Copilasi de Iulie - August 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, noi cand am stabilit pretul final de vanzare, am discutat deschis cine ce plateste. Ne-a invatat un agent imobiliar sa negociem pretul exclusiv comisionul de retragere, deci tu sa ramai cu banii respectivi in mana, mai ales ca trebuie sa platesti si impozitul la stat.

Carmen, se fac hartii dar eu zic ca nu se compara... Cand ajung la casuta noastra uit de toate relele din lume Indiferent cand o terminam, am un scop in viata (sau inca unul :) ) si nu mai conteaza birocratia... Mama, ce filozoafa sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

)

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Gabi ce de flori ai cum adica sa traseze cu freza... nu inteleg. Iarba o puneti rulouri sau seminte? si am vazut o cladire cu geamuri multe langa voi, e o locuinta?

Pai au o freza sau o motosapa parca asa ii spune - cu ea au delimitat partea unde au plantat gazonul (ca il planteaza char acum! ). Punem gazon din seminte - cel rulou este foarte scump si deja m-a uscat instalatia de aspersoare.... Ce se vede in spate sunt doua duplexuri - deocamdata nu s-a mutat nimeni (la cit de naspa arata...) - din cauza lor mi-am plantat eu gardul viu (care gard viu o sa arate ca un adevarat gard viu, inalt, abia vara viitoare, dar oricum nu cred ca se muta cineva acolo pina atunci...).

Ma duc sa citesc si restul...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

nu vreti un englez roscat si cu ochisori mici? Am doua bucati in birou

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

edit, ca`mi aminti geoana, liliana cine`i parteneru`? imi imaginez un mulatru cu patratele pe burta, ee?;))

..si io tot la mulatru ala ma gandeam

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu notar "uman" in Bucuresti nu stiu, pe mine toti m-au jupuit big time.

Vezi ca notarii au un site, asociatia notarilor parac??, ii iei la rand si ii suni si ii intrebi care este onorariul lor pentru suma de vanzare de x euro si daca te ajuta cu copia pentru cadastru. Faci o lista si alegi unul.

Noi ne mutam cand ajungem sa finalizam interiorul, per moment facem ceva lucrari de zugraveala, depindem de bani, bani pe care nu ii avem integral. Daca merg bine proiectele mele si ma plateste firma avem o sansa diferita de zero de a ne muta in august. Daca patesc ca anul trecut cand firma la care lucram si-a inchis biroul... nu stiu ce o sa facem. De credit nu vreau sa vb pentru ca si asa avem rate ft mari. Oricum am descoperit ca interiorul costa de doua ori cat structura si nu e gluma si nici lux nu am.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pai bagati-va la ala de e la dansez pt tine ca poate asa se salveaza si el...si e brazilian si instructor de fitness pe deasupra!

Kim - eu am distribuitoare pe fiecare etaj - asa au considerat instalatorii. Habar nu am daca caloriferele sunt inseriate sau nu... Centrala am Viessman Vitopend.

Cit despre gradina - cum v-am zis, azi se insemanteaza gazonul - sper eu ca de ziua lui Tudor sa poata copiii sa alerge pe gazon! Si sper sa nu fiu prea optimista in directia asta... Azi mi-am luat si ultimul pomisor de pe lista mea de "dorinte": un rododendron rosu (bine, pe linga el am bagat si un liliac timpuriu si un ghiveci de muscate curgatoare....). Am mai gasit si bolta pentru trandafiri la un pret ok. Aseara m-am ocupat iarasi de rasaduri - am rarit busuiocul - am la plantute de pot sa dau la toate bisericile din Rom...[rid tare] - nu mai stiu daca v-am zis ca am si "castraveti de dormitor" - rasadurile mele de castraveti au cresit foarte mult, multe din ele au inceput sa formeze deja castraveti in miniatura si e prea frig ca sa-i scot afara...asa ca am productie "cornichon de dormitor"...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Un singur exemplu gazele: acord de access de la investitor 1300 euro, taxe bransament distrigaz 1500 ron, lucrari instalatie in curte 2900 ron si in urma acestor plati de cca 2300 euro am capatat contorul si robinetii de gaz (unul la centrala si unul la aragaz). Mai trebuie socotita centrala, instalatia de caldura, punerea in functiune. Costa o caruta de bani sa stai la curte.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, ce drequ`, avem pritentii, ce`i cu stirpitura aia, sa danseze cu madam spataru;)) si nu, nu`mi plac nici inglejii:D acu mai ramine sa`mi bagati pe git chinejii;)) la citi am vazut cu palace` ma mir ca n`am ramas cu oki alungiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Bine ca mi-ati bagat morcovu cu apneea voastra si m-ati lasat in ceata acu
Gabi sa revenim la oile noastre tinem pumnii sa vedem repejor iarba verde la tine in gradina, nu uiti sa uzi zilnic, da? (si eu am de pus iarba pe vreo 2-3 mp, am inaltat putin intr-un loc unde era o oarecare panta, o sa pun semintele in weekend. la tine cred ca o sa creasca mult mai repede ca e mai cald, la noi azi dimineata erau 2 grade... brrr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare fete dragi !
Nu am reusit sa citesc mare lucru din urma , scuze de absente dar am avut o perioada in care nu am accesat calc decat pentru retete :-)

Olivia , si eu mi-am dat seama dupa ce ati plecat ca nu am facut o poza ...dar lasa ca atunci cand veniti data viitoare ..ca vad ca aveti drumuri de facut la Buc ..poate avem timp sa punem mana si pe un aparat foto ...
spor la acte ..fac si eu ce pot

Gabi , dar ce curte mare ai ..asa da ...si te inteleg ca pui gazon cu seminte ..pe mine m-a rupt la 60 mp ...si gradina va arata super !!!
ce gard viu ti-ai pus ? din acela care este verde tot anul ?
ti-am vazut si pozele ..aratati super !!!

ma duc sa mai citesc din urma ..vad ca sunt mai multe absente pe aici

pupam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sa revenim asadar la negri:D

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Gabi sa revenim la oile noastre

edit, iete ca aparu` dinuleascaa, cre` c`a sughitat si`a dat seama c`o pomenesc mamele;))
edit, mey, poci sa`mi pun intii gazonu` si dupa aia sa m`apuc de casa? ca din toate asta am invatat cel mai bine

Mergi la inceput