"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *191*"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ilinca ce simpatica a fost Sophihi cu ouale! Eu nu i-am dat tot cosul, ca poate l-ar fi interesat atunci, dar nu am vopsit decat 8 oua si mai vroiam sa am si cand veneau nepotii. Noi nu mancam prea multe si imi pare rau sa le aruc.

Mihaela, m-ai speriat, o sa fiu si mai atenta la ce e pe jos. Si chiar ii spuneam la barbatu-meu ca ma enerveaza astia cu jucariile ca nu pun o ata mai lunga de care sa traga copilul, dar vad ca si asta e gandita bine. Te pup, imi inchipui ce sperietura ai tras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

kea, asa face maria la oua.

pisik, mi-a placut la nebunie de ana cum mergea ea singurica. a mers destul de mult, eu zic sa stai linistita ca acusica-si ia viteza. sigur are o perioada, dar n-o s-o tina mult. pariu.

pozele le-am vazut pe toate, care mai de care mai frumoase.
are dreptate ilinca, lui luca cred ca i se "trage" de la imprimeul gecutei.
si noua ne-a zis odata vecinul de sub noi ca sa-i pun bine caciulita pe cap lu "asta micu"

la noi tati are o sarcina importanta de vreo 3 luni, ii baga ser mariei in nasuc si ii aspira ce gaseste pe-acolo. asa se distreaza ei doi....scutecul nu-l prea schimba decat daca e singur cu ea sau am eu teaba, iar baita ii face el singur cand ii dau eu "ordin".

ilinca, 74 mi-au iesit, dar nu prea a stat(se lasa pe vine).pe-aici stam, cu + , - 1 cm cred.

pozele cu kea si keutu nu le-am vazut, ca am uitat contul si parola. se indura cineva cu un pm si pt mine? anticipat

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Miha, trimis pm
Ce ciuda mi-e acum ca nu i-am dat toate ouale sa faca ce vrea cu ele. Cand se mai vopsesc oua, la Inaltare?
Si voi impingeti carutul papusii deja???

Mergi la inceput

Pisik, candva si-o da drumul. N-ai ce face! E ritmul ei si nu poti decat sa-l respecti. Eu cred ca totusi ei stiu mai bine cand sunt sau nu pregatiti.

Mergi la inceput

kea, nu-mi iau id-ul si parola.
vezi ca luni iar se vopsesc oua.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

sa va mai spun ca eu am fost iar s-o mufez pe maria ca s-a trezit dupa o ora?
is asa obosita...
si iar ma chinuie cu mancatul.
azi s-a trezit la 11, a papat o bucatica de paine cu unt si magiun si jumatate de iaurtel.
la 13 cand s-a culcat a papat tzatzica ca doar asa adormim, si i-am mai dar la 17.30 ciorbita de curcan dreasa cu out, o bunatate, si a luat doar cateva lingurite.
pe la 20 a papat cam 150 incarcat de mamaliguta cu branzica si san la 23.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

gata, pot sa dorm linistita, ca de cand am tot asteptat pozele cu keutu care-i tare frumos si bine facut.tortul arata super bine si el.
da ma "iau" si de tine cum m-am "luat" si de novus. 5 poze ? atat? si m-urile unde-s? ca eu nu le-am vazut.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

pe maia iar mi-a picat-o tantarii. is disperata, de 2 sapt nu i-au trecut bubitele.
tb sa caut plasturi pt tantari. vineri merg iar a dermato cu ea.ce mi-a dat dr e apa de ploaie.

ma duc la nani sa prind si eu vreo 2-3 ore legate.
noapte buna

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Mihaela: frumusica tare Maria si partenerul de joaca pe masura ei

Joanna: multumim frumos pentru comentarii

Mi-am permis sa stau mai mult, ca de cateva zile, Lucian se trezeste la 6-7 papa tatzi si apoi adoarme la loc pana pe la 9, e super bine fata de vremurile cand la 6 era in picioare.

Gata fug la , noapte buna!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Stai ca nu o sa pot sa dorm linistita, cuscra Cami pe unde esti, vrem niste poze cu Iulia(ni s-a facut dor) si Nico e avizata, nu ne-a mai vizitat de ceva vreme.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput