Pufuleti (25) HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 20
ana_g spune:
contribui si eu la umplerea paginii pt un capitol nou
apropo de supt/lins/bagat in gura pumnisor/deget/degete. al meu o face cu f mare placere, suzeta e scarboasa, nu o vrea. nu stiu care varianta e mai buna. imi povestea soacra mea, care e medic stomatolog, ca existau pe vremuri solutii destul de radicale pentru asa ceva, de la impiedicarea copilului sa indoaie manutza cu pricina (cu nu stiu cee...), pana la fixarea unei placi cu tzepi pe cerul gurii, fixata cu sarma de dintisori, iar ala micu se intepa cand sugea degetu si asa se dezvata. bine, aici e vorba de copii maricei....oricum, horror!!! daca e musai, ceva amar pe degetel mi se pare destul de ok ca solutie, dar sa nu ajungem acolo
mama lui STEFAN
Nik0le spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Cum sa nu te vreau de prietena? Rezolvat problema Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
mamidepuiuti, mi-e teama ca intr-o oarecare masura e vina mea, nu stiu ce-am avut azi de-am fost asa activa... A fost fii-mea mai somnolenta de la vaccin, ca altfel stau drepti la cel mai mic scancet. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
atunci mi-ar placea sa fii mai des "vinovata" asa,adica activa...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti tineret,mandria tzarii ce sunteti voi!pupe mama fetele ei tinerutze! io/baba la 24 aveam 47; la 27 aveam 83[nu ma impuscati,eram gravida ;la 29 aveam 51;acum am 37 cu 64 da'hai sa spunem ca e TA asta,ca poate nu se prinde nimeni de realitate!... si suna mai bine: atata am tensiunea... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Esti haioasa cu TA. Dar cine are doi baieti frumosi? Ei?
Nik0le spune:
Mesteresc capitol nou.
elena_iulia spune:
Sunt la zi !!!!!!!!!!!!!! ... si cu bebe mic smecheras mufat . Asa e un mic tiran, vrea numai in brate si la 3 kg era cumva dar acum la 6 e jale
Asa ma roade invidia .... nu stiu cum slabiti voi ca eu am dat 2 kg jos si ieri cand am urcat pe cantar le aveam la loc
Vreau si eu colaj
Mai voiam sa spun ceva dar s-a trezit sefu' ... pozitie de drepti si la plimare mami ca ai stat destul
Elena de printisor Iustin Gabriel pozici
alexutzzza spune:
aaa vroiam sa zic ca mor de ciuda cand o aud pe Cristies cu gargaritzu precoce! auzi deja stie ce jucarii vrea sa loveasca!, Yannis abia se intinde spre ele ....il impresioneaza mai mult oamenii si sunetele decat jucariile, daca nu canta nu au luminitze nu prea e fascinat. In ultima vreme imi fura servetelele, cand il sterg la fund sau pe fatza de laptic hatz! inhatza servetelu si da din mana apoi aduce mana in fata ochilor si studiaza servetelu, apoi normal...baga in gura e nasol cand apuca un d-ala umed...
Avem poze noi: http://community.webshots.com/album/576660140ZgaNYd?start=168
de Yannis
Nik0le spune:
Capitol nou aici.