Ati emigra in alta tara? (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

stai ca parca am vazut ca era pe aici si hannnnnen....hai sa vedem cum poate ea sa ne spuna ca este mai happy in japan cind magarii aia au asa festivale.

http://www.click.ro/pe_glob/mapamond/Penis-Otel-celebrat-Japonia-FOTO_0_933506752.html

uite aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

nush despre ce vestival vorbesti,nu se deschide link-ul.in fine,cu ce mi-ar afecta fericirea un festival ???
si ce-ai de scrii de-a nnnn fara numar,iti tremura mana pe tastatura ?de fericire ,evident

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen

nush despre ce vestival vorbesti,nu se deschide link-ul.in fine,cu ce mi-ar afecta fericirea un festival ???
si ce-ai de scrii de-a nnnn fara numar,iti tremura mana pe tastatura ?de fericire ,evident

vorbesc despre festivalul penisului de otel care a fost in japan. multa lume adunata si carau un monstru de penis de 3 m. incredibil asa ceva. oameni seriosi...femei....etc etc puneau umarul sa defileze pe strazi cu magaria aia.

Mergi la inceput

ocebine...te-ai muta in phoenix arizona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Deci care e concluzia? Toata lumea poate fi fericita acolo unde se afla, inclusiv in Romanika, cu exceptia celor din Arizona? Eu m-as muta acolo in Phoenix, ca e cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Eu vreau sa ne spuna Guestus daca el crede ca felul in care esti tratat in viata de zi cu zi este parte din calitatea vietii?

-- C.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balerrina

Eu vreau sa ne spuna Guestus daca el crede ca felul in care esti tratat in viata de zi cu zi este parte din calitatea vietii?

-- C.

yo nu stiu vinzatoare acre...serios. nu am treaba cu ele...nu ma bag in seama cu ele...nu le caut la unghii..nu le intreb daca movul e verde..si altele.
sint un cumparator educat ....merg direct la tinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ca si faza cu Detroitul si Ferentariul, care ma duce de partea lui guestus si ma face sa rad...deci numai fraierii traiesc la Detroit si in Ferentari, desteptii sunt prinalte parti. Vino guestus la noi la Yellowknife, ca suntem nice si primim pe toata lumea (e un test cand iti da buletinu de Yellowknife, tre sa conduci un camion de cincizeci detone pe iceroad la -40, dar nu-i mare lucru :p)
Si nici nu le-as face vina rudelor ca au spus ce au despre 9/11, teoria ca americanii s-au bombat singuri fie pt banii de asigurare fie ca sa justifice razboiului din Iraq e de origine americana, in zi de azi poate fi gasita pe site-uri americane.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Acu' ca sa o iau si pe partea aialalata, si mie mi se pare aiurea sa te duci in Ro si dupa aia sa te plangi ca "nu ma mai duc, am facut enterocolita, medicii sunt asa si pe dincolo, am patit aia si aia". De ce?

daca vin americanii nostri in ro si le dau la copii slanina cu ceapa si caltabosi si sarmale si mici in piata mare si o gura de tuica si mai stiu yo ce pai normal ca fac enterocolita.
ma imbolnavesc yo acum numai cind ma gindesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Si mai lasati-o naibii de enterocolita, e plina Romania de carciumi faine cu supermancare, nu mi se pare asa dificil sa stai departe de enterocolita.

Mergi la inceput