Ati emigra in alta tara? (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Guestus, in loc sa mori de grija noastra pe-acilea ca calu' nu altceva, de ce nu-ti indrepti atentia si energia catre categorii socio-profesionale mai distractive, cum ar fi bonele filipineze, asistentele rusoaice, pompierii din calendar de ce nu...

If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.

bonele filipineze si asistentele rusoaice sint ok pt mine ..nu ma incurca.

da aici succesiunea evenimentelor e simpla si se repeta de fiecare data....vine fanaticul din US si arunca bombe cu jegul din ro si cind sare guestus cu gura mare sar ceilalti din US..aia buni cica.....si asa iese circul stromboli.
deci si poti sa ramii planton la subiect...cind vezi ceva cu "huo Ro" ma anunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana
Aaah, de cand n-am mai vazut un anacolut asa frumos!

E profesionist, ce mai.

Mergi la inceput

Sa mai deviem putin subiectul ...deci uite ce am spss yo de 100 ani incoace
Daca te muti in US si ai ca tinta si hobby sa urmaresti rocile alcaline te inteleg ca vrei sa stai la poalele muntelui X...daca esti artista e logic sa stai pe linga LA...daca esti invers e ok sa stai in SF...daca esti de ziua XXX locul tau e in Utah etc etc..daca vrei inginerie stai la MIT...daca etc etc

dar daca fac inventarul aici vad ca nu este asa..si oamenii sint in locuri unde nu trebuie sa fie. ...uite...cum este lllaura la yellowknife ..si de acolo ea ne spune ca este happy ..
pai daca ar fi happy as vedea si yo un pic de ingaduinta...de relaxare...de etc......corect concita sau nu?

stai ca deschidem un alt subiect cu "calitatea vietii" ..ceva nou pt multi . sa vedem matematic ce inseamna "calitate"..cite % trebuie sa fie mincare...cite % caldura..cite % pretenii...rudele...neamurile..teatrul (ai auzit concita de teatru...de opera (sint cintecele))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

asta spun si yo..prea multa atentie...
aici ideea conteaza si nu faptul ca fost dl guestus la maracini in AZ sau madam iuliannm in parcul national moghioros.

sa revenim acum....deci yo nu inteleg cum poti tu sa spui ca pleci din ro si-ti gasesti fericirea intr-un sat vai de el din AZ? asta nu imi este clar......si dupa cum vad incrincenarea vostra inseamna chiar ca am dat de un filon la care e de sapat

asa cum unele casnice din US vin aici si au comentarii gen "cum sa-mi cresc draga copii in mizeria aia de ro...sau 1 vizita in ro si gata...ufff sa nu mai aud" ...asa vine si dl guestus din parcul national moghioros si face glume despre AZ. Si mai gasesc daca mai vreti...o sa iau Utah si sectele lui in curind......hehehe...nu va puneti voi cu mine.

Deci guestus e "dl" iar iulianm e "madam". Cam mitocanesc mod de prezentare, user Guestus. Ai impresia ca doar barbatii poarta pantaloni in ziua de azi? Te asigur ca nu.

Continua tu postarile in stilul Chihuaua: mic, nu prea stie multe, da' face un zgomot de numa' (din senin de multe ori), si cei slabi de ingeri au palpitatii, ca poate-i mushca.

Carmenbr, eu nu am ce invata de la guestus. Sa ramina la el talentele astea de si le expune pe forum. Intre femei (majoritar). Feels good, eh?

Beren, ce pasaport am fluturat eu? Pai asa, or fi useri jigniti numai la vederea steagurilor de sub nume. Anyway, "multzam" pentru obiectivitate.

Da' am o intrebare, asa off topic: cite tevi de esapament ai la masina, guestus? De curiozitate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Da' am o intrebare, asa off topic: cite tevi de esapament ai la masina, guestus? De curiozitate.

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

tevi la esapament nu stiu...dar pot sa-ti spun ca am 3 picioare. happy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:

[quote]

da nu sint lamurit daca venetia din las vegas o considerati opera de arta sau nu? ...
ce spuneati voi daca facea primarul din zimnicea o copie dupa statuia libertatii. ...si juma de Ro mergea sa se pozeze acolo ...cu statuia

S-au dus mai la Southfork Ranch. Mai exista?
Edit ca am citit mai departe si vaz ca-i si Turnul Eiffel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Citat:

dar daca fac inventarul aici vad ca nu este asa..si oamenii sint in locuri unde nu trebuie sa fie. ...uite...cum este lllaura la yellowknife ..si de acolo ea ne spune ca este happy ..
pai daca ar fi happy as vedea si yo un pic de ingaduinta...de relaxare...de etc......corect concita sau nu?

stai ca deschidem un alt subiect cu "calitatea vietii" ..ceva nou pt multi . sa vedem matematic ce inseamna "calitate"..cite % trebuie sa fie mincare...cite % caldura..cite % pretenii...rudele...neamurile..teatrul (ai auzit concita de teatru...de opera (sint cintecele))

Eu inteleg ca iti place sa atati lumea, avem nevoie cu totii de un hobby insa mai sus cred ca ai fost rautacios gratuit. Cand oamenii au familie nu ajung intotdeauna in locul perfect, slujbele nu sunt peste tot, iar de mamele care stau acasa sa aibe grija de copii si ajung in diferite locatii din cauza slujbelor sotului nu cred ca e cinsitit sa te iei.

