dereglez tranzitul intestinal. O fi bine?

Lumi, si eu pe rares il sprijin de o perna cand ii dau sa pape, bineinteles ca mai aluneca si se enerveaza, dar in general atat ii povestesc, ca saracul uita ca vroia sa planga si asa...vreo jumate de ora...mancam si noi cam trei lingurite de cereale. Cred ca la tine e mai greu, tinand cont ca voi va luptati de mai multa vreme cu marea D, insa nimic pe lumea asta nu e usor, si cred ca te vei descurca foarte bine in continuare. Curaj si multa rabdare!

Mergi la inceput

Si ca sa nu mai fiti toate nrvoase si suparate si sa nu mai fie asa atmosfera incarcata de tensiuni, va las sa va treziti cu niste bancuri faine si savurandu-mi -ua....sau ciocolata calda, pentru cine nu bea ..bineinteles virtuale:

bula si cu strula se duc la un hotel.
B:aveti vreo camera libera?
dna receptie:nu mai avem.
S:bula uite un copac afara hai sa ne culcam in el..
B:bine,hai.
B:strula tu dormi jos..ca noaptea vin hotii....
S:bine ma!
prima seara:vin hotii:il bat pe ala de sus adica{bula}
a doua zi:vin hoti..il bat pe ala de sus adica{bula}
B:strula mai dormi si tu sus ca pe mine m-au batut hotii prea rau.
S:bine ma!
a treia zi:vin hotii.zice unul dintre hoti:hai sa-l mai batem si pe ala de jos ca pe ala de sus l-am batut prea rau!adica{bula}:)

BULA ESTE FOARTE NEASCULTATOR LA GRADINITA . MAMA LUI II SPUNE :

- BULA , DACA NU INVETI SA TE COMPORTI , O SA TE SCHIMBAM CU UN COPIL BUN !

- NU VA CRED !

- DE CE NU NE CREZI , BULA ?

- PAI , CINE AR FI TAMPIT SA SCHIMBE UN COPIL BUN CU UNUL RAU ?

Un cowboy intra intr-un bar si comanda o suta de whisky o bea si intra un tip care disperat striga:
-jhon,jhon a murit ma-ta'
Jon: -vai mama fiinta cea mai draga???!?!?!?!
Urca grabit pe cal si galopeaza,se opreste brusc si zice:
-ba ce prost sunt, dar eu nu am mama
revine la bar face aceiasi comanda si aceiasi persoana intra si striga:
-jhon,jhon a murit taica-tu'
Indignat incaleca galopind se opreste brusc si zice:
-ba dar ce prost sunt eu nu am tata
Foarte suparat se intoarce la bar aceiasi comanda si aceiasi persoana intra si striga:
-jhon,john o murit sora-ta
-Sora mea pe care am iubit-o si am ocrotit-o ,incaleca galopind prin desert se opreste brusc si zice:
-ba dar ce prost is'!pe mine nu ma cheama jojn!!!!!?!?!?//?!?!?

Un spermatozoid intalneste un ovul.
- Te-am prins! OM te fac !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza fete dragi,
Lavi-

Citat:

Va scriu repejor pentru ca ma paste una trezire Capisonel matzait.

M-a pascut, revin

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata
laura garner, ce bine ca o sa fiti alaturi de familie si prieteni la asa frumos eveniment
laura B, despre shtephy nu stiu nimic, dar camy stiu ca face f bine.
lumi, interesanta treaba cu tine si fratele tau, adica el diversificat la 2 luni face mai bine decat tine care ai supt pana la 2 ani....no asta-i buna....ce sa zic? nu poti sti cum ii mai bine, pana nu incerci, si nici chiar dupa aia
LA MULTI ANI FULGUSORILOR

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Neatza fete dragi,
Lavi-
Citat:

Va scriu repejor pentru ca ma paste una trezire Capisonel matzait.

M-a pascut, revin

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Draga de tine!

MA gandeam la un moment dat ca strumfii astia ai nostri, parca simt cand vrem sa incepem sa scriem pe forum. Al meu, de exemplu cand e treaz, si vede ca ma indrept catre masuta de calculator, incepe sa se matzaie...vad ca si al tau Capishonel are ceas si se trezeste exact atunci cand mami vrea sa forumeasca! Pupam pe amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

LA MULTI ANI FULGUSORILOR DE AZI

Mergi la inceput