Semnalati probleme tehnice aici

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Tot euO solutie ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Incerc sa imi modific adresa de mail, la care primesc mailuri de la membri, in profil si nu ma lasa, imi spune ca mai este folosita.
Cum sa fac?
Adresa care apare acolo, este o adresa veche de la birou.
Ma poti ajuta?

Multumesc anticipat!

Mamica fluturasului Andrei si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

mesaj postat initial de iileana

...din pacate sistemul implementat de Admin (nota explicativa moderator:primirea unui email in cazul in care s-a primit avertisment) nu functioneaza (ca, de altfel, nici instiintarea pe mail la primirea PM-urilor), ...

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

mesaj postat initial de iileana
...din pacate sistemul implementat de Admin (nota explicativa moderator:primirea unui email in cazul in care s-a primit avertisment) nu functioneaza (ca, de altfel, nici instiintarea pe mail la primirea PM-urilor), ...

Mesajul a fost abil ciopirtit in asa fel, ca sa se incadreze acestui subforum, incit nu se mai intelege care era de fapt solicitarea.

La un alt topic, Mirela (desprecopii) afirma:
Citat:
revin cu informatii dupa ce am discutat cu Admin.
Orice user care primeste un avertisment primeste si un email care ii spune cine este moderatorul care a actionat - pe adresa de email cu care te-ai inregistrat la forum.

Dorinta mea era cea de a afla cine este autorul avertismentului primit acum de mine.
Inteleg ca acesta este un drept al utilizatorului, cita vreme fusese implementat acel sistem de instiintare. Sistemul nu functioneaza (nu am primi mail. nu, nu e nici la spam) astfel incit am ales aceasta cale pentru rezolvarea dilemei.

Deci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Pentru iileana: Referitor la anunturile de avertismente, vezi mesajul separat din cadrul acestui forum (pus astazi). De acum avertismentele vor fi trimise pe PM.
Pentru ca spui ca nu ai primit mailul, avertismentul a fost dat de Marius.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Nici la voi nu merge sa vizualizati ultimele 15 subiecte la care a raspuns un membru ???
Adica dau click pe un nick si vreau sa vad la ce subiecte activeaza si nu se deschide ...

Mai ai aceasta problema? Ce browser folosesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Florin, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Nici la voi nu merge sa vizualizati ultimele 15 subiecte la care a raspuns un membru ???
Adica dau click pe un nick si vreau sa vad la ce subiecte activeaza si nu se deschide ...

Mai ai aceasta problema? Ce browser folosesti?

Nici la mine nu merge de ceva vreme, chiar acum un minut am mai verificat odata.

Si eu am incercat sa-mi schimb adresa de mail de 2 ori si n-am reusit, ma lasa sa completez tot si apoi imi apare tot adresa veche.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

croitoreasa cea viteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nici eu nu mai primesc mail cand primesc mesaj nou. Imi era foarte util. Nu mai exista optiunea?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

De aseara(asta noapte mai bine spus)se tot "impiedica"forumul:

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/forum/topic.asp, line 496

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput