Abdomen extra-plat (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

BUNA DIMINEATA dragi doamne

ploua la Cluj si este racoare...
am hranit pisicile dn casa, catelul,pisicile de afara, copilul, sotul, pestii:-) si eu am mancat doua oua fierte, 1 rosie si cateva ridichi

trebuie sa fac curat si un program pentru o doamna asa ca nu ma voi plictisi azi.

Allure ce ai facut la intalnire?

sa aveti o zi buna

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata dragele mele,

Va citesc de vreo saptamana si tare dragi mi-ati devenit, bine, pe unele dintre voi le stiam de pe la diferite topicuri si imi sunt dragi in diferite domenii, cum ar fi medical , de slabire , de ingrijire a fetei , aici spun: Xio, Deus si Nikole.

Cu Nikole am fost colega si la o odisee, la copilasii cei mari, multe felicitari Nikole si sa iti traiasca amandoi puii.
Din cate vad acuma nasti, acuma calci hainute, acum te relaxezi la un suc rosu, bravo mai mami, esti super tare!

As vrea sa intru si eu in clubul vostru de fete sportive si frumoase, am retinut sa mamanc in farfurie de desert, de fapt e de cafea dar pentru o cana din aceea joasa si lata, asa ca si frfuria, nu e chiar pentru pitici, dar e de desert, cat palma cum spune Deus.

Fac si sport, numai de vreo 2 luni, insa sa stiti ca des, adica incerc sa merg in fiecare zi la sala de aproape de mine, e tare frumos, fac bicicleta si banda 1/2 ora, aerobic/cardio/tae-bo/abs and legs etc 1 ora si dupa sauna 15 minute. Daca sunt acasa in concediu de maternitate am timp 1 ora si jumatate - 2 ore cand ies piticii la plimbare sau dorm, sa merg ca e tare aproape sala.

Cu mancarea...studiez, ma uit pe net la diverse opinii, ba grasimi putine, ba grasimi multe si carbo putini, ba carboi sunt bau bau ba grasimile sunt bau bau, in fine, am descoperit avocado si eu acum la 30 ani, imi place rau, dar pasat cu furculita, cu lamaie si sare si pe paine neagra...mmmm, si felia e cat farfuria cea mica

Am vazut si poze frumoase, sunteti frumoase rau, pe Lumi am vazut-o, pe Nikole o stiu, pe Xio parca am vazut-o la alt topic dar ea e si tanara si face si box, pai sa nu ma duc sa mai bag vreo flotare?

Va pupam mult si daca vreti sa ne cunoasteti o sa lasam si un link.

Pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

ca sa nu existe confuzii, farfuria din care eu recomand sa mancati are diametrul de cca 18-20 cm! nu este vorba de farfurie din serviciul de cafea:-), fara varf si fara supliment.Carne slaba, legume, fructe, cereale integrale - fara dulciuri si fara faina alba.
Chiar va rog sa-mi spuneti daca dupa astfel de mese va simtiti balonate sau va creste burta/stomacul, in general cum va simtiti?

Am papat pranzul: peste gatit cu rozmarin si lamaie si o salata asortata.

Claucia bine ai venit

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna seara

Azi, in sfarsit mi-am facut pofta ce-o aveam de vreo 9 luni de zile...am mancat sushiiiii, cred ca vreo 20 de bucatisi misho soup.

Am venit acasa de pe coclauri, am bagat un suc din vreo 4 portocale juma de sfecla mica, si pulpa de la un fruct de maracuja...o nebunie

Noutatea e ca am dat de un nutritionist bun, saptamana viitpoare in functie de programul sotului ma voi programa.
Vreaui sa va spun ca am nici mai mult nici mai putin decat 48 kg, e infernal de putin la inaltimea mea, in cond. in care acu 10 zile aveam 60.5...deci ceva e in neregula cu mine, simt ca intru in depresie, deja parca nu mai vad iesire...

azi daca nu am schimbat vreo 3 perechi de blugi, totul pica de pe mine, si faza e ca mananc...3 mese principale, bag shake-uri la greu, fructe intre mese, nu-s ce sa mai fac.

Sper ca un set de analize sa elucideze problema, metabolismul meu a luat-o razna, nu stiu care ar fi motivul.

Tocmai am mancat un bol cu mancarica de mazare si un ou fiert in apa.

Am niste pulpe la cuptor, mai tarziu , cand ajunge omul acasa bag si o pulpa cu salata de rucula...

si un shake innainte de culcare.

Clauciabine te-am...revazut
unde-i linkul???
cum se impaca printesele???
ma bucur sa te vad pe aici:)

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici?
la Cluj ploua, din nou, ma pregatesc sa fac o baie buna si dupa am program sa calc un munte de haine:-)

Va doresc o duminica placuta si calduta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

la bucuresti e innorat a ploaie dar nu ploua. Iei am gradinarit jumatate de zi, taiat gazon,curtat trandafiri, am plantat floricele si mi-a fost lene sa ud ca vine ploaia, dar vaz ca tot nu vine asa ca probabil ar tb sa imi iau inima in dinti sa ud astazi cand e un frig asa naspa:(

am febra musculara cum nici o sala nu cred ca imi producea :)

Duminica placuta sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Claucia esti binevenita in clubul nostru. Sper sa ramii si sa fii activa

Uf! Vineri mi-am luat liber ca nu m-am simtit bine, am venit acasa si am trindavit cu patura electrica pe burta, pe canapea, uitindu-ma la un film vechi, alb-negru :)
Nu m-am mai dus nici la restaurant cu colegii...era un frig si vint afara ca n-as fi iesit nici sa-mi dea cineva bani!

Sint innebunita cu ceaiurile...mi-am mai luat citeva de la shop-ul meu favorit, niste combinatii de mori numai cind le mirosi! Acum beau un ceai verde: Guangzhou Milk Oolong. Ma ajuta foarte mult cind imi e pofta de dulce, by the way

Azi am vazut magnolia inflorita

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

de azi incep spring-detox: fara starch (sau minim), fara dulciuri afara de fructe si nitica cioco neagra strict cind vine pandalia, salate, cruditati, pui, peste, grau incoltit, nuci, apa multa, ceai verde + rooibos & combinatii si sport 6 zile pe saptamina obligatoriu

sper sa pot incepe si alergatul afara cit de curind ca de cind cu durerea de spate, respectiv sport o zi da una nu, m-am cam rotunjit pe la "centru" si nu-mi place.
suncilor de prisos le mai dau o luna maxim

cine mi se alatura?

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

voiam sa va intreb ce parere aveti de clisma? ati facut? ati face?
unii spun ca e parte importanta dintr-un detox si poate ajuta in multe feluri. cam cit de des se poate face fara sa aiba efect nedorit si cu ce solutie?
exista "scule" speciale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

buna dimi/seara, doamnelor frumoase si sportive, sa aveti o duminica de poveste si-o saptamana noua frumoasa ca primavara asta!

claucia, bine ai venit, ema bine ai revenit, Nikole, wow, 48 de kile...la medic ai fost, ce zice? Allure sa-ti priasca detoxul, dar si mie, ca eu deja l-am inceput saptamana trecuta (de problema de care intrebi cred ca tot la voi am citit despre o statiune dintr-asta de detox unde procedura era la mare pret, dar nu-mi amintesc amanunte si nu prea am nici o parere, alta decat ca organismul are metodele sale naturale de detox), Deus vreau sa vad poze!!!, Marina super ca esti tare pe pozitie si viva facebooku'.:-))

eu o sa fac la sport saptamana care vine de o sa-mi iasa pe nas. daca nu pierd o tona de kile, e totul dejeaba. :-)) pun parchet, schimb usile la dulapuri, etc, si am de scos mocheta, mutat mobila, rasturnat casa cu fundul in sus. asa ca ma asteapta muschi de otel la final. pentru azi mi-am propus ceva gradinarit, un film, un club de dans mai pe seara, poate shopping. daca o sa fiu masochista sa fac si sport, o sa raportez aici cu vanitate pentru excesul de zel, altfel nu.

Mergi la inceput