Fulgusori Nov - Dec 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
krelia spune:
Hello la ceas de seara!
Asta-seara cred ca vin pe bancuta cu niste cozonac de la Velpitar...ca taria o ducem maine la restaurant, deci..nexam betiveala
(sau daca nu apuc sa vin, oricum vi-l las pe coltul bancutei)
Azi am plecat in parc cu prima treapta de la carutul sport...Rares a fost hipnotizat, se uita peste tot, studia tot..pana cand a obosit si a adormit ...si s-a trezit si am luat-o de la capat
Si evident ca dupa masa de ora 6, nedormind sufiecient probabil, s-a tot foit, a marait...si a adormit........asa ca azi, daca s-o trezi iar pe la 10, din nou sarim baia (eh, hai ca poate n-o f transpirat asa de tare dupa plimbarea de azi )
ogutu, bine ai venit!
eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau despre diversificare, caci sunt la ziua nr.2 de suc de morcov. As putea sa-ti dau un sfat - cumpara-ti o babetica din aia cu maneci (gen bluza), caci e foarte posibil sa isi pateze bluzicile....in rest, experimentez si eu diverse reactii ale copilului
Cuscri, drag la tine si la buni...nu va certati ca nu e bine, va va parea rau dupa.....hai, ca reveniti voi la sentimente mai bune!
Si zii asa....nora mea albastrica a facut lipa-lipa in marea mare!
Many , nici cand m-am maritat nu am avut emotiuniile aistea....atunci eram nerabdatoare sa experimentez sentimente noi....rochia de mireasa....etc etc......acum, am niste emotii cat China....sa iasa bine, sa fie mancare si bautura, sa ajunga fantana de ciocolata...sa se simta invitatii bine.....si marea grija...sa nu mi-l bage pe Rares pana la fund, in apa...
(si eu m-am aventurat ieri singurica, adica numai cu albastrel, in masina...tare straniu a fost....dar si bine, pe de alta parte..nu mai condusesem de la sfarsitul lui septembrie...)
Floricik, sa va fie de bine plimbarea!....tare frumu a fost azi afara
Monis, si eu sper sa fie asta ultima grija .....sincer, as prefera ninsoarea in favoarea ploii .....parca totusi ninsoarea iti da o alta senzatie ....iti dai seama daca va ploua ce ciudat va fi?....noi la cupola cu cerul deasupra si picaturile de ploaie.."poc-poc" pe geamuri..taman ca-n poeziile lui Bacovia
Alexa, super bune bataile samburelului! Bravo! Tare ma bucur pentru tine!
cristinica, eu nu cunosc remedii contra caderii parului (faceau reclama la un moment dat la tv - la revalid pt par si unghii)...insa, daca iti va merge cu urzici, sa ne spui si noua ca poate or mai fi.....doritoare....
raluci, sa bagi ratzeptu ala cu ciumperci pe un mail-ceva.....ca deja imi ploua-n gura si am o viziune extra senzoriala cu imaginea lor in cuptioru' meu
(sa-ti fie de bine masaju'....ce mi-ar mai placea si mie vreo "tzshpe" masaje pe zi ...
(sa traiasca Bubu...fara NR...fara NR....fara NR...
Alinus, felicitari pentru cifrele lui Dragos. (Mi-a placut tare asta cu "Drago are X gr. dezbracat" )
na-bo, poate Amalia ta o fi dat cu ochisorii de vreun curentel....cine stie...nu ma pricep la chestia cu canalul lacrimal. Pediatra ce zice?
Dymo, ce ne aduci bun de la Suceava?
dankutza, eu nu stiu sa raspund framantarilor tale .....eu am inceput cu....cruditati ...suc de morcov. Sorry...
Diana, am avut senzatia unui deja-vu.........ma gandeam, frate, da' io am mai vazut pozele astea...pana m-am dumirit ca de fapt eu stiam pozele cu slingul (asta pt ca am descoperit inelul )......de fapt, a fost un semi deja-vu...ca eu stiam materialul
foarte fain si mei-tai-ul
Lavi, sigur va adormi....baita + masaj + papa = reteta pentru un somn reusit! Nu, parca asa era?
Merg sa pregatesc "bagajul" pentru maine.....
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
Lumi_Richard spune:
Fetele,ia veniti cu ceva de baut,sa treaca supararile!
Si ascultam o Maria Tanase cu `Bun e vinul ghiurgiuliu`,asa de inceput,sa ne incalzim!
Haideti sa va povestesc de copilul meu minune....Ii dau mar piure...se stramba,e cahhh....Ii dau bucata de mar in mana,roade si suge la ea de zici ca nu a mai mancat nimic de o saptamana
`Eu cu cine votez`,ce sa mai fac?????
Astazi a refuzat solidele cu inversunare...nici fructe,nici piure de legume nu a avut placerea sa serveasca. Cum o mai diversific?Sa-i pun morcovii in mana? Cum mai bag carnea si cand? Cand o avea toti dintii si-i dau direct copanul sa-l rontaie?
Am incercat si intre mese,si dupa si cand ii era foame...se stramba si,daca insist,incepe sa planga...se linisteste cand ii dau biberonul. Nu mai stiu ce si cum sa fac...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Evy30 spune:
Krelia, sa stii ca eu am rugat parintele sa nu mi-l bage la fund cu capul pt ca mi-e frica cu urechile , si m-a respectat dorinta . l-a pus in picioruse in cristelnita si -a dat de trei ori cu apa in caput .
ii spui inainte de a incepe .
am si eu o intrebare pt DIANA , daca are timp sa imi raspunda,o rog muult
-bebele meu de la naste,re nu a avut cojite in cap , nici o problema
de trei zile insa,fix in crestetul capului , in tot crestetul capului, are pe piele niste cruste rosiatice-galbui . am incercat sa dau cu peria in sensul invers de crestere al parului si se ridica cojite ,dar parca si cu piele si par . in restul capului este curat .
ce pot face?
multumesc din suflet.
a... si lui inca ii mai cade parisor . mereu gasesc pe caciulita dupa ce i-o scot la 2 ore dupa baie .oare e normal?na...ca am pus doua intrebari
krelia spune:
Cuscri, azi in parc, o mamica mi-a spus urmatoarea chestie:
- cu cat ii vom baga mai mult diversificare si ii vom rari mesele de lapte (asta, evident, cu timpul), cu atat va ajunge sa aprecieze lapticul mau mult.
acu', citind ce ai spus tu si ce am spus eu...parca se bat cap in cap treburile astea 2.....[emoticonul din iahu, cu fata tampa si ochelari de vedere ]
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj De ce se spune atunci ca un semn sa se inceapa diversificarea e ca refuza laptele sau ca papa mult mai putin? |
_
Muhammad Ali
Lumi_Richard spune:
Alinush,multumim foarte frumos!!!
Grasunel Dragoselul,s-o tina tot asa!
Ogutu,bine ai venit!!!
Cristinica,te speli de-acum cu ceai de urzici? Am auzit si eu ca ar fi bun,dar mi-e o lene sa fac de fiecare data cand ma spal pe cap....`neshte` produse minune de pe la farmacii nu `este`,asa pt persoane mai lenese?
Raluci,abia astept pozele!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
A_driana spune:
of dar nu ma simt deloc speciala pe aici...sunt altele care trebuie sa se simta...
m-a enervat ca mesajul a venit dupa ce cateva mamici mi-au dat dreptate si au spus ca si ele au intampinat dificultati in chestia asta...deci nu era ceva iesit din comun ce am intrebat...(si sincer s-au pus intrebari pe aici mult mai ,,deplasate'' decat ale mele si au primit raspuns civilizat)
si degeaba s-a discutat/postat link-uri si mai stiu eu ce acum 3 luni, pt ca fiecare intreaba ceva atunci cand se confrunta cu pb respectiva...si nu cred ca sunt singura care am intrebat ceva ce s-a mai discutat mai demult....
of doamne si cate subiecte n-au fost discutate si rediscutate cand au fost readuse in discutie de fete mai ,,apreciate'' pe aici...si la niciuna nu li s-a raspuns asa...
stiu ca mai sunt fete carora nu le-a picat bine mesajul dar nu au curajul sa scrie....dar sunt invitatele mele sa scrie....am dat eu ,,tonul'' imi asum toate oalele sparte pe capul meu...
of ma apuca rasu acuma...imi spune o mamica care a scris aici chiar acuma (nu dau nume) sa ma retrag, la fel cum a facut si ea, pt ca nu merita...
recunosc am invatat cate ceva de aici (desi unele exagerari ma loveau direct in crestetul capului)...si sincer ii prea evidenta preferinta pt anumite fete si pt altele deloc...
o seara faina pe ,,bancuta''
si imi pare rau ca eu nu stiu sa fiu delicata sau sa vb cu subinteles, daca ma deranjeaza ceva, o spun asa cum este
A_driana, de David-Andrei
ali762000 spune:
Buna fetelor !
Nu prea am vesti bune legate de mine, am fost la doctor la control pentru coloana si a zis ca nu sunt bine inca si a zis ca sa continui tratamentul cu antiinflamatoare si calmante si doua saptamani iarasi sa nu imi iau copilul in brate sa nu ridic mai mult de 2 kg, sa nu ma aplec de mijloc, a zis sa am mare grija ca pot face hernie de disc. Si eu eram asa de bucuroasa ca pot lua copilul in brate dupa o sapt de injectii dar se pare ca a fost de scurta durata bucuria.
Am venit acasa intr-una si cand il vad pe Mihai ca plange se uita la mine si vrea la mine in brate mi se rupe sufletul si plang si eu alaturi de el. Nu stiu cum o sa treaca 2 sapt. ca si o saptamana a trecut greu . A si a mai zis dr ca dupa 2 sapt. sa incep cu gimnastica medicala.
Stau si ma gandesc cand o sa imi mai pot lua eu copilul in brate,daca dupa 2 sapt mai trebuie sa astept iarasi alta sapt., mai ales ca l-am asteptat asa de mult si l-am dorit la fel de mult?
Despre diversificare va pot spune ca am inceput cu supa de pui , cu morcov cu supa si maine o sa ii dau si carne de pui. De 4 zile am reusit sa inlocuiesc o masa de lapte , pana atunci trebuia sa ii dau tot timpul completare cu lapte.
Alinus25 spune:
nu te mai considera atat de speciala, ca nu esti. |
Asta nu a fost frumos.... Parca eram speciale toate, nu?
krelia spune:
Evy, eu am rugat preotul sa nu faca treaba asta, inca de cand am mers prima oara la biserica, pentru avans. De fapt, nu era preotul, ci un...slujitor...whatever....si nu prea am avut mari "succesuri cu el....ca a inceput cu argumente tip "asa e pomenit in religia noastra", "niciodata de cand sunt eu aici, nu s-a intamplat nimic".....in fine, nashul a zis ca il baga intr-o mini sedinta inainte de treaba asta cu apa, dat fiind faptul ca bebitza lor a inghitit apa cand a fost bagata cu totul in cristelnita (anul trecut) si si-a revenit abia dupa vreo juma' de ora din tuse si respiratie necontrolata. E drept ca nu s-a intamplat la biserica unde il vom boteza noi pe Rares....but still.....cand asisti la asa ceva, parca iti doresti sa eviti sa i se intample si copilului tau....
In fine, om vedea la fata locului....poate se intimideaza preotul ...ca nashu' cam are talentul asta
[pup[, mersi!
citat din mesajul lui Evy30 Krelia, sa stii ca eu am rugat parintele sa nu mi-l bage la fund cu capul pt ca mi-e frica cu urechile , si m-a respectat dorinta . l-a pus in picioruse in cristelnita si -a dat de trei ori cu apa in caput . ii spui inainte de a incepe . |
_
Muhammad Ali
Andrecluj spune:
S-a dus naibii atmosfera de pe bancuta Ne adunam maine si ne imbatam? Noapte buna! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa