Ati emigra in alta tara? (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

ocebine...te-ai muta in phoenix arizona?

Never, ever!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Ca si faza cu Detroitul si Ferentariul, care ma duce de partea lui guestus si ma face sa rad...deci numai fraierii traiesc la Detroit si in Ferentari, desteptii sunt prinalte parti. Vino guestus la noi la Yellowknife, ca suntem nice si primim pe toata lumea (e un test cand iti da buletinu de Yellowknife, tre sa conduci un camion de cincizeci detone pe iceroad la -40, dar nu-i mare lucru :p)
Si nici nu le-as face vina rudelor ca au spus ce au despre 9/11, teoria ca americanii s-au bombat singuri fie pt banii de asigurare fie ca sa justifice razboiului din Iraq e de origine americana, in zi de azi poate fi gasita pe site-uri americane.

If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.

tu deturnezi subectul. ...yo spun ca una e in ferentari...ca deh..esti la tine acasa si poate ca ai si alte motive sa stai acolo....si alta e sa stai in mahalaua din detroit ca roman fara sa ai o noima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui balerrina

Eu vreau sa ne spuna Guestus daca el crede ca felul in care esti tratat in viata de zi cu zi este parte din calitatea vietii?

-- C.

yo nu stiu vinzatoare acre...serios. nu am treaba cu ele...nu ma bag in seama cu ele...nu le caut la unghii..nu le intreb daca movul e verde..si altele.
sint un cumparator educat ....merg direct la tinta.

Guestus, Guestus, Guestus ... Cum eviti tu sa raspunzi la intrebare, mai rar.

Conduci? Cum esti tratat cand esti la volan? AI condus in SUA? Poti sa compari?

-- C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Cunosc un singur romanin Detroit e inginer de sudura, are treizeci de ani,salar de sase cifre si sta intr-o casa ca toate casele.
Apropo guestus ingineria din viata reala nu se face la MIT.

Mergi la inceput

Citat:

Ca si faza cu Detroitul si Ferentariul, care ma duce de partea lui guestus si ma face sa rad...deci numai fraierii traiesc la Detroit si in Ferentari, desteptii sunt prinalte parti.

Asta cu Detroitu' e mai veche...un soi de "inside joke" de la o discutie mai "virstnica"

Pentru mine (personal, again) este o ripa prea mare intre cele doua lumi. Nu mai am dorinta, elanul si tineretea sa ma gindesc ca as putea pleca de unde sint si sa ma re-adaptez la Romania. Nu vad unde ar fi avantajul meu. Poate cineva sa explice?

Experienta MEA ma afecteaza DIRECT pe MINE, nu pe Llaura & Co.

Anamaria

Mergi la inceput

Citat:

Si mai lasati-o naibii de enterocolita, e plina Romania de carciumi faine cu supermancare, nu mi se pare asa dificil sa stai departe de enterocolita.

BTW, cumnata mea a facut enterocolita, sotul meu si copiii (nu in acelasi an toti).
Sincer, ma lipsesc! Mincare romaneasca am la New York cit cuprinde (chiar prea mult ca ma string pantalonii)!

Anamaria

Mergi la inceput

Edit: nu caut sa-l insor pe romanul din Detroit

Mergi la inceput

Anamaria, tu ai plecat din Ro copil, e mult mai putin lumea ta, decat e a mea care am plecat la treizeci de ani, e firesc.

Mergi la inceput

Citat:

Anamaria, tu ai plecat din Ro copil, e mult mai putin lumea ta, decat e a mea care am plecat la treizeci de ani, e firesc.

Nu cred ca are importanta...conteaza unde e mai bine pentru o anume persoana. Nu eram suficient de mica sa nu realizez si nici rupta de realitate nu sint.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mey, si eu zic ca invocarea enterocolitei "misses the point", cum zicem noi la Moghioros. Acu' n-am auzit pe nimeni sa emigreze din cauza de enterocolita. Mai mult, cand era lumea in Romania, nu mai facea atata enterocolita, ci doar in vizita. Cred ca e o explicatie simpla. Imunizarea organismului bastinasilor la anumiti virusi stomacali locali si lipsa de imunitate a celor din afara. Acu' eu n-am facut enterocolita niciodata in vizita in Ro si nici copilul meu. In schimb am facut in Davis, California in primul an. Si fi-miu face tot timpul enterocolite d'astea aci. Ia virusii astora de la scoala. Acu' eu sunt cu voi ca viata e mai buna in Vest decat in Est, cum ziceam si nu m-a bagat nimeni in seama , e si normal sa fie asa si nu trebuie demonstrat, e o axioma , dar oricum, enterocolita e un argument putin cam slabut, care nu serveste, ci deserveste demonstratia (care nu tb facuta oricum )

Mergi la inceput