Abdomen extra-plat (22)
Raspunsuri - Pagina 11
XIO spune:
Codrina , si eu am avut tot de la Nvea , a fost singura care mi-a placut desi vorba ta , pateaza daca transpiri cat de putin .
Acum am ceva de la Balea , dar nu bronzeaza asa. La cea de la Nivea in 3 zile eram bronzata bine...acum depinde si de piele , eu desi sunt alba daca stau vara la soare ma innegresc inca din rpima zi , nu mi se inroseste pielea niciodata.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
codrina13 spune:
Da, cea de la Nivea care bronzeaza in 5(?) zile, bronzare treptata.E singurul autobronzant cu care nu m-am patat. SI dupa ce am ajuns la culoarea dorita, foloseam lotiunea o data la 3 zile, in celelalte 2 zile foloseam lotiune hidratanta obisnuita. SI atunci cand se duce nu lasa pete (cand m-am facut cu autobronzant obisnuit-tot Nivea- si a inceput sa mi se duca...wow, ce jeg, zici ca eram nespalata)
Allure spune:
Ileana multumesc de clarificari Deus ce regionalisme aveti! In veci nu ma gindeam!!
Codrina din ce spui se pare ca esti genul care se streseaza destul de binisor. Spun si eu ca restul lumii: fara xanax! sint alte metode de stress management...dupa ce ai incercat toate variantele posibile si au dat gres, abia apoi sa te gindesti la asta.
Caro durerile astea sint ca gripa, orice tratament ai aplica, ele tot trebuie sa-si faca meandrele citeva zile bune. Mie nici acum nu mi-a trecut definitiv contractura aia inghinala care a inceput in ianuarie Deja la mine cred ca e alta cauza pe dedesubt, ca nu e normal sa dureze atit
Aseara mi-am vopsit radacinile cu o vopsea noua si mi-am stricat suvitele...nu mai sint asa stralucitoare Deja ma vad la salon in citeva zile Plus ca trebuie sa ma tund ca imi creste ca turbatul.
Azi iar e o zi gri dar macar am vazut frunzulite in copaci si floricele pe ici pe colo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
codrina13 spune:
Pai am luat xanax 3 zile cate o juma de tableta de 0,25, e o doza ff mica. Ma gandeam sa iau vreo 5 zile si daca sunt ok cu balonarea, adica nu ma mai balonez, e clar ca e pe fond de stres. Si atunci stiu o treaba si incerc sa ma de-stresez, cu ceaiuri/tincturi, chestii naturiste.Nici nu ma gandesc sa iau xanax pe termen lung. Mama a primit xanaxul de la doctorita de interne (aceeasi la care merg si eu) pt ca a trecut prin acelasi stres ca si mine si i-a dat sa ia o luna.
Cred ca imi vine cm...si eu voiam sa topai pe seara....
Allure spune:
aaaaah...ieri a fost ziua unei colege si astazi ne-a chemat pe toata gasca la restaurant...nu vreau sa ma duc pentru ca nu imi place mincarea de acolo, "adunarea" e tirziu pe la 8 pm deci se va minca la 9 , afara e urit si frig iar eu nu am chef de socializare deloc-deloc-deloc nu pot sa ZIC "NU" pentru ca imi e simpatica si stiu ca s-ar supara.
deja mi-a stricat toata ziua.
greu cu socializarea asta! cel mai bine a aici cu voi intri cind vrei, iesi cind vrei
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
iarina spune:
Xanax-ul nu este antidepresiv, este anxiolitic, te linisteste. Codrina este posibil sa te balonezi pe stres, deci most probably colon iritabil. Xanax-ul este intr-adevar cam tare, mai bine iei distonocalm cateva zile, sa vezi daca te simti bine, daca da, inseamna ca e pe sistem nervos si vezi cum actionezi, poate incerci ceva metode sa te relaxezi, ca sa nu iei pastile, caci pe termen lung nu sunt o solutie.
Deus spune:
am revenit dupa o zi buna as putea sa spun!
am avut trebaa multa, am umblat mult dar ma simt bine:-) si am baut azi toata ziua doar fresh-uri din legume si fructe! ma simt ca un fulg plin de energie.
Caro dusurile calde iti fac bine? ai incercat sa pui gheata?
Allure - te duci si comanzi un fresh mare si o salata pe care o plimbi si intinzi pana se termina intalnirea:-)Daca intreaba lumea de ce le spui ca aseara ai facut o criza de bila si acuma te detoxifici nitel:-)
Lumi si XIO - crema care pe mine nu m-a patat si le-am testat pe toate(este si cea mai scumpa) o gasiti doar in farmacii si se cheama PIZ BUIN!
Va doresc o seara buna si linistita
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
conchita spune:
m-am trezit la 6, juma de ora lotte berk, juma de ora yoga, mic dejun fructe si cereale.
e o vreme incredibila aici, toata zona e inflorita si insorita, cred ca mergem la plaja azi.
o zi frumoasa tuturor.
ema spune:
Caro,Codrina...multa sanatate va doresc,sa va faceti repede bine.sfaturi nu pot sa dau ca nu ma pricep..dar un gand bun pot trimite cu drag.
Deus...poze n-am...eu nu prea sunt cu pozele...savurez momentele si uit sa le imortalizez.
fac maine la bruxel....abia astept.
Ele...titlul albumului e aiurea...am vreo 30 albume acolo si le tot mut asa ca le-am pierdut rostul.no,soacra-mea o declar...numarul 1 in topul cele mai super soacre din lume.
Allure,eu cind incepe sa-mi cada tigla de pe casa...plec la cheltuit bani...serios...o iau catinel pe la magazine si gata...se aseaza tigla la loc.
Lumi,te-am vazut,mi-ai placut...ce ramane de facut?Sa pui poze la tol festiv...eu ador tinutele de seara.
Ah...sa va zic faza...ieri la sala imi faceam cu sarg abdomenele combinate cu flotarile...vine un domn in varsta si ma intreaba direct daca nu vreau sa dau ore la o alta sala din oras...deci m-am uitat chioras o secunda pe urma ma bufnit rasul...stiti domnu,eu fac sport de 6 luni si nu-s profi...is doar ambitioasa rau si-mi place.omu tot insista ca-i place programul meu ca e interesant...mi-a lasat cartea de vizita pe mat...pina acasa am tot ras cu barbata-meu...no,am ajuns si profi far sa vreau.
Am citit de cat sa fie portiile daca vrei sa slabesti...deus spunea de o farurie cat palma...presimt ca in scurt timp o sa mancati toate ca mine...in farfuriute de cafea din ora in ora...exceptie face Lumi...ca la ea e cu salturi....azi manca de rupe si maine uita sa mance...eu as muri daca nu manc la vreme.
Mey ,nu mai beti zeama de lamaie goala...si daca ai stomacul beton in timp ti-l irita...e foarte agresiva...cu ceai apa e ok...dar nu goala.Ca citisem si mi-a sarit in ochi...mai ales la o gastrita face rau rau.
Deci plec la vopsit sprancene si dat cu oja ghearele...ca maine tre sa fiu madame madame.pupi la toate.
Marina spune:
io am sarit peste sport azi dar m-am culturalizat...se pune da?
am fost la opera cu gagicile (gagicile fiind fie-mea si o prietena de a ei). fi'miu a refuzat sa mearga si s-a dus sa se joace cu taica-meu pe facebook , are doar 5 ani juma si taica'miu bate in 70. S-a intors lumea cu susu in jos