FIV in Ungaria 100
Raspunsuri - Pagina 16
amzulica spune:
Nuuu, cum sa fie mica, in ziua 7? Eu am avut 2 blasto si am avut in ziua 10 beta 27 si era un bebe.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
yarrina spune:
Eu am zis ca-i unul. Chiar nu mai conteaza!! Sa fim sanatosi sa ajungem la termen. Cam cand ar trebui sa ma pregatesc pentru primul eco?
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
crezi ca daca ar fi fost de bine nu dadeam de inteles ? si tacerea este un raspuns ... poate nu putem sa trecem asa usor peste o nereusita, cum faci tu ... nu se pune problema ca vrem sa stim totul despre altii, caci nu am intrebat pe nimeni nimic mai mult decat s-a "povestit" aici ... |
ti se pare ca eu am trecut usor......habar nu ai atunci ce inseamna sa pierzi......in fine nu vreau sa fiu off topic.....
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Eu am zis ca-i unul. Chiar nu mai conteaza!! Sa fim sanatosi sa ajungem la termen. Cam cand ar trebui sa ma pregatesc pentru primul eco? |
deci data punctiei se considera a fi data ovulatiei, te duci cu 2 sapt. in urma de la data ovulatiei si asa incepi numaratoarea. Se vede inimioara in sapt. 6. Doamne ajuta.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui mirela2 ti se pare ca eu am trecut usor......habar nu ai atunci ce inseamna sa pierzi......in fine nu vreau sa fiu off topic..... |
poate ca prima data am patit ceva asemanator tie ...
in fine, cum zici si tu, hai sa nu fim off-topic ...
mirela2 spune:
tannoo nu ti doresc decat ca pana la urma sa reusiti
n am nik cu voi, dar .....parerea mea, sunteti tare ciudati.
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui mirela2 tannoo nu ti doresc decat ca pana la urma sa reusiti n am nik cu voi, dar .....parerea mea, sunteti tare ciudati. |
uite, iti trimit un pm ca sa continuam discutia dk vrei ...
nu mai face afirmatii de genul k suntem ciudati; ma provoci si nu are rost, mirela; inainte de a ne "judeca", uita-te in gradina ta ...