*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (108)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

neatza!
dam o delicioasa cui n-a savurat-o inca

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
http://family.webshots.com/album/577165973zWQbhz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Multu de , Loryd. O savurez rapid ca imediat e sus pitica.

Ne-am strans si noi acasa, a fost o sapt grozava, cu nopti cu doar cate 2 treziri , dupa zburdat prin curte si alergat miei, oi, gaini, cocosi, curci, cai, vaci, caini, pisici, tot ce-am gasit in curtile alor mei si ale vecinilor.
Azi noapte insa z si-a reluat trezirile, sa simtim ca suntem acasa.

Vazut poze peste poze cu minuni de cozonacei, Thomas cel cu bujori, Sophie, floare-ntre flori, Iulia careia-i dau 2 anisori linistit (pare tare mare), jucause de Monica, Ana cu bolero, Rapha imblanzitor de tigri, sper ca n-am omis pe cineva, sa ne traiasca cozonacii.

Anes, chiar, 1 an jumate!

Ah, si vazui burta nerelevanta de Oliv (felicitaaaaari, mami!), eu nu cred pana nu vad eco cu data si nume.

Mirthoc, scoate o majoreta si pt mine, poate-poate, luna asta `coloram` serios, ca-n lunile trecute ne-am prostit doar de cate-o data si nimic, poate cu tot cu prezicatoarea iese ceva.
Tot treziri? Tin pumnii sa gasesti buba.

Elsels, bun-venit, ti-e activ PM-ul (mesajele private)? Iti explicam acolo ce si cum cu pozele, daca nu te descurci. Spune doar.

Ramo, cat e de mare fontanela? Eu zic sa nu te stresezi, si z de-abia acum a scos al 7-lea dintoc, vad ceva colti de premolari sub piele, dar nu e stres. Ies ei. Sigur mai sunt cozonacei doar cu atatia dinti si fontanela neinchisa, fiecare cu ritmul lui. Scoate-o afara, la soare, e tot soarele ala, si lasa kupilu in pace, fontanela inca are timp sa se inchida.... pana la cate luni, fetelor? 18?

Laura, fost-ati la Cj? Ce vreme e afara... dar na, trebuie si ploaie.

Sigur mai am multe de zis, sa recuperez , dar nu-mi mai vine acu, dau send ca e mai sigur ... poate pun si ceva pozici mai incolo.

Ama, Bertha, cum fu in deplasari? Ce mai fac mariceii?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Multu de , Loryd. O savurez rapid ca imediat e sus pitica.

Elsels, bun-venit, ti-e activ PM-ul (mesajele private)? Iti explicam acolo ce si cum cu pozele, daca nu te descurci. Spune doar.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

este activ PM.
astept indrumarile voastre.
multumesc

Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elsels bine ai venit! Sa-ti traiasca gemenasii si sa te bucuri de ei! Cum te descurci cu ei? Te ocupi singurica?

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Of ca s-a racit Sofi si e plina de muci se tot ineaca cu ei , nu poate dormi ,respira .Nu ne lasa sa o aspiram deloc,e un adevarat circ (cand era mica statea la aspirat ).Are si febra de azi dimineata 38,6 sper sa nu mai creasca .I-am dat Nurofen sirop de 2 ori ieri si cred ca l-am dat in interval prea scurt si a avut dureri de burtica ca numai alea mai lipseau .Nu va zic cum a fost noaptea ...
Voi ce remedii le mai dati in situatii asemanatoare ?

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata mamici !

Loryd multumim mult pentru link. Ne intereseaza orice locatie pentru pescuit care presupune o zona mai izolata de civilizatie. De ceva timp tot incercam sa ajungem fie la Gura Portitei fie la Mila 23. Presimt ca anul acesta vom reusi.
Sunt convinsa ca va trece si perioada aceasta de mofturi si fetele vor intra pe un fagas normal. La micul dejun a mincat bine insa cand a spus GATA i-am comunicat ca mai avem de mincat. A tras un urlet sfasietor , am lasat-o sa picure 2-3 lacrimi dupa care a continuat sa manice. I-am dat si eu , a luat si ea , i-a dat si lui bb. A doua oara cand a spus GATA m-am oprit pentru ca am apreciat ca mincase bine.(un ou , 2 felii de cascaval cam cat palma ei, 2 felii de rosie , cca. 50-70 g de peste si vreo 3 lingurite de iaurt.)

Oceanborn ma bucur ca Thomas a avut o cina productiva. Va doresc multa pofta in continuare !

Anca nu ma apuc de prorocit, imi lipseste talentul cu desavarsire. Dar iti pot da o mina de ajutor cu calcul : incepind cu a 10 zi a CM un contact pe zi pe o perioada de 7-10 zile. Daca nu se poate 1 contact /1 zi incercati cel putin 1contact / 2 zile. Numararea celor 10 zile incepe cu ziua 1 cand a inceput menstruatia calculul fiind util in special persoanelor care nu au un CM regulat. Te astept cu vesti despre linute multiple.Ma bucur ca v-ati simtit bine .

