Leoaicele DC**(50)**
Raspunsuri - Pagina 5
Annie80 spune:
LA Multi Ani! pt , George, Georgiani, Gete si Georgete...si .. alti Gheorghe!
Eu am doi, dar n-am sarbatorit, dar am mers la un party la un pusti de 3 ani
Adi, daca e vb de Catalina ta, tu o stii mai bine cat de bine se descurca singura....eu nu l-as lasa pe clau sa mearga singur, aici nu se respecta trecerile , si nu au semafoare, acolo daca sunt si ea se descurca..... urmarite primele zile ....
la anul Clau va trebui sa stea singur acasa pana vin eu le la scoala ,cam 30-40 min, el sta singurel, numai sa nu piarda cheia ...
pup u all, revin maine!
catutza spune:
Annie , hai ca nu e mult 30-40 min trece repede timpul mai ales cand ai un matz mic
noi maine mergem la cununia cumnatului, dar ma necajeste Bia ca e mucoasa raaau de tot, mai si tuseste ca un magar si e ragusita bine, acum este ceva mai bine decat dimineata, nu mai e asa ragusita si parca nici nu mai tuseste, asta ca am bagat azi 3 ture de aerosoli (traiasca ala de l-a inventat!) si ser cate 2 ml in fiecare nara de nu stiu cum suparta saraca! Deja cand ma vede cu termosul de ceai o apuca nervii ca nu mai vrea....
va eu m-am plans destul pentru seara asta
Aurorra spune:
Salutare fetele,
si eu prin zona,mai mult in umbra! Nu stiu cum se descurca mamicile cu 2,3 copilasi,le admir,ca mie cu unul nu-mi mai ajunge timpul!
In general,noi suntem binisor,Matei s-a pricopsit cu o faringoamigdalita si e pe tratament cu antibiotic,ceea ce urasc,dar nu stiu ce alta solutie sa adopt! Nu am incercat cu aerosoli,poate ar trebui,dar nu stiu daca ar sta el cu masca aia pe nas,ca fuge cand ma vede ca vin cu aspiratorul sa-i scot mucii! Asa ca daca aveti vreo sugestie o primesc cu mare bucurie.
Va pupicesc si voi incerca sa intru mai des!
Aurora de duracell neastamparat Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
aeperju spune:
Si Andrei fuge de aerosoli dar cu vorba buna cu desene cu intreruperi cred ca sta un minut ceea ce e foarte bine. Merg foarte bine aerosolii cadn e vorba de gat si muci.
Multa sanatate!
Emma si Andrei (21.09.2007)
katty spune:
Neata!
Salut si eu Leoaicele mele dragi!
N-am avut cum sa mai intru am avut un weekend cu program administrativ, iar ieri cu devirusari si restaurari de computer, iar apoi Andrei a fost stapanul absolut!
Catutza, intrebai de o solutie pentru jucarii, noi le avem puse in niste chestii de la ikea, din aleaa cu gaurele si cu capac gen peste sau broasca, nu stiu cum se numesc, cand vrea le rastoarna, cu conditia ca la sfarsit sa le adune si sa le puna la loc!
Cum a fost la cununia cumnatului? Sper ca v-ati distrat!
Adriana, sanatate multa, poate deja te simti mai bine! Cu Catalina, eu n-as avea curaj sa-l las inca singurel sa mearga la scoala, depinde de cat e si ea de pregatita, daca are sau nu de traversat, tu stii mai bine, trebuie sa vorbesti si cu ea!
Annie, deci si voi aveti in plan sa stea Clau singurel! Bafta!!! Cresc copiii nostri, apar situatii de independenta, va veni si la noi clipa! Stiu!
Aurorra, sanatate multa lui Robert, sa se faca bine repede!
Pup u all!
aeperju spune:
Oh Doamne fii-miu da dintr-una intr-alta - acum are varsat de vant. Cand l-am vazut dimineata cu atatea bubite....direct la doctor care mi-a confirmat. asadar suntem consemnati in casa 2 saptamani. sa vedem cum o sa-l conving sa stea in casa el care numai pe afara ar sta toate ziulica. De-ar da Domnul sa ploua zilele astea tare ne-ar ajuta . Speram sa fie o forma usoara si sa scapam repede.
numai bine tuturor!
catutza spune:
hello!
vad ca intrati din ce in ce mai rar pe aici
Emma , multa sanatate lui Andrei! Hai ca poate aveti noroc si scapati repede de bubite si iesiti afara la joaca
Katty , multam de sfat sa vedem ce luam si noi ca sa le mai strangem de prin casa. La cnunie a fost ok, nu cine stie ce- adica de la cununie am mers la biserica pentru logodna si apoi la un restaurant unde s-a stat la masa de vorba- adica ce nu ii place Biancai sa stea intr-un loc, asa ca am plecat in IOR in parc...
e tot mucoasa dar macar nu mai tuseste asa rau, sper sa-si revina repede.
Ce faceti de 1Mai? noi am vrea sa mergem la un gratar, cel mai probabil la pustnicu, dar sa vedem cum va fi vremea, va pe toate
aeperju spune:
A trecut prima noapte alba cu un Andrei marait ca-l mananca si-l ustura putza. NU prea s-a putut odihni si numai a plans. N-a vrut cu mine deloc numai cu ta-su fapt pentru care Dal meu sot s-a dus la serviciu azi chior de somn. Abia spre dimineata a adormit vreo 2 ore deci eu am mai apucat sa dorm putintel. E plin de bube mititelul si se scarpina si pe putza sunt o multime si-l ustura.
In schimb a dormit fara pampers , vorba vine dormit ca daca tot a fost situatia asa l-a tot pus ta-su pe olita si a facut pipi.
Uffff! Mititelul...
katty spune:
Si eu am observat, Catutza!
Dar putem face sa nu fie asa!
Trebuie sa ne mobilizam!
Cum ati petrecut azi ziua de 1 mai???
Noi am iesit la plimbare, 2 malluri, 1 parc, un targ de antichitati, concert in aer liber (Smiley), a fost tare frumos, pizza in Afi Palace, cumparaturi si cam atat!