defecatie dureroasa

defecatie dureroasa | Autor: OanaMar

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor si Hristos a Inviat!
va scriu si sper ca ma veti ajuta si pe mine cu niste sfaturi.
Am un cainte Malamut de Alaska si de cateva luni sa aiba ceva probleme. Mai precis. Incearca sa faca kk, dar schelalaie, si nu reuseste sa faca decat cativa stropi. I-am dat la sfatul vet-ului Ebterogurad, ii trece pe moment si peste ceva timp iar il apuca. Asa este de cateva luni. Acum medicul este plecat, insa a zis ca atunci ca vine, ar trebui sa ii faca o radiografie, ca s-ar putea sa aiba ceva de genul...intestinul subtiat, desi prima data spusese ca are spasme ca fiind frig afara, mancarea e mai calda si asta ii provoaca spasme...
Hrana lui consta in boabe dimineata si seara si la prans mancare (orez, carne de vita , morcov).
Cine a trecut prin astea, sau are vreo idee, va rog ajutati-ma. Ma gandesc cu groaza la ce e mai rau, si e un chin am inteles si radiografia aia...dureaza mult, trebuie sa bea bariu. parca...deci mi se pare putin imposibil

Multumesc mult ca cititi mesajul meu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Eu am un caniche. Cand a avut astfel de probleme dr veterinara mi-a recomandat putina miere pusa in lapte caldut si pusa in castronelul ei.
La catelusa mea a avut efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

scoate-i cateva zile orezul din alimentatie, inlocuieste-l cu altceva
si vezi cum se comporta,
eu zic ca o ecografie ar fi mai buna, macar in prima faza, sa nu ai digestia mai lenta si sa faca dopuri de caca pe care nu le poate elimina.
incearca o alimentatie mai bogata in legume chiar si fructe
am patit cu catelusa mea, cand mai fura oase si se constipa ingrozitor
apa la dispozitie tot timpul

Ilinca si Rares

Mergi la inceput