"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *191*"
Raspunsuri - Pagina 15
Kea spune:
Ilinca ce simpatica a fost Sophihi cu ouale! Eu nu i-am dat tot cosul, ca poate l-ar fi interesat atunci, dar nu am vopsit decat 8 oua si mai vroiam sa am si cand veneau nepotii. Noi nu mancam prea multe si imi pare rau sa le aruc.
Mihaela, m-ai speriat, o sa fiu si mai atenta la ce e pe jos. Si chiar ii spuneam la barbatu-meu ca ma enerveaza astia cu jucariile ca nu pun o ata mai lunga de care sa traga copilul, dar vad ca si asta e gandita bine. Te pup, imi inchipui ce sperietura ai tras!
mihaelacg spune:
kea, asa face maria la oua.
pisik, mi-a placut la nebunie de ana cum mergea ea singurica. a mers destul de mult, eu zic sa stai linistita ca acusica-si ia viteza. sigur are o perioada, dar n-o s-o tina mult. pariu.
pozele le-am vazut pe toate, care mai de care mai frumoase.
are dreptate ilinca, lui luca cred ca i se "trage" de la imprimeul gecutei.
si noua ne-a zis odata vecinul de sub noi ca sa-i pun bine caciulita pe cap lu "asta micu"
la noi tati are o sarcina importanta de vreo 3 luni, ii baga ser mariei in nasuc si ii aspira ce gaseste pe-acolo. asa se distreaza ei doi....scutecul nu-l prea schimba decat daca e singur cu ea sau am eu teaba, iar baita ii face el singur cand ii dau eu "ordin".
ilinca, 74 mi-au iesit, dar nu prea a stat(se lasa pe vine).pe-aici stam, cu + , - 1 cm cred.
pozele cu kea si keutu nu le-am vazut, ca am uitat contul si parola. se indura cineva cu un pm si pt mine? anticipat
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Kea spune:
Miha, trimis pm
Ce ciuda mi-e acum ca nu i-am dat toate ouale sa faca ce vrea cu ele. Cand se mai vopsesc oua, la Inaltare?
Si voi impingeti carutul papusii deja???
Kea spune:
Pisik, candva si-o da drumul. N-ai ce face! E ritmul ei si nu poti decat sa-l respecti. Eu cred ca totusi ei stiu mai bine cand sunt sau nu pregatiti.
mihaelacg spune:
kea, nu-mi iau id-ul si parola.
vezi ca luni iar se vopsesc oua.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
sa va mai spun ca eu am fost iar s-o mufez pe maria ca s-a trezit dupa o ora?
is asa obosita...
si iar ma chinuie cu mancatul.
azi s-a trezit la 11, a papat o bucatica de paine cu unt si magiun si jumatate de iaurtel.
la 13 cand s-a culcat a papat tzatzica ca doar asa adormim, si i-am mai dar la 17.30 ciorbita de curcan dreasa cu out, o bunatate, si a luat doar cateva lingurite.
pe la 20 a papat cam 150 incarcat de mamaliguta cu branzica si san la 23.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
gata, pot sa dorm linistita, ca de cand am tot asteptat pozele cu keutu care-i tare frumos si bine facut.tortul arata super bine si el.
da ma "iau" si de tine cum m-am "luat" si de novus. 5 poze ? atat? si m-urile unde-s? ca eu nu le-am vazut.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
pe maia iar mi-a picat-o tantarii. is disperata, de 2 sapt nu i-au trecut bubitele.
tb sa caut plasturi pt tantari. vineri merg iar a dermato cu ea.ce mi-a dat dr e apa de ploaie.
ma duc la nani sa prind si eu vreo 2-3 ore legate.
noapte buna
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
simonapro spune:
Mihaela: frumusica tare Maria si partenerul de joaca pe masura ei
Joanna: multumim frumos pentru comentarii
Mi-am permis sa stau mai mult, ca de cateva zile, Lucian se trezeste la 6-7 papa tatzi si apoi adoarme la loc pana pe la 9, e super bine fata de vremurile cand la 6 era in picioare.
Gata fug la , noapte buna!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Stai ca nu o sa pot sa dorm linistita, cuscra Cami pe unde esti, vrem niste poze cu Iulia(ni s-a facut dor) si Nico e avizata, nu ne-a mai vizitat de ceva vreme.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)