*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (108)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumesc tuturor pentru urari !

Sanatate si numai bine va doresc !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mirtha si Cherie LA MULTI ANI cu bucurii si satisfactii din partea minunilor de copii
Ginye gandeste-te doar daca iti mai doresti sau nu, un bebe, nu te gandi la riscuri. Altfel te ingrijorezi prea mult si va fi o perioada foarte stresanta cand poate fi una de bucurie
Aleinad cateodata uitam cat de fragila este viata si cum totul se poate sfarsi intr-o clipita...imi pare rau pt prietena ta
Dandusa mult succes cu alaptatul. Desi eu nu am trecut prin aceasta frumoasa experienta, mi se pare buna ideea de a lua pastile pt a stopa lactatia si astfel bebe vede ca desi mami ii da tzatzica laptic nu mai vine

Va multumesc tuturor pt aprecierile la adresa lui Raphael.

Si am vazut si eu poze cu Ioana si Darius.....de care sunt indragostita irecuperabil, 2 copii superbi, adorabili pe care astept sa-i cunosc mai indeaproape Pupici cuscra
Si gemenasii de Elsels sunt foarte scumpici si dragalasi. Esti o norocoasa sa ai gemeni si totusi cum te-ai descurcat de la nastere si pana acum cu ei? Banuiesc ca ai avut ajutor nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La multi ani, Mirtha si Cherie!

Fetelor, multumesc tare mult pentru complimentele la adresa cretzelor mele Sunteti niste dragute

Eu le imbrac tare subtirel, pe cuvant. Ale mele sunt calduroase rau, si tare ma feresc sa nu transpire, ca e mai rau decat sa le fie usor rece. De exemplu, Rebecai nu i-am dat caciula toata iarna (poate in vreo 2 dimineti cu adevarat geroase). Nu i-am dat deloc strampi pe sub pantaloni, la gradinita s-ar fi copt, nu alta.
La Cati am renuntat la caciulita de vreo luna, adica de cand avem ziua peste 6-7 C, are par suficient incat sa-i tina caldut Afara o scot doar in bluzita si un hanorac de mult timp (exceptand zilele ploioase). Azi am avut afara 16 grade, eu am stat la plaja in tricou, iar pe Cati am tinut-o doar in bluzita (Rebeca facea plaja in tricou si chilotei la un moment dat).

Bravegirl, ce bine ca ai posibilitatea sa stai mult la mare E recomandarea principala a medicilor dupa bronsiolite repetate. Si noi o vom duce pe Cati 10 zile cu siguranta, inca nu ne-am hotarat unde exact, dar va fi la malul marii.

Ma duc sa le pregatesc de nani, Cati a avut o luna de somn foarte bun noaptea, imediat ce i-au iesit toti molarii. Acuma de vreo cateva nopti a reluat trezirile, o chinuie caninii. Abia astept sa-i iasa toti, ca tare bine e sa dormi toata noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Anca, da de Toplita aia e vb . am fost in tabara la Homorod, in clasa a 3-a,ne-au dus si in Toplita si am fost si-n prin jud Mures tot in tabara; la Sovata, in cl a 2-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Seara buna, mamici

Am vazut o gramada de poze cu copilasi frumosi, am intrat sa va salut, ca de citit citesc ce scrieti constant.
Succes celor ce se lupta cu intarcatul in perioada asta si nopti linistite tuturor!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Anca da s-a desfundat , mai are ceva (mai grosi si urati) dar o desfundam cam de 2-3 /zi ..nu se compara cum a fost 1 zi si jumatate in weekend atunci curgeau non-stop si de asemenea tot asa se si ineca uuuufff bine ca a trecut .Siropele nu i-am mai dat de cand am "rezolvat-o" cu nurofenul dar nici febra peste 38 nu a mai facut , de 2 zile nu mai are deloc , sper sa fie ok .Cat despre complimentul cu varsta cunosc destul de bine , am multe patanii de genul acesta si inainte si dupa ce am nascut-o pe Paula .

Lauramiron am vazut pozele , tare frumusica s-a facut Cati si nu pare asa grasunica cum zici tu , e inalta ? poate de aia , oricum seamana tot mai tare cu sora ei ..si au un par frumoooooos de numa si ondulat si stralucitor

Cami bine ai mai intrat pe la noi , te asteptam la povesti

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi
[Si gemenasii de Elsels sunt foarte scumpici si dragalasi. Esti o norocoasa sa ai gemeni si totusi cum te-ai descurcat de la nastere si pana acum cu ei? Banuiesc ca ai avut ajutor nu?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
23.10.2008

in primele luni am avut ajutor. de la vreo 4 luni ne descurcam singurei. mai mergem pe la bunici, mai vin ei pe la noi. este greu dar trebuie sa facem fata

Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Seara buna, mamici

Am vazut o gramada de poze cu copilasi frumosi, am intrat sa va salut, ca de citit citesc ce scrieti constant.
Succes celor ce se lupta cu intarcatul in perioada asta si nopti linistite tuturor!

Cami

pe cuvant ca de florii m-am scormonit de nr tau, si cum nu l-am gasit am tinut-o pe gynie de vorba si pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata! Poftiti la o cafea fierbinte.

Babyzapi, multumim pt cuvintele frumoase! Mai, tu chiar te-ai indragostit de baiatul meu!

Otilia, cum te simti azi?

Camelia, hai la scris!

Anca, are dreptate Amalia, super compliment, inseamna ca tu chiar arati ca o pustoaica.

Azi dsoara mea ar fi plecat cu baiatul la gradi. Era numai in maieut si, cand vazu ca el se incalta, fuga-fuguta si ea, isi lua pantofii si caciula si se posta la usa, sexi nevoie mare, gata de plimbare.
Eu am racit, ma doare gatul si am nasul infundat, sper sa-mi treaca repede.

Ma duc sa deschid capitol nou.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Capitolul 109

Mergi la inceput