ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 16
mandruta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea Mandruta, nu dam cu rosii, ca doar nu esti tu vonovata ![]() dar eu chiar nu inteleg.......deci eu am inscris ( mai bine zis am depus dosarul) azi la 2 gradinite. Ce se intampla de fapt? Daca e efectiv inscris de una, il elimina la cealalta? sau cum? sau nu-l inscrie la nici una pe motiv ca a mai depus dosarul si la cealalta? intelegi ce vreau sa intreb sau nu explic eu bine? ![]() Mami de fetita si de baietel ![]() Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Cand se introduc datele in calculator deja se stie cam care sunt admisii. Daca apare in alta parte inscris respinge datele personale. Se primeste alt dosar in loc. Nu e ilegal sa depui dosarul in mai multe locuri. Am zis doar ca de aici vine ideea ca sunt foarte multe cereri si putine locuri. Orice ar fi, depinde de director.
mandruta spune:
Mai mult, nu stiu cate gradinite folosesc programul. Nu se verifica listele la inspectorat. Nu intereseaza pe nimeni asta. Se incearca tocmai sa se inscrie copii in mai multe locuri. Ati fi umite daca ati sti cate gradinite raman cu grupe incomplete. La noi s-au primit toate dosarele anul trecut si cred ca la fel va fi si anul acesta.
m
Eseea spune:
ok, ca sa fiu sigura ca inteleg bine : daca ( ,)copilul e INSCRIS efectiv de catre o gradinita ( nu doar ca am depus dosarul la acea gradinita ci efectiv il inscrie), cealalta il respinge de la inscriere pt ca l-a gasit DEJA inscris de prima. Asa mi se pare ok, metoda asta.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
mandruta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea ok, ca sa fiu sigura ca inteleg bine : daca ( ,)copilul e INSCRIS efectiv de catre o gradinita ( nu doar ca am depus dosarul la acea gradinita ci efectiv il inscrie), cealalta il respinge de la inscriere pt ca l-a gasit DEJA inscris de prima. Asa mi se pare ok, metoda asta. Mami de fetita si de baietel ![]() Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Cam asa ceva. Nr. de inregistrare nu e cel care se trece in registru, cu biletel. Se tine evidenta dosarelor. Daca insistati, puteti cere si nr cu stampila, dar nu stiu sa faca cineva asa.
boticelina spune:
Anya multumesc de raspuns. Direct la gradinita am inscris pisoiul, la grupa mica. Dar trag sfori pt asta inca de cand am nascut
. Am activat toata gasca de relatii/cunostinte, am facut inca de acum 2 ani materiale didactice si probabil voi mai face inca 5 de-acum incolo, logo-ul gradinitei e facut de mine, d-astea... Si ca maxima aroganta, am inscris doi, si pe-a mea si pe finutul meu care-i cu 2 saptamani mai mic ca fi-mea... Cred ca daca mai aude directoarea inca o data de "copiii Pascale" se ia cu mainile de cap 
Norocul meu e ca nu e o gradinita foarte cunoscuta si mai e inca una gard in gard cu ea, ambele cu program prelungit, care, maxima bafta, fac igienizarea de vara alternativ astfel ca daca n-ai concediu vara, sa nu ramai in plop cu cupilul.
Cu vaccinurile, am tot intrebat si parerile sunt impartite, eu i-as face Pneumo, pediatra e de acord dar varilixul refuza sa mi-l faca, cica e mai bine sa faca varicela cu gashca decat s-o evite putin de la vaccin si s-o faca in forma nasoala cand o fi mai mare... Deci sa iau si Havrixul in consideratie?
Monica si gargaritza
Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Si inca o intrebare de mama nebuna
: voi le-ati brodat numele pe hainute? Merita sa dau niste lovele pt niste etichete imprimate cu numele lor pe care sa le cos pe hainute? Ca eu imi aduc aminte de cand eram eu la gradi ca toate hainele erau brodate in stanga jos, pe tiv, cu numele meu...
Monica si gargaritza
Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
iubu77 spune:
eu am sunat azi la gradi de pe docentilor..si hahhh cica iara sunt toate locurile ocupate..si nu mai primeste dosare la gradi 52..dar perioada de inscriere nici nu a inceput..deci ce sa zic..
dar eu ma duc peste ea cu dosarul..uite asta ma enerveaza..si pun pariu ca jumatate din copii nici macar nu locuiesc in zona..
pun dosarul, cer numar de inregistrare si daca imi refuza copilul sa imi dea motivul in scris..si io numa las asa..fac o sesizare si la inspectorat daca nu mi-l primeste sa o verifice...ca efectiv mi-e sila..adica io stau in zona..dar sa-mi duc copilul la mama naibii ca nu are ea chef sa-mi ia mie dosarul..
si apropos ele sunt platite din impozitele pe care eu le platesc la stat..si din banii pe care tot noi o sa ii platim la FMI..deci cumva si pe banii mei..ma trateaza si de sus asa ca ea e dumnezeu..si eu un biet servitor..asta ma enerveaza la noi..atitudinea...si dispretul..ce tre sa vin din partea cuiva??? sunt eu cetatean al roamaniei, platitor de impozite..si am dreptul sa imi dau copilul la o gradi de langa casa.. oricum buna treaba ca tre sa primeasca toate dosarele..si sa imi dea si un bonulet cu nr dosarului..ca asa ei pot spune ca nu au primit dosarul...
CameliaBianca spune:
ralucis, mie nu mi s-a dat nr.de inregistrare, adica m-am gandit sa-i cer dar i-a sunat tel. si cum discutia era oricum la final am plecat.
iubu, daca apartii eu zic sa nu te lasi.
Ce criterii, este foarte multa subiectivitate la inscrieriile astea. Cat am completat eu fisa de inscriere venise o dna educatoare careia (de fata cu mine) directoarea ii spunea ca a venit cineva cu recomandare direct pentru ea si ca aveau un copil mai... "stii tu... din ala... ca X" dar avea numai 3 ani si educatoarea avea copii mai mari. La care educatoarea.. "n-are importanta, ne descurcam, cine l-a trimis?".
In rest avea dreptate si directoarea, era pe hol cu bunica o fetita de 4 ani, urma sa mearga tot la grupa mica, normal ca avea prioritate.
Daca as fi sigura ca nu vine nimeni care n-ar avea dreptul, ca intr-adevar nu primesc copii in plus etc. pe cuvant daca m-as supara.
xelanoimis spune:
Am depus si noi dosarul la gradinita nr.281.
Doamna directoare a fost foarte draguta :). Nu era aglomeratie, cand am ajuns eu, pe la 9:00, mai era o mamica, si abia cand plecam a mai aparut una. Nu am primit nici o chitanta sau numar de ordine.
Vor afisa listele pe 25.05, dar am plecat linistita si optimista. Ce mult conteza o persoana amabila, cred ca o sa-mi mearga bine toata ziua :)!