Aspirante optimiste > 20 ani (470)
Raspunsuri - Pagina 16
didi32 spune:
Hello fetele!! S-a deschis butoiul cumva? Mai sunt locuri? Ca s-ar putea sa ma-nscriu si eu pe luni asa cand ii astept pe rusi.
Cosmi, se vede treaba ca s-au cam slabit incuietorile si tb sa le repari, ia uite cum se strecoara fetele noastre acolo! Eu vb, dar cand aud pe cineva ca a ramas, mai ales daca-i vreo persoana d-asta "draga" mie, imi vine sa ma de toti peretii!
La multi ani pt fetele care-si aniverseaza parintii!
Asaaa, ce mai era? A, treaba cu "cand te-astepti mai putin", nici nu stiti de cate ori mi-am auzit-o si ma gandesc, ok, daca astept in fiecare luna, ce ma fac?
in devenire
didi32 spune:
Nu mai e nimeni pe-aici? Of mai fetelor, acu' ati disparut toate!
JoAnn, bafta la dr, sa vii cu vesti bune!
Ukume, daca tot nu vin rusii, poate faci si-un test, ce zici?
Va pe toate, poate mai intrati totusi pana plec acasa!
in devenire
Talida__ spune:
didi cam scumpa esti la vedere
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
bebelu86 spune:
mersi mult cami
Didi ..lume noua nu mai e loc in butoi. l=a fixat bine cosminuta in cuie ca se slabise acolo un pic .
si eu am auzit faza cu se intampla cand te astepti mai putin, si am zis-o de un miliard de ori. dar acu cand stiu k am unda verde si poate poate se prinde ceva, parca nu imi sta mintea decat la asta
talida, cosminuta, joann, camcris, didi, anca, paula, roxy, moni, doula, draguta, katy, ukume, andreea, maduta multi
sper ca nu am uitat pe nimeni, dar dc am facut-o las si de rezerva
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
anamira spune:
pt fete!
Dragelor eu intru mai rarut ca pana acum am fost foarte botoasa din cauza problemelor mele, logic, dar de citit va citesc zilnic
Azi de ex am noutati. Am fost la gine sa vad cum stau cu chistuletul, ma asteptam sa nu se fi eliminat si surpriza m-am inselat. Gata cu chistul si luna aceasta nu fac nicio stimulare, vedem cum functionez natural. Poate am noroc si se formeaza un mititel de 20 mm Oricum sapt. viitoare merg la monitorizare si sper sa fie bine.
Pt fetele cu ovare polichistice, tocmai l-am stors de informatii pe dr meu care m-a lamurit in legatura cu aceasta problema. Stiu ca multe fete primesc acest diagnostic fara sa li se dea mai multe informatii si cad in depresie ca nu pot avea copii asa ca si in cazul meu Ei bine cica problema e de mai multe feluri. Daca ai analizele bune, adik stai bine cu rezistenta la insulina, iar in urma stimularii reusesti sa obtii un folicul, chiar daca e mai mare decat ar tb, atunci totul e ok. Nu e PCOS si s-ar putea sa ai surpriza ca functionezi normal. Cica aceste chisturi se pot forma atat inante de ovulatie cat si dupa si nu implica neaparat o problema de fertilitate. Deci fetelor, daca stati bine cu analizele hormonale, dar aveti ovare polichistice, nu disperati. Mai exista o sansa!!
Sper ca nu v-am bagat mai tare in ceata.
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
anamira spune:
Bebelu si celelalte fete...o sa vina si vremea noastra. Sunt sigura ca luna aceasta cel putin 2 fete o sa vine cu liniute II Punem pariu??
Cred ca fiecare a simtit fiorii invidiei cel putin odata cand a auzit de o noua graviduta, mai ales daca era o prietena, cunostinta, colega. Nu intr-un sens rau, dar te doare ca tu nu poti sa simti ceea ce simte persoana respectiva. Poate de multe ori privirea ne-a fost captata de mamici care-si strangeau puiutii in brata in plina strada si iar simteam acea mica invidie. Ei bine toate acestea cred ca sunt stari normale si faptul ca ne dorim atat de mult un copil ne face sa simtim asa. Tot stau si ma gandesc oare si pana acum aproape 1 an erau tot asa multe gravidute si atatea mamici pe strada care-si plimba copii? Ei bine cred ca da, numai ca atunci aveam alte prioritati, iar copilul era pe locul 3-4 sau poate nici macar nu era in plan.
Ideea e sa incercam sa ne deconectam putin, atat cat se poate si sa nu facem din acest proiect scopul vietii noastre ssi sa ne dam seama ca trece timpul pe langa noi, iar noi in afara de bebe nu mai stim si nu mai auzim de nimic. Nici asta nu e viata. Eu am decis ca sa-mi aloc 1 ora pe zi, dupa-masa, sa ma gandesc la viitorul meu bebe si in rest sa incerc sa ma deconectez, sa ma bucur de vreme, sot, prieteni, familie etc. Sunt o fire foarte vesela si n-ar tb sa-mi fie prea greu. Sunt curioasa ce o sa iasa
Voi ce ziceti?
Ei na ca am scris intr-o zi cat ar fi tb sa scriu intr-o saptamana :p
Recuperez
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
bebelu86 spune:
anamira
multumim de cuvintele frumoase. ai mare dreptate, stim si noi asta, dar avem mom cand cadeam si nu ne mai aducem aminte de ele, ca va veni si vremea noastra.
din cate candidate suntem, vor fi sigur multe II
bafta multa, sper sa iti iasa planu si sa reusesti sa te gandesti doar o ora pe zi la bb.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
roxy_s spune:
hop am aparut si eu
anamira asa optimism mi-ai inspirat acum cu cuvintele astea
ai mareee dreptate, nu trebuie sa fim fixate pe , cand vine vine
eu promit ca de azi inainte ma relaxez total, ma deconectez de la gandurile astea legate numai de bebe, si ma voi bucura de fiecare zi pe care ne-o da Doamne Doamne si in final va veni si bebele mult asteptat
ca daca stau numai cu gandul acolo.......o iau razna
va pe toate
Vreau sa fiu