*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (108)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:


Posibil sa aiba o usoara stare febrila in special seara - noaptea la aparitia unui premolar. Mi s-a explicat ca premolarii nu sunt asa taiosi ca restul celorlalti dinti iar din cauza ca au patru colturi pot genera ceva probleme pina reusesc sa strapunga gingia. Poti sa ii dai ceva antitermic , usor dca ti se pare care are nopti agitate insotite de stari febrile.

Eva imi arata cu degetul cand o doare dantura. La noi au rasarit toti caninii si spre surprinderea mea nu etapa cand au strapuns gingia a fost problematica ci acum cand cresc. Imi arata frecvent cu degetul buba si duce mina la dantura fie prin obraz fie chiar in gurita exact la dintele care o necajeste. Ai incercat sa o intrebi pe Elisa ? Sunt curioasa daca ti-ar spune unde o doare.

Da , am luat somnifere timp de cca. 3 saptamani in ciuda tuturor convingerilor mele , am facut un compromis si le-am luat. Atunci cand am crezut ca imi ajunsese cutitul la os. Singurul efect benefic pe care l-au avut a fost o perioada de 2 - 3 nopti consecutive in care am dormit integral.
Inainte de a lua respectivele somnifere ma trezeam sistematic undeva in intevalul 5-5,30 si nu mai adormeam deloc pina dimineata. M-am bucurat cand am avut cele 2-3 zile consecutive de somn plin.
Credeam ca s-a rezolvat si am reusit sa trec de intevalul pacatos. Nu a fost sa fie .
Dupa cele 2-3 zile a revenit perioada trezirilor matinale ...undeva in intervalul 4-4,30 . Cea mai lunga noapte de somn , pe durata cand am luat somniferele , a fost pina in jurul orei 5 fara un sfert.

Concluzie : imi trebuie o autoanaliza pentru a depista "buba" , care sunt solutiile si apoi sa accept una din solutii.Deocamdata nu am suficienta disponibilitate pentru o autoanaliza asa ca nu am decat sa mai rabd si sa inghit pina o sa imi vina cheful sa descopar cine-i croncobaurul care imi saboteaza sinapsele si neuronii. Iar somniferele nu pot face asta.

Oricum sunt dezamagita de asa zisa lor titulatura : somnifere.Imi imaginam ca daca se numesc asa le iau si gata , ce mai stam la discutii , dorm fara comentarii . Asa ca si cand ti-ar trage cineva un par in cap si cazi lat pina dimineata. Mdaaaa.....aiureli. Cel putin pentru mine au fost aiureli chestiile acelea nominalizate cu titulatura relaxare , somnolenta , bla , bla .

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mirtha, sa nu-mi zici ca iei somnifere . Apare si al 5-lea dintos si e unul baban de aceea cred ca are putina febra noaptea.
Hera, sa vii cu vesti bune!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra



Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna ziua, mamici!
Am revenit si noi aseara acasa, am fost in capitala. A fost frumos, cam obositor pentru Teodora am tot umblat, din casa in casa (ca tiganii cu cortul ), lume multa, copii, pe scurt n-a mancat si n-a dormit mai deloc, ne-am intors cu 100 de grame mai putin, de parca am fi avut prea multe.

Otilia, , din pacate la noi a fost/e frig si in casa, nu numai afara, nu ne-au mai dat caldura de la 1.04 si deja am ajuns la 17 grade , abia reusesc cu aer conditionat, calorifer electric sa mai ridic temperatura spre 19-20 grade, greu mai ales ca nu se incalzeste bine o camera ca trebuie sa mut incalzirea in alta, abia astept sa se incalzeasca mai mult afara. Ma consolez cu ideea ca vara cand lumea lesina de caldura in apartamente la noi e racoare. Si a prins radacini ideea unei centrale de apartament ca asa patesc in fiecare primavara si toamna.
Ma bucur ca ati inceput sa umpleti gurita de dintisori, sa creasca mari, frumosi si fara probleme.
Nu ne-ai pus si noua niste poze cu ouale vopsite natural, poate incercam si noi la anul.

Olivia, felicitari, sa ai o sarcina usoara de acum incolo, un bebe sanatos si nastere la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mirtha, stai asa ca mai ai putin si incepi serviciul. Si o sa fii asa de ocupata cu alergatul de colo colo ca o sa dormi bustean noaptea. Oricum vine vara, plimbari toata ziua in parc, somn de voie seara.
Acum sincera sa fiu si eu ma trezesc involuntar la 4 dimineata cel tarziu prima data, asta e ramasita alaptarilor dese si ultradese , dar adorm repede la loc desi tare bine ma simt dupa 6 ore legate de somn.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Urez si eu cu intarziere si cu scuzele de rigoare, La multi ani, andy si bebecris. Aveti parte de sanatate, bucurii si implinirea dorintelor pe langa puisorii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

La multi ani Andi , Bebecriss , Hera si Daniela ! Sanatate si multe, multe impliniri ! Rog sa imi fie iertata intarzierea , in special Daniela...din 28 martie pina acum a trecuuuutttt...Parca 28 imi iesise la calcul. Stau foarte prost(a se intelege dezastruos) la capitolul calcule matematice si memorie.

Multumesc mult pentru urari , 30 e data, dar urarile nu sunt chiar foarte tarzii, fiind in Saptamana Mare am amanat petrecerea pentru weekendul acesta. Speram sa iesim la un gratar acolo unde ai fost tu la pescuit, dar se pare ca iar ploua in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55
[brPiciul meu a inceput sa mai schimbe culorile la mancare. A mancat zilele astea ciorbita de pui, mancarica de fasole verde cu pui, carne la gratar...deci isi revine. Sper sa nu mai faca pe mofturosul. De mucisori a cam scapat...in schimb are un harait in piept care nu cedeaza. Initial am zis ca e de la muci, dar vad ca persista.

Bravo! Va doresc sa scapati o data de stafilococul ala, parerea mea e ca daca nici de data asta nu cedeaza sa ajungeti la un specialist in problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Am mai pus si eu poze facute chiar in ziua de Pasti
http://family.webshots.com/slideshow/577242085FimxXH

Tare dulce cozonacica si are niste obrajiori nici nu zici dupa ei ca-i slabuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

ii un slabanog si jumatate, ma mir de unde are aproape 11 kg..

Ce faceeee???? Slabanog la 11 kile? Pai noi astia cu nici 10 ce sa mai zicem ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Da am emotii azi la eco, dar sa speram ca va fi bine. Va voi scrie imediat ce vin sa va dau vesti.

Bafta! Tinem pumnii si te asteptam cu vestile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
Hera , Fluturasha , Olivia va doresc bebei sanatosi , sa mearga sarcina struna si aveti nasteri usoare !




Mirtha, multumesc pentru urari....sper sa ai gura aurita. O sa va anunt in curand daca e .

Mergi la inceput