Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *127*
Raspunsuri - Pagina 11
DanuKa spune:
Buna seara
Nela mult curaj si sanatate bebelinei tale , off micuta , nu e nimica mai trist decat un bebe bolnav .
voiam sa va spun ca azi am vrb cu un oftamolog ( al baiatului meu ) si mi-a zis ca de la 6 luni e bine facut un control la bebelusi ptr ca nu e prea devreme si ca , cu cat se observa ceva mai rapid cu atat se corecteaza mai bine si ca pana in 2 ani cel tarziu e bine sa se regleze probleme de genul strabims etc . ( dar nah nu a catadicsit sa se uita la bebelina mea desi imi era in brate , vroia neaparat sa iau alta programare ptr ea , grrrrrrrrrrr)
apoi , si eu ii cumpar bebelinei haine de la C$A , imi plac mult desi cel mai mult iau de laredoute .
am vazut poze cu bebelusi tare mumosi dar cum nu cunosc inca bine mamicile si bebelusii nu ma pot pronunta inca concret
noh legat de oua mai am ceva de zis
mie mi-au zis aici ca in primele 3 zile nu-s ce substanta e foarte puternica si aia poate provoca alergeni gravi si ca oul trebe sa coboare in timpul asta la o temperatura potrivita , ati obs ca oul proaspat e inca caldut ?
sanatate multa la toata lumea
Dana15 spune:
Uka chiar vroiam sa te intreb..asa-i ca mandretea voastra nu a avut de la inceput cercelusii acestia cu buburuze, asa-i?! parca erau altii..ati reusit sa-i schimbati usor? nu ca as vrea sa-i inlocuiesc pe cei care ii are Ana..doar asa, de curiozitate..
la prima urechiusa nu am stat, ca mi-au zis asistentele ca mai bine nu, ca este impresionant pt o mama; m-am gandit sa ies ca sa nu le incomodez ..ma uitam pe geamul usii..dar la a doua urechiusa, nu am mai rezistat...am navalit peste ele ca le-am speriat pe dnele asistente ..numai am tinut-o de manuta si i-am cuprins fatzuca sa nu se mai miste si sa mearga totul mai repede..am plans si eu ..clar!
chestia asta trebuie facuta din maternitate.."am zis!"
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Uka, pot demonstra cu poze, dar pentru binele vostru ma abtin. Iti spun numai ca atunci cand le-a vazut co-autorul nici macar nu a ras
Si cu extremele, stiu ce zici, sunt exact la fel.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Fragutza spune:
Hai ma Danuta, asa urat e! Offf, mi-e mila de ea saracuta! Cu ce i le-a facut? Cu pistolul ala special?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
delia79 spune:
Salut fetelor, sper ca nu m-ati dat disparuta
Am citit si eu cate ceva din capitolul trecut si am vazut pozici superbe cu protagonisti pe masura: papusele frumoase si finute: Ana, Carina si Alessia; si barbatei scumpi foc de Techila si de Lali. Pupam dragalasii pe ambii obrajori.
Vad ca e sezonul buf-urilor ai al virusilor nenorociti, Nela numai la voi ma gandesc , sper sa ne dai vesti bune cat de repede. Multa sanatate tuturor dovleceilor si mamicilor .
Fetelor, eu ma confrunt cu o problemuta la care nu ma asteptam. De 3 zile soimita refuza solidele, nu deschide gurita neam, si daca o pacalesc sa intre un varf de lingurita, plimba mancarea prin gura si da afara. Eu m-am gandit nopti la rand ce-o fi avand si am ajuns la mareata concluzie ca poate o doare gatul. Are asa ca o flegmuta in gat, nu pot aspira ce are ea acolo cu nimic. Azi am facut o supica de legume si a baut un pic de zeama chioara, de aici si concluzia mea ca poate o doare gatul. Este vreun siropel pt dureri de gat in Ro care sa poata fi dat la bebe asa mic? Ca in Canada nu sunt pana la un an :( Merci daca aveti timp sa-mi raspundeti .
In alta ordine de idei, si soimita a facut buf, de 2 ori chiar. Sunt foarte imprevizibili la varsta asta. Prima data a cazut cu fruntea pe mocheta de pe canapea, si eram chiar langa ea, la naiba! A doua oara era in fundulet pe masina de spalat, eu si tati butonam pe-acolo, amandoi atenti la ea cica. Ei bine, intr-o clipa s-a intins pe spate, dand cu capul destul de tare de plasticul ala . Acum mi-e frica si sa ma duc la buda, ma furisez cand doarme ea, fie ca-mi vine, fie ca nu .
Noi ne-am mutat, inca mai avem cutii de despachetat, si vom mai avea mult timp. E foarte greu sa te muti cu bebe si sa nu ai ajutor, suntem extenuati amandoi. Speram sa ne revenim, ca de oboseala am dat in diaree amandoi, dureri de cap, ce mai.... am tot lasat bani la farmacia din colt.
AAA, si era sa uit. Va mai cer sfatul cu ceva. Luni mi-a facut soimita o reactie alergica destul de puternica, s-a inrosit pe barbita si pe gat, ca niste bubite mici, mici. Farmacista a zis ca e ceva alimentar, dar in ziua respectiva mancase doar o lingurita de cereale de orez si o lingurita de pure de dovlecel. Ce ar putea fi??? Imi sta pe creier si nu gasesc nici o idee. Oricum, trebuie sa o luam de la capat cu diversificarea, ca ne-am impotmolit rau dupa numai 3 saptamani. of, of, mai, mai.
Inca una si ma duc . Am o prietena care a dat baietelului ei de 8 luni sarmale , voi ce parere aveti. Eu mi-am spus parerea ca nu e ok, dar ea considera ca sunt exagerata. Eu nu i-as da decat poate dupa un an, ce atata graba? Astept oricum si parerile voastre.
va pup cu drag
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Dana15 spune:
Fraguta parca nici voi nu aveti gaurele, nu-i asa?
te intreb ca sa stiu cum sa raspund
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluci_b spune:
va pup
gata si noi cu botezul, sper sa primim pozele cat mai repede, intre timp vazut poze filmulete de la puii vostrii
ma duc sa mai citesc din urma
uka - carina este minunata
pup dovlecii bolnaviori
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Uka chiar vroiam sa te intreb..asa-i ca mandretea voastra nu a avut de la inceput cercelusii acestia cu buburuze, asa-i?! parca erau altii..ati reusit sa-i schimbati usor? nu ca as vrea sa-i inlocuiesc pe cei care ii are Ana..doar asa, de curiozitate.. la prima urechiusa nu am stat, ca mi-au zis asistentele ca mai bine nu, ca este impresionant pt o mama; m-am gandit sa ies ca sa nu le incomodez ..ma uitam pe geamul usii..dar la a doua urechiusa, nu am mai rezistat...am navalit peste ele ca le-am speriat pe dnele asistente ..numai am tinut-o de manuta si i-am cuprins fatzuca sa nu se mai miste si sa mearga totul mai repede..am plans si eu ..clar! chestia asta trebuie facuta din maternitate.."am zis!" Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
din maternitate , a doua zi de la nastere a avut carinoasa mea cercelusi !
da, ai observat bine, noi avem 4 perechi de cercei, ii scot f usor, o giugulesc, vrajesc.. si depinde mult de sistemul de prindere dar nu e mare lucru. partea grea a trecut :)
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Fragutza spune:
citat din mesajul lui Dana15 Fraguta parca nici voi nu aveti gaurele, nu-i asa? te intreb ca sa stiu cum sa raspund Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Ce draguta esti!
Nu are, dar nici nu ma grabesc sa-i fac. Asa ca spune-mi drept!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza Uka, pot demonstra cu poze, dar pentru binele vostru ma abtin. Iti spun numai ca atunci cand le-a vazut co-autorul nici macar nu a ras Si cu extremele, stiu ce zici, sunt exact la fel. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Felicitari pentru reusita atunci..cum ai facut? doar vointa sau la pubertate a avut loc vreo minune si ai slabit natural ? de la sine? ce bine suna asta
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009