ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Azi am afisat si noi programul de inscrieri: 26aprilie-14 mai reinscrieri; 17mai-31mai inscrieri (sector 2)

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Stiti cumva daca au inceput inscrierile la gradinita nr.188?

Nu au inceput inca. Azi l-am dus eu pe Filip si nu s-a afisat inca nimic, de reinscrieri nu se aude nimic inca.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu am sunat azi la 3 gradinite diferite din sectorul 3 (cele pe care le am eu in vizor), la toate am primit acelasi raspuns: acum se fac doar reinscrieri, urmand ca inscrierile sa se faca incepand cu data de 10 mai.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Au inceput reinscrierile si la 188, au afisat in cursul zilei de azi. Reinscrieri de azi si pana pe 14 mai, iar din 17 pana la sfarsitul lunii mai inscrieri. Au 220 de locuri, nu scria pe ce grupe, dar probabil asta e in functie de varstele copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La gradinita 241 din sectorul 3 , treaba sta asa:inscrieri 10-21mai
Pentru dosar sunt necesare :
- cerere tip
- dosar carton colorat cu sina
- copie certificat nastere copil
- adeverinte salariat ambii parinti
- copii CI parinti
- 50 coli serox
- 3 mape transparente plastic

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

- 50 coli serox

50 - adica CINCIZECI de coli . Au uitat sa treaca si 300 de suluri de hartie igienica ...

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

buna fetelor,a-ti fost careva din voi la gradi 216 pentru inscriere?Eu am fost azi si am vb cu directoarea si mi-a spus ca nu mai sunt locuri,iar daca vreau sa inscriu copilul ,pentru anul viitor sa nu mai stau pana in ultimul moment si sa vin la ea prin ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bursucelu

buna fetelor,a-ti fost careva din voi la gradi 216 pentru inscriere?Eu am fost azi si am vb cu directoarea si mi-a spus ca nu mai sunt locuri,iar daca vreau sa inscriu copilul ,pentru anul viitor sa nu mai stau pana in ultimul moment si sa vin la ea prin ianuarie.

cum s-au terminat locurile daca nici n-au inceput inscrierile? pai trebuia sa intrebi si tu care a fost perioada de inscrieri, macar asa, informativ...sa vezi ca atunci dadea din colt in colt...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bursucelu

Dar usor te-a mai pus pe fuga. Nu mai acceptati explicatii de-astea daca vreti sa nu perpetuam situatia asta la nesfarsit! Idem si cu spaga si cu inscrierile din ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykymario spune:

Nu au inceput inca. Azi l-am dus eu pe Filip si nu s-a afisat inca nimic, de reinscrieri nu se aude nimic inca.

cand l-ati inscris pe filip la gradi,ati fost printr-o cunostinta sau v-ati dus pur si simplu asa fara sa cunoasteti pe nimeni.......
am inteles ca se intra foarte greu la gradinita asta daca nu ai pile ceea ce eu nu am si vreau neaparat sa-mi inscriu baiatul deoarece sunt insarcinata si de la toamna chiar mi-ar fi de mare ajutor daca baiatul ar fi la gradinita.....
am fost azi acolo si am vazut ca scria despre inscrire care incepe pe 17 oare primesc dosarele si inainte de 17 cu mici atenti, sau cum se procedeaza?vreau neaparat sa-l inscriu acolo ptr ca e aproape de casa si o sa vina celalt bebe
nu am intrat inauntru am fost doar afara dar baietelul meu afost super incantat nu mai vroia sa plece de acolo si spunea la toata lumea ca o sa se duca la gradinita ca e foarte frumos....

Mergi la inceput