Semnalati probleme tehnice aici
Raspunsuri - Pagina 3
marybehappy spune:
Buna!
Am si eu o problema cu mesajele private.Pe e-mail imi apar 2 mesaje de la doi membrii ai forumului si cand intru aici sa verific mesajele noi nu-mi apre nici un mesaj.
Multumesc!
Mary
Marunzika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii marunzika, ne uitam si iti dam un raspuns cat de curand. |
Cat de curand?
Puppi Energia
24.08.2007
claujro spune:
La "Arata toata lista de emoticoane" imi apare eroarea:
Microsoft VBScript runtime error '800a0046'
Permission denied
/forum/pop_new_smiles.asp, line 102
szivarvany spune:
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'
Timeout expired
/forum/topic.asp, line 496
cand incercam sa citesc un topic.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mamicaty spune:
am incercat sa pun si eu poze in album cu puiul meu dar nu merge imi da eroare si zice k dak se repeta sa contactezi forum anunturi tehnice,pozele sunt mult mai mici de 100kb fiecare
admin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro La "Arata toata lista de emoticoane" imi apare eroarea: Microsoft VBScript runtime error '800a0046' Permission denied /forum/pop_new_smiles.asp, line 102 |
Aceasta problema am fixat-o. Multumim de semnalare. Ne uitam si la restul problemelor semnalate...
O zi buna Echipa Desprecopii.com
marybehappy spune:
Buna Admin/Florin!
Am semnalat mai sus o problema cu primirea mesajelor in inbox-ul DC.Resemnalez ca intre timp am primit un mesaj in inbox de la o persoana de pe DC, dar pe 14 inie in e-mail imi apare ca mi s-a trimis un nou mesaj care insa nu apare in inbox.
Astept raspuns!
Multumesc!
Mary
Marunzika spune:
La noi s-a rezolvat pr ! Spre surprinderea mea, am incercat azi din nou sa pun poze in album si a mers. Multumim!
Puppi Energia
24.08.2007
angipangi spune:
la mine nu s-a rezolvat,nu pot sa sterg si sa pun poze in album ,imi apare fostul nik
sper sa rezolvati