*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (108)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

si eu in clubul 'vreau sa intarc'
personal,mi se pare imposibil.am incercat sa-l adoarma Claudiu,dar a iesit urat.l-am adormit in cam cu tati si am dormit in camera alaturata sa doarma fara miros de tz,poate asa nu se mai trezeste.a dormit mai bine,este adevarat dar si cand s-a trezit,ne-au stiut toti vecinii.dupa cateva minute de incercari,mi l-a adus Claudiu sa-l linistesc.de cum a intrat in cam,s-a potolit baiatul.apoi a asteptat cuminte sa pregatesc sanul si s-a inruptat cu sete.ziua ii tin mult afara si nu cere niciodata tz.dar in casa,ma trage,ma striga,ma alearga.azi am avut ultima zi de antibiotic.am facut o alta mastita,parca si mai urata.durerile de cap,inca le mai simt.au fost n zile de supt din ora in ora,alternand cu de 2-3 ori pe zi si a fost de ajuns o zi mai usoara ca sa fac mastita.atunci am zis ca-l intarc,muream de durere la alaptat,dar pompa piticul des si mai bine ca el,eu nici ca reuseam.asa ca am lasat sa treaca si sa mai revizui.ce sa revizui frate,ca doua zile sant bine,doua nu si toti din jurul meu au de suferit.cu ce pret?!pretul alaptatului pana cad din picioare de oboseala,pana ajung in faza 0 cu rabdarea si devin cruela?!no way,nu vreau sa ajung acolo!!vreau ca puii mei sa aiba o mama echilibrata,odihnita si dornica de joc ,nu de somn,dornica de nazbatii,nu de limite.acum sant intr-o faza neutra.aseara am dormit mai bine si parca nu l-as intarca zilele astea,dar dupa o alta noapte dezastru,sigur o sa vreau.bai,si mie se pare imposibila procedura.nu stiu cum sa apuc de fapt,cum sa incep.nu pot sa-l las sa planga.se enerveaza repede cand vrea tz si plange cu foc.2-3 min de plans de tz,echivaleaza cu 10 min de plans de cazatura.ma gandeam sa iau pastile pt oprirea lactatiei(exista si homeopate) si atunci sa-i explic clar ce s-a intamplat si gata.usor de zis........................offfffff.............

ps:am admirat si eu pozici frumoase cu puii mici de Bertha...,doamne ce ochiosiiiii ai!ce copii frumosi!am remarcat ca pozele alterneaza,super!apoi am vazut ochisori albastrii de zibe scumpa cu un tort minunat.Anca,fatah,frumoasa si odihnita arati!iti sta super freza asta!apoi,am admirat gemenasi constanteni.poate ne vedem prin parcapoi,Raphael cu ochii ca maslina.beiii,ce baiat atragator are mama Iza,
Loryd,si eu vreau sa ne vedem la pitici sau la nisip

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Anca ce bine te inteleg ! si eu m-am tot gandit, ba ca-l mai alaptez ba ca reduc supturile, dar nu mai merge, m-am decis. m-am saturat sa ma trezesc dimineata mai obosita decat m-am culcat . uneori Thomas doarme toata noaptea, rar dar se intampla, si ma simt mai tanara cu10 ani dupa un somn bun. sunt constienta de faptul ca intarcat nu este egal cu nopti dormite , dar totusi o data intarcat se mai trezeste si tati cu el nu doar eu, acum degeaba se trezeste cu el , atata plange pana-l iau eu in brate..
eu imi fac griji de cat lapte o sa bea, nu prea il incanta dar din cand in cand serveste cu paiul, ma gandesc ca o data intarcat posibil sa il accepte, cel putin sper.
acum de ex, imi pocneste sanul dar mai stau pana diseara, ieri parca era mai plin, sper sa se reduca incet incet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mai fetelor care inca alaptati....aveti toata admiratia mea, pe cuvant!! Tare complicat cu santajistii astia mici...

Am vazut poze tare frumoase cu gemenii Gabriel si Mihai (de ce sunt tunsi diferit?), cu frumusetile Berthei, cu dulcineea de Z, cu Eva si pulpele de pui, cu Eva si Dimitrie....copii tare frumosi
Ma duc sa mai vad ceva copilasi

Am adaugat si eu cateva poze recente aici http://good-times.webshots.com/photo/2816647330104281140bvhjoY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fete dragi, multumim pt cuvintele frumoase, ma bucur ca v-au placut pozele.

Daniela, of, chiar bulversanta vestea cea rea, of, of, cum e viata uneori.
Noi acum am fost pt prima data in lunca dupa marea renovare, ne-a placut mult. Am ajuns chiar in ziua de Paste la 10 dimineata si eram numai noi. Dupa un timp s-a mai populat cat de cat.
Ce m-ai distrat cu betele infipte in pampers!

Anca, ma bucur ca te-au inveselit pozele. Eu te inteleg perfect , si pe tine, si pe Ocean...eu de-aia am si tacut malc o saptamana, ca numai despre as fi scris. Eu zic mai bine intarcat, decat sa fii in situatia sa-ti respingi propriul copil, asa cum fac eu. Noi mai avem o luna pana la noul set de analize si atunci vom lua o decizie.

Otilia, chiar ai dreptate, trebuie muschi pt cocotatul in sertar. Eu deja nici nu mai tresar cand o vad in sertar, m-am consolat ca nu ar cadea de sus, na, ce sa mai zic...sper sa se plictiseasca si de sportul asta.
Drumul la Craiova a fost super, barem la intoarcere a dormit continuu. M-am facut cucoana mare, stau in fata si ei ambii in spate. Pt noi chiar e o realizare. Sanatate multa!

Elsels, superbi sunt gemenasii tai!

Ramo, Ioana inca are ditamai fontanela, la 17 luni, inca nu-mi fac griji, baiatului i s-a inchis la 20 de luni.

Ralucutzza, toti copiii pari mai mari in poze, ha, ha, si mie mi se par toti mai mari decat matzulina mea.

Amalia, voi ce mai faceti?

Malinas, Carmendu, o vorbulita mica, va rog!

Nu mai stiu ce vroiam sa va spun. A! Am facut sarailie si era sa ne mancam si degetele. Si acum ma duc sa fac o musaca, azi sarim plimbarea de seara.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Bertha, n-am inteles ce-ai facut de v-ati lins degetele?! Ca si eu as face, ca-s in pana de idei....
A! Am facut sarailie si era sa ne mancam si degetele. Si acum ma duc sa fac o musaca, azi sarim plimbarea de seara.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Uff, ce aiurea am scris mesajul de mai sus Bertha, sper ca ai inteles, nu stiu ce e aia "sarailie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Laura, hai ca e buna intrebarea, si eu vreau sa stiu. Ai doua cretuline frumoase!
Eu cu neuronul meu bulversat mi-am dat seama ca se poate face cremes/cremsnit din foietaj, asa ca sambata am facut unul. In crema ,in loc de albusuri am bagat frisca , sa nu-i dau albus crud lui Thomas, i-a placut de numa'..nerusinatul, mancarea nu-i buna...

Bertha, despre respinsul propriului copil, chiar ii zisesem ieri sotului ca deja uneori(de obi cand sunt obo..)cand il vad pe Thomas venind inspre mine,cu o anumita viteza, o anumita mocutza deja imi vine sa fug... in loc sa ma bucur, chiar daca uneori nu vine la "tete". Al meu copil e foarte afectuos, ne pupa foarte des, ne imbratiseaza, ne face draga draga, uneori vine sa ma imbratiseze iar eu ma simt vinovata ca mi-au trecut o secunda prin cap idei cum ca ar veni la titi... of la voi e si mai greu, avand alergie la lactate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

miss you
kiss you

pe cuvant daca mai am energie sa mai scriu

dandusa.... desi ma stii cat de tare militam impotriva bulinelor de ablactare ( parca asa ii zice), cel mai probabil asa il voi intarca pe cris

io mai am si unul pe care tre sa il despart de biberon
mi-a rupt sufletul aseara cand l-am vazut cat sufera; vrea lapte si nu poate sa il bea din cana.
in momentele astea nu mai vreau sa fiu mama lor, pur si simplu. ie-te io vrea sa fiu tata, se poateeeeeeee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anca, Dandusa, Ocean, Va imbratisez cu drag, sper sa luati cea mai buna decizie pt voi. E tare greu....
Otilia, imi pare rau sa aud de spatele tau.
Am vazut o groaza de poze cu cozonacei si cozonacite, toti niste frumuseti.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

A...noi spunem sarailie la un fel de baclava. E f bun.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput