Magnifice Senioare-Hristos a inviat!! (93)
Raspunsuri - Pagina 10
luminita42 spune:
BDW , ca tot zicea Amy, mi-e o foame de mor !as baga acum tone de musaca si sarmale, ca tot vorbiti.
sunt la cura de slabire iar!2 kile trebuie sa pierd sau macar 1 jumate. Am scos de tot painea, orezul, pastele, dulciurile....poate vad vreun rezultat secolul asta!
Gali, bravo, ridica moralul vopsitul. M-as face si eu. Nu am par alb, dar arata parul cam neuniform,. Ma batea gandul azi tot asa la un saten ciocolata, dar costa vreo 16 euro ce-mi placea mie si m-am zgarcit. Mai reflectez.
ma duc sa-mi fac o salata de fructe ca mor de foame.:-(
Pupici fetele!
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana fetelor,incepe sa ma doara capul. merg in pat,ne vedem dimineata! ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Noapte buna Gali!
Eu raman pe computer azi ca am de lucru:-(, cred ca ma culc pe la 3.
samira33 spune:
lumi,stai linistita ca nu-i bai.
eu m-am resemnat cu situatia...asa ca sa nu gandesti ca ai atins cine stie ce punct sensibil.
asta-i situatia...nu am facut o tragedie din ea...mergem inainte...facem tot ce tine de noi sa avem un bebe...insa DD stie cel mai bine ce are pregatit pentru noi.
pana atunci incercam sa ne traim viata cat mai frumos posibil.
somnic usor galli
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 lumi,stai linistita ca nu-i bai. eu m-am resemnat cu situatia...asa ca sa nu gandesti ca ai atins cine stie ce punct sensibil. asta-i situatia...nu am facut o tragedie din ea...mergem inainte...facem tot ce tine de noi sa avem un bebe...insa DD stie cel mai bine ce are pregatit pentru noi. pana atunci incercam sa ne traim viata cat mai frumos posibil. somnic usor galli |
Ai zis frumos, Sami. La concluzia asta am ajuns si eu, sa facem tot ce e posibil omeneste (pe mine precis o sa ma apuce menopauza pe "cal" , dar.... sa nu uitam ca nu depinde totul de noi si de doctori. Sa ne traim viata si sa ne bucuram de ceea ce avem e mai important
samira33 spune:
lumi
acu ma supara astia din Thasos
am trimis vreo 6-7 mailuri la vilele pe care le-am ales-vom merge 3 familii si vrem sa inchiriem integral o vila pentru o saptamana intreaga...si de la 4 am primit deja raspuns ca-s ocupati in perioada solicitata.
doar o singura vila e libera...mai astept raspuns de la inca unii...si sper sa ne hotaram cat mai repede...ca ramanem naibilor si fara astea!!!
samira33 spune:
prietene dragi...ma bag si eu la somnic.
va sarut si va imbratisez cu drag.
ne auzim maine.
galliciana spune:
neataaaaaaaaaa
va invit la ,
rpd-rpd, s-ar putea pe la 9 sa plec sa ma intalnesc
cu avocatul, nu imi raspundea de 3 zile...