Ati emigra in alta tara? (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Io cand v-am scris acu cateva pagini ca Daria avea aceleasi probleme si greutati si in Romania nu m-ati bagat in seama.

Unii oameni pot sa fuga oriunde, daca nu isi schimba ochelarii, tot aia e!

tu cum esti sybbile....de partea mea sau a lor?

de partea mea

Vik,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

tu in franta unde stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Sib te-a luat guestus in colimator.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

daca iti dau 5500 de lire, casa, masa si sofer ai pleca sa muncesti in Ro sau nu?

ok....dupa ce ai acordul sotului

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

daca iti dau 5500 de lire, casa, masa si sofer ai pleca sa muncesti in Ro sau nu?

ok....dupa ce ai acordul sotului

Normal, mai intrebi? Eu stiu sa-mi fac viata placuta oriunde in lume daca am familia langa mine. Si ceva finante of course.

Scoli englezesti exista in Romania, nu de alta dar fiu-miu nu cred ca s-ar adapta la alta metoda de predare, gradinite private da, plati se fac online (asa scap de functionarii publici) cu condusul ar fi mai naspa, nu stiu cum m-as descurca si adapta la stilul ala. Ah, dar am uitat, imi dai sofer. Atunci da, accept, cand sa prezint la job?

Mergi la inceput

Auzi da' lirele alea erau lunar, da?

Mergi la inceput

Citat:

cu tine nu fac afaceri ca nu pari prea doamna ..nu te doare enterocolita.

in 156 minute plec home...tu luna1 ramii aici sa te certi cind apar din desertul arizonei ..nebraska ...si din lanurile de bumbac din alabama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Citat:

cu tine nu fac afaceri ca nu pari prea doamna ..nu te doare enterocolita.

in 156 minute plec home...tu luna1 ramii aici sa te certi cind apar din desertul arizonei ..nebraska ...si din lanurile de bumbac din alabama.

auzi guestus, in alea mai putin de 156 minute, nu ne spui si noua in doua minute daca vrei sa emigrezi sau nu? ca parca de emigrare se vb aici

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui vikinga
Citat:
citat din mesajul lui buli
de cind is eu pe forum, subiectele astea is exact la fel e un fel de risu' - plinsu'www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Parca zic ca e totusi altfel. Din Europa slabe reactii, nici pe mine nu ma mai pasioneaza subiectul etern cu Romania versus lumea mare. Si cred ca de cind cu UE, de cind cu DIGI-ul prezent in casele majoritatii romanilor din europa, mai ales de cind cu zborurile ieftine intre bucuresti si europa cu low-cost-urile astea noi, parca s-au mai scurtat distantele, s-au mai diluat mentalitatile, cei plecati nu mai vad diferentele ca fiind asa abrupte.
Pai cred ca asta-i avantajul pana la urma, EU (sau UE). Mentalitatile se schimba cum spuneai tu, sotul meu a zis el nu se simte english/british ci de la o vreme se simte european. In curand se vor deschide subiecte pe forum America vs. Europa, unde curge mai multa cola la robinet, sau unde te asteapta guvernul cu flori in aeroport.Sincer pe mine m-au atatat "americancele" astea ale noastre, deja aseara i-am zis sotului ca vreau sa vaz America, cine stie, poate peste cativa ani ma dau mare in parcare de pe Marele Canion.Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
chiar asa, eu nu am mai auzit de mult timp pe careva sa-si mai fi luat cetatenia vreunei tari de pe aici. am si uitat ca acum vreo citiva ani era si la mine un punct pe lista. si eu tot cetatean european ma simt, sotul la fel mai ales ca in familia noastra e asa un amestec de natii ca n-ai cum sa te simti altfel.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

off topic (sau on topic pana la urma)

Kariguld tu nu erai in Germania?

Mergi la inceput