Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *127*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

sunt infioratoare, cred ca ma voi apuca de trebusoara la Pastele Cailor
DAR nu ma pot abtine ca de cateva zile numai asta am in cap pentru dragele mele preasimpatice Dana15 si Hepilica
www.youtube.com/watch?v=uHWylTw6biY" target="_blank">o dedicatie

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Te rog editeaza si dedica si mie.... sunt cel mai mare fan!! ce daca noi iesim mai seara asa, noi nu suntem uameni? daca ne tai, nu sangeram?

In rest nu pot sa articulez altceva decat cel mult ca Paulica are acum 4 ochi albastri

Am casa in revizie, 2 instalatori, 1 sotz, 1 tata, 1 pui, 1 miros de detartrant de-ti vine acru!!! ce frumoasa e camera carinei, ma mut aici!

Pup Zeina, fa-te bine!! Alex te-am suparat ieri?

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Promit ca mai incolo sa intru sa o sarut calduros pe hepilica dulcika si sa raspund cu " nu stiu/ ma abtin" la intrebarile selenei.
Dar deocamdata vrajesc bb sa doarma.

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Uka de ce sa ma superi mami?Doamne fereste.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui selen80

of, Alex mititica de ea...poate de la fructe i se mai linisteste stomacelul, nu stiu ce sa zic....

am si eu neste intrebari, si ca sa nu fiu nesi, dau cate o bere/colica/pahar de vin pt cine imi raspunde:
1. voi cum preparati avocado? cum se curata, ca de-abia fac si eu cunostinta cu acest fruct acum...si ati explicat voi si cum imi pot da seama daca e copt sau nu, dar nu am retinut

2. voi cum puneti rosiile in piure, cu coaja si seminte, sau fara?

3. cam pe la ce varsta ati dat voi piureul blenduit mai putin, adik si cu bucatele mai mari?? a mea se cam ineaca, ii vine sa vomite daca gaseste o bucatica, oricat de mica...dar totusi ne apropiem de 8 luni, n-ar trebui sa inceapa sa si mestece putin?? sau nu depinde de varsta, ci de cand am inceput diversificarea? ca eu nu ma pot compara cu cele care au deja 3-4 luni experienta....

si cred ca atat deocamdata...iesim si noi afara, poate adoarme, sa ma apuc si eu de piureul de legume....

LA MULTE LUNITE MARIA, CAROL IOAN SI SARAH MARIA!

si pe unde o fi Mada??

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Raspunsuri la lucrarea de control. Astept nota. Iata raspunsurile:

Intrebarea 1:
Raspuns: nu stiu nici cum arata acest fruct.

Intrebarea 2:
Raspuns: nu stiu. nu am folosit. da' cum sa le scoti semintele ma?

Intrebarea 3:
Raspuns: nu stiu .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

stai jos, nota 4! hai 5, pentru promptitudine

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Gata casuta noua, poftiti la:

128

alex25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Iulia,este preparat in farmacie ,nu? Ai primit o reteta de la dr si ai mers cu ea?Am vazut si eu pozici cu un marinaras dragalas..

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Da Lali este un preparat care se poate face in orice farmacie ca este usor si cu ingrediente uzuale. Am vazut si pe Paul care se uita cu tati dupa fufe.Ttz ttz ttz.Da se poate?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

nu e pasta Petrinii ? asta se face in farmacie si are si antibiotic
am auzit ca e foarte buna si la iritaii si infectii

ps - dupa ce am citit despre buf-urile puiutilor ( pe care-i pupam sa le treaca ) m-am speriat si eu , mai ales ca Izabella s-a intors ptr prima data ieri de pe burta pe spate si nu o mai pot lasa singura deloc , asa ca am decis sa iau si eu un patut din plasa sa-l folofim pe post de tarc si cand mergem undeva avem si patut de dormit

Mergi la inceput