Leoaicele DC**(50)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eheee,Adi,cate amintiri am eu din Bucium...Dar atunci nu erau vilele alea multe,nu era cartierul de vile nici macar in vise,erau doar Motelul ,casele fermelor,crama ,si multa,multa vie.Undeva pe o vale se vede un lac,de la ferma Piatra parca se cheama,nu mai stiu,o sa imi intreb matusa care inca locuieste acolo,intr-o casa a fermei.Cand eram eu mica inca erau grajduri acolo,cu cai multiu si fanar imens,si gaini care faceau oua in ieslea cailor,si eu dracusor care intra printre caii naravasi si lua ouale si le spargea,in ideea ca face mancare,dinaiarba,pamant si oo .Mai era acolo si un hambar,inca este dar se darama,nu mai are nimeni grija de el.Aaaa,si mai era o vartelnita,acolo era semnul ca "de la capat"(ultima statie de troleu),acolo la statuia cu vultur intors cu coada la strada,trebuia sa o luam prin vie sa mergem la casa bunicilor mei...Oooof,ce dor imi e de timpul petrecut acolo,de moldovenii de peste Prut care veneau la cules de vie,de gemul mancat dimineata si ceaiul baut cu mirosul de vie in nas...de tot imi e dor...

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Adi, Andrei isi face temele la semiinternat (nu stiu cam cat ii ia), el sta la semi de la 12 la 17, dar in timpul asta, mananca la cantina, isi face temele, se joaca la calculator, joaca fotbal pe afara...

Cand se mai intampla sa nu si le faca si si le face acasa ii ia cam , 1/2 ora, 1 ora, 1 ora jumatate, depinde cat are in ziua respectiva, noroc ca invatatoarea lor nu le da mult de scris!

... ziua spp-ului e ziua serviciului de paza si protectie...adica! Se serbeaza la o locatie de-a lor de protocol, cu mici si bere etc., si sunt invitati ofiteri si lucratori spp cu familiile, prieteni etc.

Si, apropo de ziua barbatului, eu l-am felicitat si pe sot si pe colegul meu de birou, sotul a dat o bere si o floricica, colegul nika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katty

Si, apropo de ziua barbatului, eu l-am felicitat si pe sot si pe colegul meu de birou, sotul a dat o bere si o floricica, colegul nika!

SUUUPER!!!! deci tu i-ai zis "la Multi Ani!" si el a venit cu flori la tine, de ziua lui super , deci pana la urma de ziua lor tot noi ne scoatem cu ceva

eu n-am zis nimic, si chiar asa, a fost ziua Barbatului, sau a Tatalui ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

Citat:

SUUUPER!!!! deci tu i-ai zis "la Multi Ani!" si el a venit cu flori la tine, de ziua lui super , deci pana la urma de ziua lor tot noi ne scoatem cu ceva

---------------------------------------------
"Someone's pleasure is another's pain!"

Alergic at stupidity.

"There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."

Annie, o bere si o floricica...inseamna o bere si un castron (2) de floricele...ca la cinema ! N-a fost nimic insemnat, caci si sarbatoarea asta e inventata de 1 an, poate 2, de o marca de bere autohtona in scop comercial, capisi?

Mergi la inceput

Hmmmmm,cam liniste.... sa vin sa va adun de pe coclauri? Nu v-au ajuns plimbarile? Aniiie,mai lasa mai niste nisip in pace,lasa matura si treci aci,la o barfa mica .Adi,ai rasadit rosii?Fragutele si-au revenit?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Sunt singurica....
bing,bang....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Sunt singurica....
bing,bang....

pupam trupa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

si eu pe aici, doar citesc ca nu am chef de scris, mi-a stricat Basescu ziua....si urmatoarele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

Citat:

Annie, o bere si o floricica...inseamna o bere si un castron (2) de floricele...ca la cinema ! N-a fost nimic insemnat, caci si sarbatoarea asta e inventata de 1 an, poate 2, de o marca de bere autohtona in scop comercial, capisi?

Catalina & www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

aha, care va sa zica... atunca va trebui sa-i facem , pe barbati , sa ne ia cadouri de ziua lor

acum sa dau cafeaua, cu lapte, mai mult sau mai putin

eu sunt alaturi de Catutza, socata de ce am putut sa aud aseara la stiri, offff

Lali, numi aduce aminte de praf, totus sa nu exageram nu stau toata ziua cu matira in mana ;)

va pup!

Mergi la inceput

Mercic, Annie, de cafea...
Catutza, sa stii ca si pe mine ma sperie rau tot ce-a zis dragul nostru presedinte , dar tot optimista raman, pana se vor lua acele masuri!!!
Ledi, !!!!!!!!!!!
Lali, chiar toata ziulica nu putem fi pe aici, la noi seara, cupilu din dotare butoneaza calculatorul, eu printre picaturi! Al doilea calculator il deschidem din an in pasti!

Mergi la inceput