Ati emigra in alta tara? (4)
Raspunsuri - Pagina 4
kariguld spune:
legat de asigurarile medicale,
cand am fost in RO in ianuarie am racit cumplit, s-a lasat cu otita si laringo-traheita. am incercat la urgente intr-o dimineata cu dureri cumplite de ureche si cap, medicul cand a vazut actul de identitate a spus ca nu-i de competenta lui desi asigurarea medicala de aici acopera chiar si aducerea mea in sicriu inapoi in Germania. am plecat spre o policlinica la urgenta dar de la intrare m-am descurajat cand am vazut ce cozi erau la urgente. asa ca am mers la Medlife, la privat, am platit consultatia, medicul ma primit imediat, f amabil a fost. cred ca in Bucuresti fiecare isi face legea proprie, dupa cum ii convine, la medici ma refer.
guestus, iti recomand sa vizitezi marele canion din America.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Guestus spune:
Deja sint satul sa aud povesti science fiction cu asigurari ......voi cind va faceti asa zisele asigurari de ce frate nu intrebati ce sa faceti in caz de si unde puteti sa mergeti? ...e greu...este?
o lista...capul spart..mina rupta...otita...dureri de dinti...constipatie...intrebati intrebati intrebati inainte
e greu..nu? asa nu mai stati sa uitati ca la masini straine si sa sunati ambasade si consulate cind va doare maseaua de minte la zimnicea.
trischa spune:
Cum subiectul a luat alta turnura vin si eu sa va spun ca in toamna in drum spre Ro, in Ungaria,am oprit intr-un satuc la un spital cu copila cu febra mare si vomitand.Copila am dat-o jos din masina in maieu,chiloti si bagata intr-o patura am intrat cu ea in spital si am fost luati de o asistenta dusi la sectia de copii si copila consultata.Ei..faza frumoasa e ca noi eram pe limba noastra ei pe a lor si cu toate astea ne-am inteles.Si cand ne-au intrebat de asigurare si au primit-o pe cea care o avem noi s-au uitat la ea au luat datele de pe pasapor si asigurare si le-au scris cu pixul intr-un registru si asta a fost.
Si repet,eram intr-un sat unde era un spital de tara cu toate sectiile intr-o cladire si unde am gasit oameni minunati si asigurarea a fost valabila.
Iar in Ro daca am avut nevoie de doctor am folosit aceeasi asigurare fara sa comenteze nimeni iar de nu am chef sa stau la rand ca sunt 4 persoane in fata mea merg la particular ca nu-s mari chltuielile.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trischa Iar in Ro daca am avut nevoie de doctor am folosit aceeasi asigurare fara sa comenteze nimeni iar de nu am chef sa stau la rand ca sunt 4 persoane in fata mea merg la particular ca nu-s mari chltuielile. mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06 |
karigold nu a vrut sa stea la coada...multa lume si ea nu are timp in concediu.
totusi voi platiti multi bani pe asigurari...e normal sa veniti in ro si sa nu aveti o clinica unde sa fiti tratate corespunzator?
iulianm spune:
citat din mesajul lui Guestus da voi ce spuneti ..ca tot ma ametiti pe mine cu vacante in arizona ....ar trebui sa includem si turnul eiffel si venetia din las vegas pe lista unesco sau nu? vai da ce frumos e acolo...este ? intre palatele romilor din satul X din ro si copiile din las vegas care primeste premiul pt cea mai mare tiganie? ... vai tu da ce frumos este la paris in las vegas |
Care-i logica aici, compari mere cu furnici. Noi vorbim de formatiuni naturale, tu biigui de cladiri, man-made things. Noi comentam de AZ, tu de Las Vegas, care btw, ii in Nevada.
Ti-am mai zis, citeste si te lamureste, ca "knowledge is power", bre.
Altfel postarile ramin la stadiul de bruiaj.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulianm
Care-i logica aici, compari mere cu furnici. Noi vorbim de formatiuni naturale, tu biigui de cladiri, man-made things. Noi comentam de AZ, tu de Las Vegas, care btw, ii in Nevada. Ti-am mai zis, citeste si te lamureste, ca "knowledge is power", bre. Altfel postarile ramin la stadiul de bruiaj. "Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble." |
arata unul aici care pleaca de bunavoie si nesilit de nimeni in concediu in arizona. nu localnici nene...ok?
hai..curaj.
ca asa povesti ca au si un parc asa zis natural si terenuri de golf si chiar si un spa sint yo plictisit. e la minmtea cocouslui ca au ceva frumuseti naturale ..ca doar nu sint numai ciulini.
Guestus spune:
si concediul e concediu..il suporti....dar sa traiesti acolo e ceva incredibil. asa viata sa tot ai ...minunat. juma de continent s-ar muta acolo
buflea spune:
Guestus, sa stii ca eu am fost in Arizona si m-a fascinat locul. Este o experienta, este o natura cum nu ai mai vazut, sunt case construite in pamant ca sa fie mai racoroase ...sigur, eu l-am privit ca pe ceva "out of the box" ...sunt multe lucruri interesante, nu trebuie neaparat sa aiba istorie sau modernism.
Si acum ma gandesc oare cum si din ce traiesc oamenii aia acolo ... oricum viata pare mult mai simpla din toate punctele de vedere.
Am si niste poze de acolo - daca nu uit, cand ajung acasa, o sa le postez
Guestus spune:
citat din mesajul lui buflea Guestus, sa stii ca eu am fost in Arizona si m-a fascinat locul. Este o experienta, este o natura cum nu ai mai vazut, sunt case construite in pamant ca sa fie mai racoroase ...sigur, eu l-am privit ca pe ceva "out of the box" ...sunt multe lucruri interesante, nu trebuie neaparat sa aiba istorie sau modernism. Si acum ma gandesc oare cum si din ce traiesc oamenii aia acolo ... oricum viata pare mult mai simpla din toate punctele de vedere. Am si niste poze de acolo - daca nu uit, cand ajung acasa, o sa le postez |
buflea...ai fost in concediu sau asa ai trecut prin zona?
buflea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
|
In concediu ... bine, nu am stat in desert, ca nici nu ai unde. Dar am stat in Canion care e ca si cum ai sta in desert ... si desigur dupa aia l-am strabatut in drum spre Vegas .