Magnifice Senioare-Hristos a inviat!! (93)
Raspunsuri - Pagina 12
menics spune:
merci lumi,
auzi dar ce greutate vrei sa ajungi sorooo? ce inaltime ai? ca eu am 55.5 si nu ma gandesc sa tin cura...
Manu
violeta70 spune:
Buna fetele!
am nimerit eu la alt subiect? Nu de alta dar vad ca ne axam pe cure de slabire....se vede ca a venit primavara!
Hai sa deviez eu un pic, sau mai bine zis sa revin pe fagasul normal: azi iau ultimele 2 tablete de Duphaston. In cat timp ar trebui sa-mi vina CM? va fi deviat sau asa cum imi venea pana acum, respectiv la 25-26 zile, uneori chiar 27-28 zile?
va doresc bucatareala placuta, celor care asta fac azi, sau plimbareala placuta celorlalte....
Pupici
Dumnezeu si Maicuta Domnului are grija de noi
Ellyshor spune:
Ada29- Z10CM
Adria42- Z5CM
Alina06st- Z? CM
Amy2007- Z8CM laparo pe 12.11.09;
Ancamac- Z? CM
AniG- Z30CM
Babyblue- Z?CM, HSG pe 12.11.09
Beatrix69-+26
Bebenov- Z25CM
Brunadria- Z32CM; in plina desfasurare a FIV-ului cel norocos
Cinezee- Z? CM
Codra74- Z15CM, stimulare cu Clostilbegyt
Danny1- +13
Ellyshor- Z9CM, instilatii pe 01.09.09
Galliciana- Z10CM
Guzelnico- Z10CM, laparo pe 7.11.09, FIV3-cel norocos nefinalizat
Libra-+19
Libru- S19 A
Lumy_Clt-+27
Luminita42- Z17CM
Lyly_mar- Z4CM
Mami_vreau- Z5CM
MayanMistica- Z20CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z18 de la IAS3
mirela2 - Z22CM, histeroscopie pe 24 martie
Mona40- Z27CM
SabinaR- Z ?CM
Samira33- Z11CM
Simonia- Z14 CM
Sorinake- Putere si Curaj
Soricica- Z20CM
Violab- se pregateste de FIV2- cel norocos in aprilie
violeta70-Z25CM
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB![/b]
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)
IVF Herbal Support (postat de Mona)
www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)
Babyboom...vino la mami...acum
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta70 Buna fetele! am nimerit eu la alt subiect? Nu de alta dar vad ca ne axam pe cure de slabire....se vede ca a venit primavara! Hai sa deviez eu un pic, sau mai bine zis sa revin pe fagasul normal: azi iau ultimele 2 tablete de Duphaston. In cat timp ar trebui sa-mi vina CM? va fi deviat sau asa cum imi venea pana acum, respectiv la 25-26 zile, uneori chiar 27-28 zile? va doresc bucatareala placuta, celor care asta fac azi, sau plimbareala placuta celorlalte.... Pupici Dumnezeu si Maicuta Domnului are grija de noi Adriana |
Violeta, mie imi venea cam a doua - a treia zi dupa ultimele pastile de Dupha. Nu stiu daca va fi deviat. Daca ti l-a dat pana in ziua 26 de cm ar trebui sa-ti vina la 28-29 zile, acum depinde de organism.
Ai nimerit bine!! suntem la 'prieteni dintotdeauna', cu dorinta de a avea copii! Dar mie, draga mea, mi pare deprimant sa vorbesc numai despre procreere. Asta e avantajul nostru ca vorbim de toate.
Manu eu am 1,65 inaltime, + ca vreau sa scad preventiv sa nu o iau razna!Tu nu te lua dupa mine, ca io-s mai batrana si am metabolismul mai lent !
Abia acu plec la supermarket!
Ellyshor spune:
Fetelor, eu nu pot sa stau.
Sunt cu Cata acasa, e in plina colica renala si incearca inca de ieri sa elimine o piatra.
N-am prea dormit toata noaptea si nu stiu nici la noapte ce ma asteapta
Va pupic si va imbratisez cu drag!
Babyboom...vino la mami...acum
menics spune:
lumi eu am tot asa poate un cm doi in plus... voi verifica...
mda...cred ca ma apuc ...intr-o zi... de sala iar...
uff la noi incepe ploaia...
urata vreme...
Manu
lyly_mar spune:
Buna fetele,
Eu sunt inca la muncamai am putin si plec acasa.....de abia astept, ca a fost ca la nebuni,toata lumea a zis ca sunt odihnita dupa concediu.
Pana la urma m-am hotarat si m-am programat la Dr Albu la ML si ma duc pe 15 aprilie pt o prima consultatie,sa vad ce zice si sa incep cu analizele ca poate pana in toamna sa am timp sa mai repar ceva.....dc se mai poate repara ceva
fetele