Aspirante si Gravi Nou-Venite(88)
Raspunsuri - Pagina 9
lorin7774 spune:
fetele, am ajuns acasa.....
avem un samburel mic de 5-6 saptamani, intrauterin, cu colul ok. toate bune si frumoase si ne vedem peste 2 saptamani sa auzim inimioara
Bravo, Ale !!! sa te faci bine repede
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
trutzi spune:
Ale ma bucur ca e bine , o sa scapi tu si de pb renale
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
Felicitari! Sarcina usoara si la termen!
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 fetele, am ajuns acasa..... avem un samburel mic de 5-6 saptamani, intrauterin, cu colul ok. toate bune si frumoase si ne vedem peste 2 saptamani sa auzim inimioara Bravo, Ale !!! sa te faci bine repede LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
JoAnn spune:
lorin super veste
ale si bebe multa sanatate
fetelor eu am tras un pui de de vreo 2 ore
douradoudou spune:
citat din mesajul lui lorin7774 fetele, am ajuns acasa..... avem un samburel mic de 5-6 saptamani, intrauterin, cu colul ok. toate bune si frumoase si ne vedem peste 2 saptamani sa auzim inimioara Bravo, Ale !!! sa te faci bine repede LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
elicitariiii pt samburel
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
sunset_zuzi spune:
felicitariiiiiii
Doamne ai grija si de noi 7+
babiela spune:
salutare fetelor
a venit week-enduuuuuuuul
lorrin, joann felicitari pt vestile bune, sa fie bine pana la capat
rox bine ai venit si poate te molipsesti
cu ale am vb ieri pe mess si nu mi-a zis ca se simte rau, am ramas cu gura cascata acum cand am vazut ca e in spital, important e ca e bine bebe si sper sa-si revina si ea repede si sa plece acasa, ale
ma duc sa pap ceva si ma pregatesc sa ies in oras ne intalnim cu niste prieteni pe care nu i-am mai vazut de pe 30 dec.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
cora79 spune:
Heloooooo fetele dragi,am absentat ceva vreme,dar motivat
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Pupicei pentru toate fetele gravide si aspirante
Lorin,JoAnn,felicitari pentru samburei
Ale,multa sanatate si sa te intorci repede acasa cu printesica la purtator
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Dragaica spune:
Felicitari pentru samburel
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam