*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (108)*
Raspunsuri - Pagina 18
Amalia spune:
Berthaaa am vrut sa-ti zic ca m-am uitat inca de dimineata la pozele cu frumosii tai.
Ma bucur ca ai rezolvat problema mersului cu masina!
Ginye tot inainte cu papica!
Cat priveste bb2, te cred ca esti stresata, dar eu l-as face. Riscul exista in oricare din cazuri. Cu Dumnezeu inainte!
Otilicaaa imi pare tare rau pentru mijlocul tau!
Multa sanatate, iubita!
Sa ne tii la curent cu Ana.
Aleinad ce copii frumosi ai!
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!
Condoleante pentru colega...
Criss multa sanatate!
Anca tot inainte cu olita!
Wow, super tort a primit Sara! Aveti niste ochi de ma dati pe spate!
Loryd ce-ti face finutul? A venit pe lume deja? Multa sanatate mamicii, nastere usoara si recuperare cat mai rapida!
Elsels ce baieti harnici si scumpi ai tu acolo!
Doua ajutoare de nadejde!
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei, sunt frumosi foc!
Oceanborn, Dandusa, Anca, Printesa multa bafta cu intarcatul!
Va tin pumnii sa decurga usor! Luati-o incet si cu rabdare si sigur va merge bine!
Multa sanatate!
Printesa buna intrebare!
M-ai distrat teribil cu ea. Pot si eu sa fiu???![]()
BraveGirl multa sanatate si sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare!
Si eu astept pozici...![]()
Mirtha coldoleante!
Greu sa trecem peste momentele astea din viata... Legat de Eva, m-a distrat cand ai zis de mancarea pisicii
. Eu am ras d enumai....dar tie nu cred ca ti-a ars de ras
. Oricum ai un copil tare istet!
poze aniversare 1 an
Amalia spune:
Aoleu, cum am putut eu sa uit de cretulinele Laurei
. Ete de aia nu am nominalizat eu zilele trecute
... Chiar ca ai niste vedete in devenire!
poze aniversare 1 an
anca_27 spune:
Mirtulici, ca tot te simt trista, pot sa-ti spun La Multi Ani cu 3 sferturi de ceas inainte de 12?
Sanatate si Iubire! 
Pun acu ca maine-s prinsa si ce-a reusit azi z; am tot vrut sa-i dau iaurt, ea nu si nu, si-am lasat-o singura...
Night-night!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
bertha spune:
Fetele, vad ca ati bunghit sarailia, asa e, e un fel de baclava, dar rulata aprox ca un strudel. M-am specializat pe dulciuri de post.
Dandusa, asa mi-a mers la suflet mesajul tau, nu stiu cum faci tu, ca mereu scrii exact ce as vrea eu, dar nu pot, din lipsa de talent si de capacitate de sinteza. Pe langa ce ai scris tu si celelalte Milkute dragi, as adauga faptul ca eu nu pot dormi omeneste nici in rarele nopti cand se trezeste doar de 2-3 ori. Parca-s nebuna, ma trezesc si din 10 in 10 min uneori, dimineata sunt varza.
Ginye, noi suntem un exemplu clar in care al doilea copil a avut acelasi tip de pb cu primul, numai ca mult mai grav, ma refer la alergie la peste versus alergie la lapte si oua. N-am stiut dinainte ca exista un risc atat de mare de repetitie, alergia baiatului am tratat-o superficial, nu ne-am informat prea mult, am luat-o ca atare. Cred ca asta ne-a ajutat mult, probabil ca am fi ezitat daca am fi stiut, insa tot cred ca am fi facut al doilea copil. Si cand ii vad cat de dragalasi sunt, uit de tot ce am tras cu ea si ma imbarbatez pt ce va urma pana va fi si ea ca ceilalti sau macar pana va ajunge in stadiul sa nu fie periculos sa consume lactate si oua. Decizia numai voi puteti s-o luati, da' simt eu asa ca inima ta mai are nevoie si de-o fetita.
Elsels, si eu am remarcat freza baietilor, asa au vrut ei, sa aiba ceva sa-i diferentieze clar.
Ocean, da-ti peste gura in privinta mea, imi ajung 2 nebunoi...uneori am impresia ca au supt Red Bull, nu lapte.![]()
Ma duc la nani.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
fluturasha23 spune:
Neatza, neatza! Va invit la 

Mirtha si Cherieactiv
Sa fiti sanatoase si iubite!
Sa aveti parte numai de lucruri bune!
Olivia26 spune:

La multi ani, Mirtha!!!!
La multi ani, Cherie!!!!
Sa fiti sanatoase si fericite!
Vaaai, cat de frumosi pot fi cozonaceii nostri si fratiorii lor, am stat aseara pana tarziu la admirat poze, nu m-am lasat pana nu le-am vazut pe toate
tare frumooooosi, care mai de care mai isteti, mai dulci si mai scumpi

Sper sa reusesc sapt asta sa revin cu un mesaj mai lung. Mi-e doooor de voooooi
si
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
LA MULTI ANI si multa sanatate Mirtha si Cherie!
Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti si sa va bucurati de cei dragi voua!

poze aniversare 1 an
Mirtha spune:
Multumesc pentru urari mamici !
Sanatate si mult noroc tuturor !
Cherieactiv La multi ani si numai bine iti doresc ! 
Sa va povestesc : la fereastra dormitorului nostru si-a facut cuib o familie de gugustiuci.
Aproape in fiecare an avem pe la cate o fereastra astfel de musafiri. Numai ca de fiecare data si-au parasit cuibul si au abandonat oul .
Sper ca de data asta sa nu repete figura. Le-am pus graunte si nuci iar in ultimele 2 zile am observat ca nu se mai sperie asa usor cand ne vad sau cand deschidem geamul. Acum am incercat sa "improspatez" rezerva de graunte dar venise si o vrabiuta in vizita si se servea tacticos.
Eva a inteles ca nu trebuie sa se apropie foarte mult de fereastra si admira de la distanta : guciuchhiiii !!!![]()
Am plecat la bucatarie , incerc sa mai intru.
Alina
mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
bertha spune:
La multi ani, Mirtha si Cherie! Sanatate si mult noroc!
Fluturasha, , buna cafeaua, multumim!
Ce dragalasa e Zibe!
Loryd, ce face finutul?
Bravegirl, iti doresc sa depasesti cat mai curand starile astea proaste. Cand pui poze, da link, te rog.
Am uitat sa va spun ca a mancat f bine Ioana aseara musaca.
La inceput a fost sceptica, a marait puternic, apoi am reusit s-o fac sa guste si a mancat o portie frumusica.
Tot din capitolul "ce am mai uitat sa povestesc": eczema a trecut f repede si abia se mai vede o pata pe piele. Problema e ca a ramas fixata pe bubita respectiva, ia crema, isi ridica manecuta si vine la mine s-o ung, ii tot spun ca s-a dus, dar nimic, nu percuteaza, cred ca mult timp o sa mai bibilim pata aia.![]()
Unde-s pozele cu cretulinele? Le-am ratat!![]()
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana