Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *127*
Raspunsuri - Pagina 20
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana sunt infioratoare, cred ca ma voi apuca de trebusoara la Pastele Cailor DAR nu ma pot abtine ca de cateva zile numai asta am in cap pentru dragele mele preasimpatice Dana15 si Hepilica www.youtube.com/watch?v=uHWylTw6biY" target="_blank">o dedicatie ![]() ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Te rog editeaza si dedica si mie.... sunt cel mai mare fan!! ce daca noi iesim mai seara asa, noi nu suntem uameni? daca ne tai, nu sangeram?
In rest nu pot sa articulez altceva decat cel mult ca Paulica are acum 4 ochi albastri
Am casa in revizie, 2 instalatori, 1 sotz, 1 tata, 1 pui, 1 miros de detartrant de-ti vine acru!!! ce frumoasa e camera carinei, ma mut aici!
Pup Zeina, fa-te bine!! Alex te-am suparat ieri?

Uka, cea mai fericita mamosenie de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
happy_uka spune:
Promit ca mai incolo sa intru sa o sarut calduros pe hepilica dulcika si sa raspund cu " nu stiu/ ma abtin" la intrebarile selenei.
Dar deocamdata vrajesc bb sa doarma.
Uka, cea mai fericita mamosenie de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
alex25 spune:
Uka de ce sa ma superi mami?
Doamne fereste.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
Raspunsuri la lucrarea de control. Astept nota. Iata raspunsurile: Intrebarea 1: Raspuns: nu stiu nici cum arata acest fruct. Intrebarea 2: Raspuns: nu stiu. nu am folosit. da' cum sa le scoti semintele ma? Intrebarea 3: Raspuns: nu stiu h. ![]() de minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD. |
stai jos, nota 4! hai 5, pentru promptitudine
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
DanuKa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iuliapapusa
Da Lali este un preparat care se poate face in orice farmacie ca este usor si cu ingrediente uzuale. Am vazut si pe Paul care se uita cu tati dupa fufe.Ttz ttz ttz.Da se poate? de luta Stefania Gabriela (13.09)poze luta |
nu e pasta Petrinii ? asta se face in farmacie si are si antibiotic
am auzit ca e foarte buna si la iritaii si infectii
ps - dupa ce am citit despre buf-urile puiutilor ( pe care-i pupam sa le treaca ) m-am speriat si eu , mai ales ca Izabella s-a intors ptr prima data ieri de pe burta pe spate si nu o mai pot lasa singura deloc , asa ca am decis sa iau si eu un patut din plasa sa-l folofim pe post de tarc si cand mergem undeva avem si patut de dormit

Stefania Gabriela (13.09)