Si apropos de teatru, cata femei care au copii mici in Romania au timp sa mearga la teatru?
Si nu crede ca toata lumea care emigreaza a trait in cele cateva orase mari in care exista teatru.

Bascalia e buna la casa omului din cand in cand, insa poate sa fie si un mijloc prin care cineva sa evite sa isi asume opiniile.

Cred ca e o propunere interesanta sa ridici nivelul conversatiei pentru o vreme. Ca sa ma exprim ca in Parcul Moghioros (de unde deducem ca Guestus are ceva radacini in Drumul Taberei ), te bagi la o discutie pe bune despre emigrare?

-- C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:

Daca te muti in US si ai ca tinta si hobby sa urmaresti rocile alcaline te inteleg ca vrei sa stai la poalele muntelui X...daca esti artista e logic sa stai pe linga LA...daca esti invers e ok sa stai in SF...daca esti de ziua XXX locul tau e in Utah etc etc..daca vrei inginerie stai la MIT...daca etc etc

Nu stau nici in Arizona si nici in Utah, am petrecut mai mult de juma de viata aici si nu in Romania, nu sint casnica...am voie sa vorbesc despre calitatea vietii?

Dupa mine se confunda badarania cu onestiatea (vizavi de zimbetele ipocrite fluturate pe aici).
Pe vremuri si in Romania erau la pret manierele...din pacate, a dat comunismul peste noi si am ajuns unde am ajuns. Nu ma incalzeste ca asistenta medicala care urla la mine sa ma dezbrac la piele, pe hol, in grup cu alte 4 femei pentru o radiografie la plamini (in 1994 la Policlinica Titan din Bucuresti) are "onestitate". Prefer o bluza de hirtie, un zimbet politicos si o maniera agreabila.

Nu imi sta in fire "sa dau din coate", nu sint "descurcareata" asa ca aici stau bine. Nu sint virf, sint o mediocra comfortabila. Nu e nevoie sa "lupt" pentru fiecare nimic (aici nu bag parcarea) din viata de zi cu zi. Cu vecinii ma salut dar nu dau buzna peste ei si nici ei peste mine (o cana de zahar, vecina, te rog). Poate asa e felul meu, mai nesociabil.

Se confunda exceptia cu regula..cel putin exemplul cu Merritt Parkway este de o hilaritate (neintentionata) imensa.

Fiecare vede ce vrea, bineinteles si mai ales fiecare are motive proprii de emigrare.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Dupa mine se confunda badarania cu onestiatea (vizavi de zimbetele ipocrite fluturate pe aici).

De acord.

-- C.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:

Nu stau nici in Arizona si nici in Utah, am petrecut mai mult de juma de viata aici si nu in Romania, nu sint casnica...am voie sa vorbesc despre calitatea vietii?

Pe vremuri si in Romania erau la pret manierele...din pacate, a dat comunismul peste noi si am ajuns unde am ajuns. Nu ma incalzeste ca asistenta medicala care urla la mine sa ma dezbrac la piele, pe hol, in grup cu alte 4 femei pentru o radiografie la plamini (in 1994 la Policlinica Titan din Bucuresti) are "onestitate". Prefer o bluza de hirtie, un zimbet politicos si o maniera agreabila.

Nu imi sta in fire "sa dau din coate", nu sint "descurcareata" asa ca aici stau bine. Nu sint virf, sint o mediocra comfortabila. Nu e nevoie sa "lupt" pentru fiecare nimic (aici nu bag parcarea) din viata de zi cu zi. Cu vecinii ma salut dar nu dau buzna peste ei si nici ei peste mine (o cana de zahar, vecina, te rog). Poate asa e felul meu, mai nesociabil.

Se confunda exceptia cu regula..cel putin exemplul cu Merritt Parkway este de o hilaritate (neintentionata) imensa.

Fiecare vede ce vrea, bineinteles si mai ales fiecare are motive proprii de emigrare.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

sa vorbesti de 1994 e ca si cum yo as vorbi de tirgul de sclavi din US. relax....e 2010.
tot bateti apa in piua cu medicalul asta de parca sinteti toti nascuti bolnavi. sint clinici private...muncesti...ai bani...te tratezi ..ok?..e logic ce spun?

Mergi la inceput