Otilia si mamicile care aveti probleme cu greutatea puiutillor , daca suspectati o lipsa a poftei de mincare fara cauze anume care se prelungeste pe o durata mai mare de 2 saptamani, chiar o usoara anemie puteti incerca sa le dati castane fierte.
Prin camara mea se mai gasseste o plasuta iar daca si la finalul saptamanii viitoare voi constata ca Eva s-a alimentat la fel de prost ca saptamana trecuta ii voi introduce in meniu castane fierte sau piure de castane. In ianuarie Eva a mincat cu placere castane , sper sa ii mai placa si acum.

Amalia si mamicile forumiste care mi-ati trimis mesaj cu ocazia sarbatorilor Pascale : multumesc mult. Va pup si va doresc numai bine. Din pacate telefonul meu are ceva blocat si nu imi permite sa trimit mesaje. Imi apare pe ecran mesajul : "Serviciu indisponibil". Trebuie sa ajung cu mobilul la o reprezentanta sa vedem care-i problema.

Sa aveti un we frumos !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Ceapa verde , mincaruri pe baza de usturoi , cruditati , multe citrice in special crude dar si sucuri sau in alte variante (cu peste), ceai de ceapa etc.

Noi nu avut temperatura serioasa ci doar usoare stari febrile in perioadele de eruptii dentare multiple. Am folosit doar Panadol si a fost ok.

Am desfundat-o obligatoriu prin imobilizare 1 data pe zi. Am avut o singura data probleme cu muciosii iar la momentul respectiv mi s-a recoamndat nu abuzez de aspirator. Nu am folosit niciun remediu pentru desfundat atunci cand a avut problem cu nasucul : ii curgea si nasul iar cand dormea fornaia , i se infunda nasucul. Olynth nu este recomandat copiilor sub 2 ani(pe linga faptul ca exista risc de dependenta) ca de altfel nici uleiurile esentiale. Revin , ne pregatim de prinz.

Multa sanatate !

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Of ca s-a racit Sofi si e plina de muci se tot ineaca cu ei , nu poate dormi ,respira .Nu ne lasa sa o aspiram deloc,e un adevarat circ (cand era mica statea la aspirat ).Are si febra de azi dimineata 38,6 sper sa nu mai creasca .I-am dat Nurofen sirop de 2 ori ieri si cred ca l-am dat in interval prea scurt si a avut dureri de burtica ca numai alea mai lipseau .Nu va zic cum a fost noaptea ...

PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Scuze...trimisesem mesajul dor cu citatul..

Imi pare rau ca nu se simte bine Sofi! Eu zic sa va imprieteniti mai intai cu aspiratorul. Da-i drumul, las-o sa stea pe langa el, sa-l studieze, sa se joace cu el....baga furtunul arata-i ce se face cu el si incurajeaz-o sa-l tina singura in nasuc. E varsta la care sunt foarte receptivi si prin joaca pot fi invatati multe. Sigur veti ajunge in acest fel sa va intelegeti cu aspiratorul, fara sa fie nici o corvoada..
Cat priveste antitermicul...daca se da de exemplu Nurofen, a doua administrare va fi la un interval de minim 4 ore si va contine Panadol. Se alterneaza 2 antitermice, astfel incat intre dozele de Nurofen, de ex. sa fie un interval de 8 ore. De aici durerea ei de burtica..
Multa sanatate, Mirtha v-a dat sfaturi foarte bune cu privire la alimentatie!

Citat:
citat din mesajul lui criss703

PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Am mincat bine si la prinz ! Nu asa cum ma obisnuiese ea dar a fost ok.

Criss am uitat : sa incerci sa asiguri in camera in care doarme Sofia suficienta umiditate. Recomandat este intre 40 si 80%. Fie umidificator , fie cu un vas cu apa. In mincare mai poti plusa si cu verdeturi tip patrunjel , marar , loboda , urzici , leurda etc. In perioada aceasta banuiesc ca va fi destul de dificil sa o alimentezi dar merita sa incerci.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput

Anca foarte frumos ce povestesti tu! Super ca a avut Sara cum sa vada atatea animalute. Eu sufar tare mult ca n-am unde-i duce la tara, iar David isi petrece vacantele printre betoane (cu exceptia taberelor si a concediilor noastre).
Multumim de intrebare, a fost foarte bine la socrii! Ne-am reunit cu totii si au zburat repede zilele. Luca urla cand il vede pe socrul meu (cam are retinere la barbati, iar la el si mai si ca are o voce baritonala ), dar n-a zis nu cand i-a intins socrul mana sa-l ia afara... A venit derbedeul dupa 2 ore de zburdat.
Pupici dulci sa scapati de noptile nedormite!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput